Er tussenuit met de feestdagen? Vergeet uw out-of-officebericht niet.

Even er tussenuit met de feestdagen of met jaarlijkse vakantie?

Vergeet uw out-of-officebericht voor uw telefooncentrale niet

Samen met uw medewerkers even genieten van een welverdiende vakantie? Geweldig! Uw out-of-officebericht voor uw mailbox, ja daar denkt u meestal wel aan, maar vergeet ook de telefonische melding niet!

Schep de juiste verwachtingen

Een klant, leverancier of prospect die met uw onderneming contact wil opnemen en die minuten de telefoon hoort overgaan zonder succes, nee: een geweldige indruk maakt u niet. U klant blijft in het ongewisse, krijgt niemand aan de lijn en begint zich in het slechtste geval op te winden. Hij/zij zal meerdere keren proberen, zonder succes, wat de samenwerking en het stressgehalte vaak niet ten goede komt. Waarom zou u zich deze frustratie en gemiste kans op de hals halen als het makkelijk anders kan? Voices spreekt professioneel uw out-of-officebericht in, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Voorbeelden bij de vleet

Of bedrijven u al zijn voorgegaan? Wees maar zeker! Wij hebben al voor meer dan duizend bedrijven het out-of-officebericht mogen opnemen. Kort en bondig of met een kwinkslag? U beslist, het is maar welke tone of voice en aanpak bij de uitstraling van uw onderneming past. Al te formeel hoeft het zeker niet te zijn en weet dat een bericht met een kwinkslag net dat tikkeltje langer blijft hangen. 

Hoe het kan? Beluister deze berichten maar eens. 

Vergeet feestdagen niet! 

Geweldig, u heeft aan het bericht voor de vakantie gedacht, maar wat krijgen klanten/prospects te horen tijdens een feestdag? Juist … Ook een feestdag is een belangrijk momentum om met een professionele out-of-office het verschil te maken. Voor elke feestdag een bericht op maat of één bericht dat u tijdens alle feestdagen kunt afspelen? Ook dat laten we aan u over, al denken we graag mee. 

Snel, betaalbaar en professioneel 

Het opnemen van een out-of-officebericht omslachtig? Vergeet het maar! Bij Voices heeft u een dag later uw ingesproken bericht, door een professionele stem met een massa ervaring en die perfect bij uw bedrijf past. The proof of the pudding is in the eating, dus waar wacht u op? Een geweldige investering in klantenbinding! 

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Of Bart Cornelisse, operationeel directeur bij Ticket Team tevreden is met de nieuwe voicemail? Wees maar zeker, het rommeltje aan stemmen werd achterlaten en een duidelijke stem gidst de klanten snel en professioneel verder. 
De Nederlandse Kampeerauto Club krijgt zo’n 35.000 telefoontjes per jaar te verwerken. Een glashelder keuzemenu met een duidelijke stem is dan ook onontbeerlijk. René Norbart – teamleader service & contact – verduidelijkt waarom er beroep werd gedaan op een professionele stem van Voices.nl. 
Jokershop.be, dat is een zeer ruim assortiment aan verkleedkleding en feestartikelen. Sinds kort kun je ook een stem van Voices.be aan de lijn krijgen als je het bedrijf opbelt.
We zeggen altijd: bij ons ben je geen nummer. Daarom hebben we gekozen voor echte professionals met een warme stem.
Waarom Fost Plus koos om een voicemail te laten opnemen door Voices.be? Wel, daar hadden ze een aantal goede redenen voor.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.