Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Het is Dag van de Stem en wij hebben groot nieuws!

Het is vandaag 16 april: dag van de stem! En wij hebben groot nieuws! Voices.be bestaat één jaar en dat is hét moment voor onze volgende grote stap.

Wij breiden uit! 

We schakelen een versnelling hoger, met méér diensten en méér stemmen!

Naast berichten voor telefonie kan je nu ook teksten voor (web)video’s, radiospots en tv-spots bij ons laten inspreken!

Radiospots

Jouw radiospot naar het hoogste niveau tillen met een professionele stem? Dat doe je hier bij voices.be! Wij hebben een groot aanbod met stemacteurs die bakken ervaring hebben met het inspreken van reclameteksten. Nationale radio, lokale radio of jouw bedrijfsradio? Het kan allemaal!

Tv-spots

Een reclameboodschap op tv zonder begeleidende vertelstem is maar de helft van de boodschap! Maak je tv-spot krachtiger met een professionele voice-over!

Webvideo

Een (reclame)video op YouTube, Facebook, Linkedin of je eigen website trekt veel meer aandacht dan een gewone mededeling met tekst. Onze professionele voice-overstemmen kunnen dé stem van jouw nieuwe webvideo worden!

Bedrijfsvideo

Wil je de volgende opleidingsvideo of explainer voor jouw bedrijf voorzien van een mooie vertelstem? Dat kan vanaf nu ook bij ons! Jouw zakelijke tekst wordt zo omgevormd tot een boeiende opname.

Wat is de Internationale Dag van de Stem? 

Een dag van bewustwording, erkenning en feest van de stem!

Op de dag van de stem wordt het belang van een gezonde stem en een goed gebruik van de stem in de kijker gezet. Je stem is uniek, letterlijk en figuurlijk. Maar je stem (letterlijk) correct gebruiken en verzorgen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Omdat in de belangstelling te brengen, is deze dag sinds 2002 ieder jaar de Dag van de Stem.

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.