Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Artikel: Voicemail in verschillende talen

Welkom. Welcome. Bienvenue.

Je voicemail laten inspreken in het Vlaams, Frans, Engels en Duits? Dat kan door de meertalige stemacteurs van voices.be. In België zijn er drie landstalen, het Nederlands (Vlaams), het Frans (Waals), en het Duits. Tel daar nog Engels bovenop als meest gesproken internationale taal. Het Duits wordt slecht door een zeer kleine groep mensen gesproken. Wil je je als bedrijf internationaal positioneren, en je klanten in hun taal begroeten en verder helpen? Zorg dan voor een meertalig telefoon keuzemenu.

Meertalig telefoonmenu

Kies je voor eenzelfde stem die verschillende talen spreekt? Dat heb je als voordeel dat de tone-of-voice over de keuze-menu’s dezelfde is. Wens je echter een mix van verschillende native stemmen? Dat kan ook. Ik werk vaak samen met anderstalige collega’s, en kan deze andere talen door hen laten inspreken.

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.