Hoe kan ik een Vlaamse Voice-Over online boeken?

Een Vlaamse voice-over stem online boeken? Da’s makkelijk!

Bent u op zoek naar een Vlaamse voice-over? Hallo, ik ben Johfrah. Ik ben een mannelijke stem die fris en jong klinkt voor uw web-animatie. Of het kan ook zakelijk en warm voor uw bedrijfspresentatie? Kortom, een professionele voice-over gezocht? Ik heb een eigen home-studio. Dus u kan me makkelijk online inboeken. Ik leg u uit hoe u me in drie simpele stappen boekt.

1. Beluister enkele voorbeelden en vraag een gratis proefopname

Twijfelt u hoe het zal klinken? Ik neem graag uw twijfel weg door een gratis proefopname aan te bieden. Vergelijk het met een staaltje bij een verfwinkel. U kunt de stem al eens in uw project inladen en zien of het matcht.

Misschien weet u na het beluisteren al: ‘Dit werkt!’. Of misschien twijfelt u nog? We kunnen ook Omdat je script een tikkeltje anders is? Geen probleem. Je kan altijd een gratis proefopname vragen. Dat is geheel vrijblijvend. Dan lees ik een stukje van je script in, op basis van jouw richtlijnen. Ik stuur het je dezelfde dag (of zeker binnen de 24u door), zodat jij en je klant rustig kunnen kiezen. Psst. Als je dit bij meerdere stemmen vraagt, heb je meer kans om de juiste stem te vinden voor je project. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste.

2. Bevestig en download de files

Vind je de proefopname helemaal goed? Of heb je nog een paar wijzigingen qua tone-of-voice? En bevestig je de prijsofferte die je meegestuurd krijgt? Dan stuur je me het definitieve script door en spreek ik de gehele tekst voor je in. Ik stuur je binnen de 24u, of zelfs nog dezelfde dag, twee hoogwaardige audiofiles door die je kan downloaden. Een daarvan is ‘droog’ en dus zonder compressie. Op de andere ga ik een lichte processing doorvoeren. Zo vind ik dat mijn stem goed klinkt. Maar je krijgt de keuze om zelf je mix nog te maken, uiteraard. Wil je weten hoeveel een voice-over kost? De prijzen staan transparant op de homepagina.

3. Je ontvangt de factuur achteraf. Niet tevreden? Geen factuur.

Ik vraag je de facturatie gegevens door te sturen, waarna ik je een factuur bezorg. Hoewel dit zelden gebeurt, kan het dat je toch wil afzien van onze afspraak. Het kan dat de klant bijvoorbeeld toch opteert voor een vrouwelijke voice-over. Of een oudere of jongere stem. Geen probleem. Als je de audiofile uiteindelijk toch niet gebruikt, stuur me dan even een mailtje. Dan volgt er geen factuur.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

In ‘Veelgestelde vragen aan voices.be’ beantwoorden we elke week een andere vraag! Deze week: Wat is VOIP?
Er zijn veel namen voor de stem die je wel hoort, maar niet ziet. Dat is wat onze stemmen bij voices.be doen. Maar hoeveel kost zo’n voice-over? En wat doet zo’n stem precies?
En zo krijg je een professionele wachtrij, keuzemenu en voicemail. Wij bij voices leggen je uit hoe dat werkt.
Je hoort tegenwoordig overal stemopnames van professionele stemmen. Maar welke stem kies je nu het best, een mannen- of vrouwenstem?
Kan je een voicemailbericht kopen om te gebruiken op je gsm? Ja, via deze omweg.

Maak uw keuze

Kies eerst de stem. Daarna kunt u de tekst invoeren.

Controleer uw teksten in uw winkelmandje.