Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Kan ik ook een voicemailbericht kopen voor mijn gsm?

Kan ik bij voices.be een voicemailbericht kopen voor mijn gsm?

Of anders gezegd: Hoe upload ik een audiofile naar de voicemail op mijn gsm?

 

Heb je het vaak veel te druk om de telefoon te beantwoorden? Of wil je gewoon een professioneel klinkende voicemail? Dan kan je een aangepaste persoonlijke begroeting instellen via de voicemail van je gsm. Zo kan je aan bellers duidelijk laten weten dat je niet beschikbaar bent om de telefoon te beantwoorden. Niemand luistert ten slotte graag naar de automatische (robotachtige) stem die eerst je volledige nummer dicteert, waarna je het met een luide pieptoon moet doen.

Wil je dat die begroeting net zo professioneel klinkt zoals wij ze aanbieden? Dat kan! Maar er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden.

Welk abonnement biedt je provider aan?

Dat is de eerste vraag die je je moet stellen. Er zijn hierbij twee mogelijkheden.
 

Optie 1: Dit is de meest gebruikelijke: je bent particuliere klant bij een van de gekende telecomproviders en je kan een persoonlijke begroeting instellen in je voicemail.

Optie 2: Deze biedt wat meer mogelijkheden: je bent ondernemer en hebt een business-abonnement of beschikt over een (virtuele) telefooncentrale.

Optie 1: Ik heb géén professioneel abonnement of virtuele telefooncentrale.

Dan kan je naar je voicemail bellen en ons handige stappenplan volgen om je audiofile op je gsm of iPhone in te stellen.

Kies je stem naar keuze en schrijf jouw gewenste tekst. Je ontvangt jouw ingesproken tekst als professionele audio.

Het moment dat je je persoonlijke boodschap kan inspreken, speel je ons audiobestand af.

Stop en bevestig de opname (druk op hekje of sterretje).

Herbeluister je opname om te controleren of het goed is.

Optie 2: Ik ben ondernemer en heb een (virtuele) telefooncentrale.

Als je een business-abonnement of een (virtuele) telefooncentrale ter beschikking hebt, dan kan je heel eenvoudig audiobestanden via een webplatform in je voicemailsysteem invoegen. Dit zit standaard inbegrepen in de dienst van je telefooncentrale. Omdat deze verbinding via VOIP (voice over internet protocol), of gemakkelijker gezegd: via internet, verloopt kan je hier wél muziek gebruiken bij je bericht.

Het juiste voicemailbericht kiezen

Je voicemail laten inspreken? Dat kan al vanaf 89 euro! In die startkost zit een bericht van 50 woorden. Daarna betaal je 1 euro per extra woord.

Het spreekt voor zich dat je goed moet nadenken over welk bericht je als begroeting op je voicemail wil instellen. Maak je geen zorgen, wij hebben al enkele tips voor je gebundeld in een vorig blogbericht!

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.