7 zakelijke voicemail teksten voor je telefoon

Deze berichten kan je inspreken op je voicemail.

Dit is de voicemail van [x]. Op dit moment ben ik niet bereikbaar. Na de toon kunt u een bericht inspreken, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Goedendag, dit is de voicemail van [x]. Wij zijn momenteel niet aanwezig. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9.00 tot 18.00. Spreek na de piep uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.
Hallo, dit is de voicemail van [x].Ik kan momenteel uw oproep niet beantwoorden. Laat een boodschap achter na de pieptoon en ik bel u terug.
Hallo, dit is de voicemail van [x]. Spreek een boodschap in en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
U bent verbonden met de voicemail van [x]. Momenteel ben ik niet bereikbaar. U kunt een boodschap met uw naam en telefoonnummer achterlaten. Zodra het mogelijk is bel ik u terug.
Hallo, dit is de voicemail van [x]. Ik ben er even niet maar als u na de piep uw naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Goedendag, dit is de voicemail van [x]. Ik ben op het moment niet bereikbaar. U kunt na de pieptoon uw naam en telefoonnummer inspreken of het later nog eens proberen. Ik ben het best bereikbaar tussen 13.00 en 18.00.

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.