Vlaamse voiceover stemmen gezocht voor uw voicemail?

Wilt u uw voicemail laten inspreken door een Vlaamse stem? Beluister hier de stemmen die dit binnen de werkdag kunnen inspreken.

Serge

Serge’s stem klinkt zelfverzekerd en vriendelijk. Hij spreekt ook vloeiend Engels.

Wie bent u?

Zijn hedendaagse, heldere stemgeluid met internationale invloeden weet doelgroepen van over de hele wereld aan te spreken. Denk fris, vlot, vrolijk, betrouwbaar, jeugdig. Serge is een bekende en bekroonde stem in België en Nederland met zowel zijn Engelse als Vlaamse werk. Met zijn unieke internationale accent is hij ook in de rest van de wereld aan een opmars bezig. Hij woonde al in Antwerpen, Washington DC, Houston, Los Angeles, Dallas en Boedapest. Zijn ruime ervaring met verschillende culturen en gewoontes hoor je dan ook terug in zijn wereldse stemgeluid. Hij werkte al voor grote namen als Domino's Pizza, Axe, Google, Disney, Audi, Exxon Mobil, LG, Mentos, Pringles, Danone, Knex, Qatar Airways en Siemens.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Modern. Werelds. Tweetalig. Serge is een stemacteur en voice-over die zowel vloeiend Engels als Vlaams spreekt, met meer dan 20 jaar ervaring. Als je een professionele indruk wil maken op je klanten en leveranciers, dan zit je goed met Serge.
Stad Mesen
Roboclean BeNeLux
EMR

Kirsten

Kirsten (StuBru) heeft een zacht en vriendelijk stemgeluid.

Wie bent u?

Kirsten heeft een prachtige, zachte stem. Bedrijven kiezen voor haar omdat ze vertrouwen en rust uitstraalt. Bovendien wordt ze ook vaak gekozen vanwege haar tweetaligheid.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Niks vervelender dan een bericht te horen dat nauwelijks verstaanbaar, te snel of te verveeld is ingesproken. En waarbij je je als klant niet aangesproken of niet welkom voelt. Ik vind het een fijne gedachte dat mijn stem nu mensen verwelkomt.
Kabinet Vandenbroucke
ING Assistance
Restaurant Umami
VRBedding

Christina

Wat een prachtig stemgeluid heeft Christina: warm, helder en inspirerend.

Wie bent u?

Hey, ik ben Christina. Woorden zijn zo’n beetje mijn hele wereld. Ik schrijf ze, ik lees ze, ik luister ze, ik vang ze op en vertel ze door, ik spreek ze. Dat ik betekenis, emotie, draagkracht mag toevoegen aan jouw woorden door ze tot leven te brengen met mijn stem, daar word ik als voice-over blij van, intussen al ruim 20 jaar. E-learnings, bedrijfsvideo’s, commercials en telefoonboodschappen, dat je hoort en voelt dat er een mens schuilt achter de informatie, de opleiding of het product, dat is de kracht van een goeie voice-over. Mijn opnamestudio staat sinds mei 2021 in het kleine Spaanse dorpje Los Romanes, aan het meer van Viñuela, tussen de steden Málaga en Granada. Het is spannend en ook wel een beetje beangstigend, want alles is nieuw en onbekend. In het dorp spreekt niemand een woord Engels, waardoor ik intussen Spaans aan mijn talenpakketje kan toevoegen. Elk nadeel heb zijn voordeel. 🙂 Maar het zijn goeie kriebels. Het is een avontuur dat zich niet langer liet wegwuiven. De tijd en ik, we waren er rijp voor.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Een professionele stem die welkom heet en vertrouwen wekt, is een ontzettend waardevolle eerste indruk! Zo krijgen je klanten niet zomaar een stem aan de lijn, maar een mens van vlees en bloed.
Roland DG
Fujifilm Medical Systems
Selligent
Bistro De Vijvers
Dokterspraktijk Biebuyck

Johfrah

Johfrah klinkt erg warm. Een stem vol vertrouwen en geloofwaardigheid.

Wie bent u?

Mijn stem klinkt diep en straalt enerzijds vertrouwen en rust uit. Perfect voor explainers en corporate films. Maar ik kan ook energiek en dynamisch klinken. Van naturel tot over the top. Ideaal voor commercials (web, radio of tv) die eruit moeten springen. En alles daartussenin vind ik ook leuk.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Met een warm en professioneel welkom voelen uw klanten zich gewaardeerd. Ik het fijn om mijn stem te lenen aan bedrijven en zo de eerste indruk onvergetelijk te maken.
FAVV
Samsung
Nicolas Vandekerckhove
AMW Noorderkempen
Condorvast NV
Multi Masters Groep
Gadget Store
Nadir Autoshop
iDriveU
the Garden Collective

Kristien

Zowel qua stem als taalvaardigheid is Kristien een van onze topfavorieten.

