Artikel: Voicemail in verschillende talen

Welkom. Welcome. Bienvenue.

Je voicemail laten inspreken in het Vlaams, Frans, Engels en Duits? Dat kan door de meertalige stemacteurs van voices.be. In België zijn er drie landstalen, het Nederlands (Vlaams), het Frans (Waals), en het Duits. Tel daar nog Engels bovenop als meest gesproken internationale taal. Het Duits wordt slecht door een zeer kleine groep mensen gesproken. Wil je je als bedrijf internationaal positioneren, en je klanten in hun taal begroeten en verder helpen? Zorg dan voor een meertalig telefoon keuzemenu.

Meertalig telefoonmenu

Kies je voor eenzelfde stem die verschillende talen spreekt? Dat heb je als voordeel dat de tone-of-voice over de keuze-menu’s dezelfde is. Wens je echter een mix van verschillende native stemmen? Dat kan ook. Ik werk vaak samen met anderstalige collega’s, en kan deze andere talen door hen laten inspreken.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Wij hebben enkele antwoordapparaat teksten verzameld die je kan gebruiken. Maar op voices.be vind je ook de geschikte stemmen die dit dagelijks inspreken voor grote en kleine bedrijven. Kies gerust de stem die bij jouw bedrijf past. Zo zorg je voor een zeer professionele indruk.
Welke telefoontekst spreekt u in als u niet meteen aan de lijn kunt komen? Wij geven enkele voorbeelden.
Met een welkomsttekst voor uw telefoon kunt u uw beller professioneel welkom heten op uw telefooncentrale.
Heeft u een telefooncentrale? Dan laat u de beller een bericht horen, wanneer u niet bereikbaar bent. Hier vindt u enkele voorbeelden.
Een beller in de wachtrij? Gebruik deze meldingen om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.