Maak kennis met onze Nederlandse telefoonstemmen.

Wil je je voicemail laten inspreken door een Nederlandse stem? Beluister hier de stemmen die dit binnen de werkdag kunnen inspreken.

Maak kennis met Kristel!

Kristel is een Nederlandse voice over-actrice met ervaring in radio en reclame.
Ik heb 13 jaar ervaring en beheers meerdere tone of voices, ik werk ook erg snel en flexibel.
Rabobank Beddenreus Jumbo Radio

Maak kennis met Gwenny!

Gwenny wordt vaak ingezet bij zorggerelateerde bedrijven omdat ze naturel en vertrouwd klinkt.
Favoriet is wel om een telefoonmenu uitnodigend en warm in te spreken. Een vriendelijke welkomstboodschap met een prettige dictie en timing wekt vertrouwen en brengt je bedrijf op een hoger niveau. En daar werk ik graag aan mee!
Hi mijn naam is Gwenny. Sinds 4 jaar werk ik vanuit Amersfoort als fulltime voice-over aan de mooiste voiceresponses, commercials, bedrijfsfilms, e-learnings en luisterboeken. Ik ben dol op het inspreken van medische instructievideo’s met ‘veel-lettergrepige’ vaktermen. Nee, angst voor lange woorden, oftewel hippopotomonstrosequippedaliofobie heb ik zeker niet! Van geneeskundige en/of zorggerelateerde uitleganimaties heb ik dan ook mijn specialisme gemaakt. Wat je over mij zou willen weten en wat ik leuk vind om te vertellen? Ik hecht veel belang aan een uitgebalanceerde en gezonde leefstijl. Daarom stap ik wekelijks vanuit mijn comfortabele spreekcel een cryocabine verderop in de buurt in. Ook wel cryosauna genaamd. De sensatie van 3 minuten in een temperatuur van -90 graden staan levert zowel mentaal als lichamelijk een enorme boost op. Nadien voel ik me vitaler dan ooit om vervolgens weer de mooiste voice-overs af te kunnen leveren. Liefs, Gwenny

Maak kennis met Machteld!

Machteld is een viertalige voice-over met meer dan 15 jaar ervaring.
Why I think you should have a professional voice on your phone: I take pride in being the professional voice of a company, it’s after all the first impression you get!
Thank you for listening to me! I am a trilingual voice with 25+ years of recording experience – Dutch (NL), French, International English – with a little German on the side. Commercials, webfilms, audiobooks and phone systems are my specialty. Fun fact about me: I sing French chansons!

Maak kennis met Mark L!

“Met mijn stem een emotie overbrengen vind ik het mooiste dat er is!” – Mark is dj bij Radio 538 en station voice van Sky Radio in Nederland.
Ik ben 36 jaar en kom uit Hilversum. Met mijn stem een emotie overbrengen vind ik ‘t mooiste dat er is. Je hoort mij iedere werkdag vanaf 10.00 op Radio538, als stationvoice op Sky Radio en als voice-over van verschillende merken, zoals: KPN, Lipton. PostNL, Citroën, Univé, LOI, Douglas en… van het Ministerie van Defensie tot aan Temptation Island. 😉

Maak kennis met Vera!

Vera heeft lang kunstfilms van musea ingesproken.
Ik heb jarenlang de kunstfilms van musea ingesproken. Veel gevraagd als stem voor corporate films, e-learning, audioboeken en commercials.
ProRail Kunstmuseum Prominent

Maak kennis met Lara!

Jong, vrolijk, fris.
Ik ben Lara, 30 jaar oud, ik woon samen met mijn man in Boskoop en werk als recruiter bij een onderzoeksinstituut. Daarnaast speel ik inmiddels 20 jaar in theatervoorstellingen en ben ik vorig jaar begonnen met stemacteren. Ik spreek zowel Nederlands als Engels vloeiend.

Maak kennis met Dorith!

Dorith heeft een toegankelijke, uitnodigende en vriendelijke stem.
Waarom ik vind dat je een professionele stem op je telefoon moet hebben: Een klant die naar een organisatie belt is op zoek naar persoonlijk contact. Soms lukt dit even niet. Een heldere stem die toegankelijk klinkt zorgt er dan voor dat de klant toch een fijn gevoel aan het contact overhoudt!
Ik woon in Leiden, waar ik aan huis mijn studio heb. Sinds vijf jaar werk ik fulltime als voice-over, waarbij telefooncentrales, uitlegvideo’s en reclames het grootste deel van mijn werkweek vullen. Hiernaast schilder ik portretten in een vrije stijl, waarbij ik graag veel kleur gebruik. Zowel in mijn voice-over werk als bij het schilderen is het de menselijke emotie die me drijft. Verbinding maken en het raken aan gevoel, daar gaat het me om.
Dorith
American Express Burger King

Maak kennis met Sophie!

Sophie is de stem van de Staatsloterij en van BNR nieuwsradio.
Waarom ik vind dat je een professionele stem op je telefoon moet hebben: een stem is je uithangbord, dus als dat professioneel is, goed klinkt en past bij wie je bent, dan ziet het er gelijk zoveel leuker uit.
Hoi! Welkom, ik ben Sophie. Ik doe dit werk al 34 jaar. Vreselijk lang hé? Ik ben gelijk na de toneelschool begonnen bij de eerste opdracht en toen is het balletje gaan rollen en het is eigenlijk nooit meer gestopt. Inmiddels ben ik station voice van BNR Nieuwsradio, je kunt mij horen als stem van Sanex, 13 jaar lang Staatsloterij gedaan, veel gewerkt voor banken (en doe dat nog steeds), voor beautyproducten, voor vrolijke en fijne dingen, van alles wat dus! Ik doe ook Vlaams, hoewel ik native Nederlands ben en Engels doe ik ook. Waarom ik vind dat je een professionele stem op je telefoon moet hebben: een stem is je uithangbord, dus als dat professioneel is, goed klinkt en past bij wie je bent, dan ziet het er gelijk zoveel leuker uit.

Maak kennis met Carolina!

Carolina klinkt warm, uitnodigend en betrouwbaar en heeft meer dan 25 jaar ervaring.
Wat mij betreft is een vriendelijke, uitnodigende professionele stem de rode loper waarop uw klant uw bedrijf binnen loopt!
Ik ben al meer dan dertig jaar professioneel actrice, zangeres en voice over. U kunt mij kennen als de stem van Vodafone voicemail, de telefoonstem van NN en talloze andere bedrijven, maar ik ben ook te horen in het OV van Den Haag en Rotterdam e.o. en op de metrostations van Amsterdam. Verder heb ik talloze commercials, webvideo’s, animaties, instructiefilms, animaties en audioboeken ingesproken. Ik was de stationvoice van Classic FM en ben nog steeds de stationvoice van Soulradio. U hoort het: ik ben flexibel en multi-inzetbaar!

Maak kennis met Klaas!

Klaas is een millennial met een zeer professionele klank.

Nederlandse vrouwenstemmen.

Populair
Klaar in 24H
Storytel Pullman
Populair
Klaar in 24H
KPN Friesland Bank
Klaar in 24H
ProRail Kunstmuseum
Klaar in 72H
Citroen
Klaar in 24H
American Express Burger King
Klaar in 24H
Skyradio BNR Nieuwsradio

Nederlandse mannenstemmen.

Bekend van Radio
Klaar in 24H
KPN Sky Radio
Populair
Klaar in 24H
Subaru Expert
Populair
Klaar in 24H
Google Netflix
Populair
Klaar in 24H
Waze Apple

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.