Wie bent u?

Ik ben Kristien en ik doe ondertussen al meer dan 15 jaar stemmenwerk. (Hoe ik het ontdekt heb dat mijn stem goed klinkt door een microfoon? Heel toevallig eigenlijk, op een welsprekendheidstornooi :-). Naar het schijnt klonk mijn stem aangenaam door een microfoon en dat heb ik dan goed in mijn oren geknoopt! Enkele jaren later deed ik een testje om te mogen presenteren op de radio en jawel, ik werd toegelaten. Als snel werd ik gevraagd om af en toe een commercial in te spreken en zo ging ook die bal aan het rollen.) Wat ik het allerleuks vind aan stemmenwerk is het feit dat elke opdracht weer anders is. Alles hangt af van de boodschap die je moet overbrengen en die kan heel uiteenlopend zijn. Ik vind het heerlijk om die boodschap en het publiek voor wie het bestemd is zo goed mogelijk aan te voelen en mijn stem en de manier waarop ik iets inlees eraan aan te passen. Da's een vak apart en ik ben er best wel fier op dat ik dat talent heb. Mij kan je dus de meest uiteenlopende dingen laten inspreken: van heel erg commercieel, tot sprookjesachtig, zakelijk of net met heel veel gevoel.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Een bakker laat zijn brood toch ook niet verkopen door iemand die geen brood lust? Als bedrijf ben je elke dag op een professionele manier bezig met je product of dienst. Wanneer je klanten dan op een antwoordapparaat terecht komen dat ingesproken werd door een professionele stem, krijgen ze meer vertrouwen in jullie als bedrijf.
Fost Plus
Educorner BVBA
Artore Insurance
Klium NV
Verfkerk
Spectrum NV
Total Beauty Shop

Goedele

Goedele heeft een warme, vriendelijke stem die betrouwbaar en degelijk klinkt.

Wie bent u?

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als voice-over, voornamelijk voor VRT. Ik bespeel een heel breed pallet aan stijlen: commercieel, kunstzinnig, zakelijk, vertellend of speels... Ik duik er graag in, laat me makkelijk regisseren en ben heel professioneel. Warme, vriendelijke stem die betrouwbaar klinkt. Past goed bij ondernemingen die rust en degelijkheid willen uitstralen. Al is mijn stem zeker veelzijdig genoeg om ook avontuurlijk en fris te klinken. Uitstekende dictie.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Een professionele voicemail zet de juiste toon voor jouw organisatie. Ik help graag om die te laten klinken zoals de waarden waar jullie voor staan.
Sunlogics
Degroof Petercam
Elektro Vandesande

Brecht

De klankkleur van JOE-dj Brecht is warm en wekt vertrouwen. Een stem met persoonlijkheid.

Wie bent u?

Brecht werkte jarenlang bij de VRT radio als nieuwslezer en presentator. Van 2011 tot 2015 was hij de huisstem van VTMKZOOM. Hij was ook spotstem voor onder andere Studio 100. Momenteel presenteert hij bij radiozender JOE en is onder meer jinglestem van MIG. Met die ervaring op zak weet hij als geen ander hoe hij jouw doelpubliek succesvol kan aanspreken. Brecht werkt zowel op verplaatsing als vanuit zijn eigen homestudio. Digitaal aanleveren van professionele audiofiles is dus geen probleem. Brecht behaalde het VRT stemattest als kwaliteitslabel voor perfecte uitspraak en correct taalgebruik en is zelf docent dictie. Hij studeerde af als scenarist aan Sint-Lukas Brussel en is getraind in het overbrengen van een klinkende, kernachtige boodschap in begrijpelijke taal. Brecht is professioneel acteur en heeft een sterke stemtechniek en een rijk palet aan typestemmen voor dubbings en hoorspelen. Zijn warme vertelstem leent zich ook wonderwel voor luisterboeken.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Een professionele voicemail geeft jou en je bedrijf extra klasse. Het is als een visitekaartje, maar dan in audio vorm. Ik kijk ernaar uit om je bedrijf tot een hoger niveau te tillen met mijn stem, waarmee ik je klanten een aangename en stijlvolle eerste kennismaking zal bezorgen. They'll definitely call you back!
Nexu
Imprenta
De Witte

Michèle

Michèle (StuBru) klinkt herkenbaar, jong en toch zakelijk.

Wie bent u?

De stem van Michèle klinkt warm en sympathiek. Michèle presenteert voor radiozender Studio Brussel en heeft een herkenbare, vertrouwde stem.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Ik kan zelf behoorlijk afknappen op een onverzorgde voicemail. Je kan geen tweede indruk maken. Daarom beter om je huidige en toekomstige klanten mooi te begroeten, toch? Mijn stem klinkt warm en jong, vol en energiek. Als je dat soort voicemail zoekt: hier ben ik!
Drie ridders
Mikropakket
ASBL BV