7 zakelijke voicemail teksten voor je telefoon

Deze berichten kunt u inspreken op uw voicemail.

Dit is de voicemail van [VOICES]. Op dit moment ben ik niet bereikbaar. Na de toon kunt u een bericht inspreken, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Goedendag, dit is de voicemail van [VOICES]. Wij zijn momenteel niet aanwezig. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9.00 tot 18.00. Spreek na de piep uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.
Hallo, dit is de voicemail van [VOICES].Ik kan momenteel uw oproep niet beantwoorden. Laat een boodschap achter na de pieptoon en ik bel u terug.
Hallo, dit is de voicemail van [VOICES]. Spreek een boodschap in en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
U bent verbonden met de voicemail van [VOICES]. Momenteel ben ik niet bereikbaar. U kunt een boodschap met uw naam en telefoonnummer achterlaten. Zodra het mogelijk is bel ik u terug.
Hallo, dit is de voicemail van [VOICES]. Ik ben er even niet maar als u na de piep uw naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Goedendag, dit is de voicemail van [VOICES]. Ik ben op het moment niet bereikbaar. U kunt na de pieptoon uw naam en telefoonnummer inspreken of het later nog eens proberen. Ik ben het best bereikbaar tussen 13.00 en 18.00.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Wij hebben enkele antwoordapparaat teksten verzameld die je kan gebruiken. Maar op voices.be vind je ook de geschikte stemmen die dit dagelijks inspreken voor grote en kleine bedrijven. Kies gerust de stem die bij jouw bedrijf past. Zo zorg je voor een zeer professionele indruk.
Welke telefoontekst spreekt u in als u niet meteen aan de lijn kunt komen? Wij geven enkele voorbeelden.
Met een welkomsttekst voor uw telefoon kunt u uw beller professioneel welkom heten op uw telefooncentrale.
Heeft u een telefooncentrale? Dan laat u de beller een bericht horen, wanneer u niet bereikbaar bent. Hier vindt u enkele voorbeelden.
Een beller in de wachtrij? Gebruik deze meldingen om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.