Maak kennis met onze Vlaamse telefoonstemmen.

Wil je je voicemail laten inspreken door een Vlaamse stem? Beluister hier de stemmen die dit binnen de werkdag kunnen inspreken.

Maak kennis met Kristien!

Kristien is een erg veelzijdige stem. Zowel qua uitspraak als talen.
Een bakker laat zijn brood toch ook niet verkopen door iemand die geen brood lust? Als bedrijf ben je elke dag op een professionele manier bezig met je product of dienst. Wanneer je klanten dan op een antwoordapparaat terecht komen dat ingesproken werd door een professionele stem, krijgen ze meer vertrouwen in jullie als bedrijf en dus ook in de producten en diensten die je aanbiedt. Dat spreekt voor zich 🙂
Ik ben Kristien en ik doe ondertussen al meer dan 15 jaar stemmenwerk. (Hoe ik het ontdekt heb dat mijn stem goed klinkt door een microfoon? Heel toevallig eigenlijk, op een welsprekendheidstornooi :-). Naar het schijnt klonk mijn stem aangenaam door een microfoon en dat heb ik dan goed in mijn oren geknoopt! Enkele jaren later deed ik een testje om te mogen presenteren op de radio en jawel, ik werd toegelaten. Als snel werd ik gevraagd om af en toe een commercial in te spreken en zo ging ook die bal aan het rollen.) Wat ik het allerleuks vind aan stemmenwerk is het feit dat elke opdracht weer anders is. Alles hangt af van de boodschap die je moet overbrengen en die kan heel uiteenlopend zijn. Ik vind het heerlijk om die boodschap en het publiek voor wie het bestemd is zo goed mogelijk aan te voelen en mijn stem en de manier waarop ik iets inlees eraan aan te passen. Da’s een vak apart en ik ben er best wel fier op dat ik dat talent heb. Mij kan je dus de meest uiteenlopende dingen laten inspreken: van heel erg commercieel, tot sprookjesachtig, zakelijk of net met heel veel gevoel.

Maak kennis met Korneel!

Korneel heeft een bijzonder warme en diepe radiostem.
Ik merk dat ik zelf kritischer wordt voor automatische antwoordapparaten, dat ik een duidelijke structuur en een goede stem verwacht. De website van Voices.be is superhandig en alles verloopt altijd vlot.

Maak kennis met Christina!

Warm, helder, inspirerend.
Als professionele stem(actrice) met ruim 20 jaar ervaring is Christina erop getraind efficiënt en overtuigend de stijl en de sfeer te vatten die u wil. Helder en fris, enthousiast en overtuigend of vriendelijk en betrouwbaar. En altijd met veel goesting en een grote smile. Omdat elke nieuwe stemopdracht een plezier is!

Maak kennis met Michèle!

Michèle is elke dag te horen op de Belgische radiozender Studio Brussel. – Ze heeft een warme en herkenbare stem.
Warm en sympathiek. Michèle presenteert voor radiozender Studio Brussel dus heeft ook een herkenbare, vertrouwde stem.

Maak kennis met Larissa!

Larissa heeft een warme radiostem.
Waarom ik een goeie voicemail zo belangrijk vind? Het is je allereerste contact met klanten. Als je die klanten een goede eerste indruk wil geven van je bedrijf, is het belangrijk om voor een persoonlijke, duidelijk en aangename voicemail te gaan, zodat ze zich meteen welkom voelen. En via voices.be gaat dit snel & vlot!
Ik ben een 26-jarige radiopresentatrice en afkomstig uit regio Brussel. Momenteel presenteer ik de ochtendshow bij NRJ en probeer ik mijn stemmenwerk hier en daar uit te breiden. Mijn talen kreeg ik deels van thuis uit mee: ik ben half Portugees en half Belgisch én kwam geregeld in contact met de Franse taal. Aan de universiteit studeerde ik Spaans en Duits: interessante combinatie! Dus als je een voicemail nodig hebt in een paar talen, ben je hier zeker aan het juiste adres.

Maak kennis met Veerle!

Veerle is een professionele voice over met meer dan 25 jaar ervaring in vele domeinen.
Ik ben een professionele voice over met meer dan 25 jaar ervaring in vele domeinen (reclame radio en tv, instore spots, corporate films, e-learning, GPS systemen, animaties, dubbings etc.

Maak kennis met Gitta!

Gitta heeft een warme stem en een duidelijke uitspraak.
Een voicemail moet bijvoorbeeld informatie bieden op een duidelijke, heldere en aangename manier. Anders haakt de klant af. Een voicemail is daardoor vaak het visitekaartje van een bedrijf. En daar help ik graag aan mee, zowel in het Nederlands, Brits-Engels of Frans! (Mijn roots liggen trouwens in de Kempen, dus ik spreek ook een aardig mondje Kempisch – al lijkt me dat voor een voicemail net iets minder interessant ;-)).
Aangenaam, ik ben Gitta! Op school kreeg ik vroeger weleens de opmerking dat ik een radiostem heb. Het duurde echter tot 2013 vooraleer ik startte met het inlezen van kinderverhalen en instructievideo’s voor een educatieve uitgeverij. Ik voelde me meteen thuis achter de microfoon. Nadat ik enkele workshops volgde bij een internationaal stemmenbureau, bouwde ik in 2019 mijn eigen thuisstudio in Averbode. Ik spreek er heel uiteenlopende dingen in: radiospots, jingles, informatieve filmpjes, reportages, dubbingopdrachten en uiteraard ook voicemails. Ik vind het heel boeiend om een project naar een hoger niveau te tillen met de juiste tone of voice. Een stem kan een project immers maken of kraken. Graag tot hoors!

Maak kennis met Serge!

Serge’s stem klinkt zelfverzekerd en vriendelijk.

Maak kennis met Eveline!

Eveline heeft een zacht en vriendelijk stemgeluid en is bovendien viertalig.

Maak kennis met Mark!

Mark straalt vertrouwen en maturiteit uit.
Meer dan 30 jaar in het vak en ervaring. Sinds 1992 aan de VRT verbonden als stem / presentator (17 jaar Donna) en producer radio. Nu senior-producer voor de vrt radiospotcel voor radio 2. Intussen leverde in mijn stem aan Vitaya, VTM, Canvas, één … Als stem doe ik spots, documentaires, e-learnings, bedrijfsvideo’s, IVR, stemacteur …

Vlaamse vrouwenstemmen.

Bekend van TV
Klaar in 24H
Eén Ketnet
Populair
Klaar in 24H
Canvas Radio 1
Bekend van Radio
Klaar in 24H
Studio Brussel
Klaar in 72H
NRJ
Populair, Bekend van TV
Klaar in 24H
Telenet BMW
Populair
Klaar in 24H
Vlaamse Overheid

Vlaamse mannenstemmen.

Bekend van Radio
Klaar in 72H
Ketnet Radio 1
Klaar in 24H
Q-Music Axe
Bekend van Radio
Klaar in 24H
Telenet Canvas
Populair
Klaar in 24H
Telenet Trivago

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.