7 zakelijke voicemail teksten voor je telefoon

Deze berichten kan je inspreken op je voicemail.

Dit is de voicemail van [x]. Op dit moment ben ik niet bereikbaar. Na de toon kunt u een bericht inspreken, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Goedendag, dit is de voicemail van [x]. Wij zijn momenteel niet aanwezig. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9.00 tot 18.00. Spreek na de piep uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.
Hallo, dit is de voicemail van [x].Ik kan momenteel uw oproep niet beantwoorden. Laat een boodschap achter na de pieptoon en ik bel u terug.
Hallo, dit is de voicemail van [x]. Spreek een boodschap in en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
U bent verbonden met de voicemail van [x]. Momenteel ben ik niet bereikbaar. U kunt een boodschap met uw naam en telefoonnummer achterlaten. Zodra het mogelijk is bel ik u terug.
Hallo, dit is de voicemail van [x]. Ik ben er even niet maar als u na de piep uw naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Goedendag, dit is de voicemail van [x]. Ik ben op het moment niet bereikbaar. U kunt na de pieptoon uw naam en telefoonnummer inspreken of het later nog eens proberen. Ik ben het best bereikbaar tussen 13.00 en 18.00.

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.