Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Wat is een goede tekst voor uw voicemail?

Goede voicemail-teksten

U wil uw voicemail opnieuw inspreken? Op een zakelijke manier, en dus geen humoristische tekst? Als u regelmatig nieuwe klanten aan de lijn hebt, dan is het een goed idee om uw voicemail teksten zakelijk en vriendelijk te schrijven. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Meer nog. Hoe eenvoudiger, hoe beter.

Bel voor meer informatie of ondersteuning naar +32(0)475263105 of spreek me aan op de chat.

Dit is de voicemail van [voices.be]. Op dit moment ben ik niet bereikbaar. Na de toon kunt u een bericht inspreken. Dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Hallo, dit is de het antwoordapparaat van [voices.be]. Ik kan momenteel uw oproep niet beantwoorden. Laat een boodschap achter na de pieptoon en ik bel u terug.
Hallo, dit is de voicemail van [voices.be], ik ben er even niet maar als je na de piep je naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
U bent verbonden met de voicemail van [voices.be]. Ik ben niet bereikbaar. U kunt een boodschap met uw naam en telefoonnummer achterlaten. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.
Hallo, met [voices.be]! Na de piep!
Het spijt me, ik ben er even niet. Zou u later kunnen terugbellen? Bedankt!
Goedendag, dit is de voicemail van [voices.be], ik ben op dit moment niet bereikbaar. U kunt na de bieptoon uw naam, telefoonnummer en reden van het bellen in spreken of het later nog eens proberen. Ik ben het best bereikbaar na 16 uur.

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.