Vlaamse voiceover stemmen gezocht voor uw voicemail?

Wilt u uw voicemail laten inspreken door een Vlaamse stem? Beluister hier de stemmen die dit binnen de werkdag kunnen inspreken.

Serge

Serge’s stem klinkt zelfverzekerd en vriendelijk. Hij spreekt ook vloeiend Engels.

Wie bent u?

Zijn hedendaagse, heldere stemgeluid met internationale invloeden weet doelgroepen van over de hele wereld aan te spreken. Denk fris, vlot, vrolijk, betrouwbaar, jeugdig. Serge is een bekende en bekroonde stem in België en Nederland met zowel zijn Engelse als Vlaamse werk. Met zijn unieke internationale accent is hij ook in de rest van de wereld aan een opmars bezig. Hij woonde al in Antwerpen, Washington DC, Houston, Los Angeles, Dallas en Boedapest. Zijn ruime ervaring met verschillende culturen en gewoontes hoor je dan ook terug in zijn wereldse stemgeluid. Hij werkte al voor grote namen als Domino's Pizza, Axe, Google, Disney, Audi, Exxon Mobil, LG, Mentos, Pringles, Danone, Knex, Qatar Airways en Siemens.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Modern. Werelds. Tweetalig. Serge is een stemacteur en voice-over die zowel vloeiend Engels als Vlaams spreekt, met meer dan 20 jaar ervaring. Als je een professionele indruk wil maken op je klanten en leveranciers, dan zit je goed met Serge.
Voices Demo
Stad Mesen
Roboclean
EMR
LB Verzekeringen
NTIL
Rain Air Benelux
Trix Group

Annelies

Annelies heeft een zachte vertrouwelijke stem. Annelies spreekt ook luisterboeken in.

Wie bent u?

Ze heeft er sinds kort haar ambitie van gemaakt om bedrijven te helpen met haar prachtige stem. Is Annelies dé geschikte stem voor jouw bedrijf?

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Ik vind het fantastisch als je met iemand belt, waarvan zijn of haar lach doorklinkt. Een warm welkom, dat betekent meteen de start van een goeie klant-relatie. Je voicemail is echt je visitekaartje.
Voices Demo
Colemont
Hupico
Vytech
Watson en Volts
Vulsteke Bedrijfsgebouwen

Kirsten

Kirsten (StuBru) heeft een zacht en vriendelijk stemgeluid.

Wie bent u?

Kirsten heeft een prachtige, zachte stem. Bedrijven kiezen voor haar omdat ze vertrouwen en rust uitstraalt. Bovendien wordt ze ook vaak gekozen vanwege haar tweetaligheid.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Niks vervelender dan een bericht te horen dat nauwelijks verstaanbaar, te snel of te verveeld is ingesproken. En waarbij je je als klant niet aangesproken of niet welkom voelt. Ik vind het een fijne gedachte dat mijn stem nu mensen verwelkomt.
Voices Demo
Kabinet Vandenbroucke
Umami
ING Assistance
VR Bedding
Amplifon
Chalet de la Foret
Citroen Garage Vanvlemen
Dinitto
Jurizon Advocaten
Ottolift
Verano

Christina

Wat een prachtig stemgeluid heeft Christina: warm, helder en inspirerend.

Wie bent u?

Hey, ik ben Christina. Woorden zijn zo’n beetje mijn hele wereld. Ik schrijf ze, ik lees ze, ik luister ze, ik vang ze op en vertel ze door, ik spreek ze. Dat ik betekenis, emotie, draagkracht mag toevoegen aan jouw woorden door ze tot leven te brengen met mijn stem, daar word ik als voice-over blij van, intussen al ruim 20 jaar. E-learnings, bedrijfsvideo’s, commercials en telefoonboodschappen, dat je hoort en voelt dat er een mens schuilt achter de informatie, de opleiding of het product, dat is de kracht van een goeie voice-over. Mijn opnamestudio staat sinds mei 2021 in het kleine Spaanse dorpje Los Romanes, aan het meer van Viñuela, tussen de steden Málaga en Granada. Het is spannend en ook wel een beetje beangstigend, want alles is nieuw en onbekend. In het dorp spreekt niemand een woord Engels, waardoor ik intussen Spaans aan mijn talenpakketje kan toevoegen. Elk nadeel heb zijn voordeel. 🙂 Maar het zijn goeie kriebels. Het is een avontuur dat zich niet langer liet wegwuiven. De tijd en ik, we waren er rijp voor.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Een professionele stem die welkom heet en vertrouwen wekt, is een ontzettend waardevolle eerste indruk! Zo krijgen je klanten niet zomaar een stem aan de lijn, maar een mens van vlees en bloed.
Voices Demo
Fujifilm Medical Systems
Roland DG
Selligent
Bistro De Vijvers
Dokter Biebuyck
Bobbejaanland
Bond Moyson
DM Lights
Omnito
Ghelamco
DSM Keukens

Kristien

Zowel qua stem als taalvaardigheid is Kristien een van onze topfavorieten.

Wie bent u?

Ik ben Kristien en ik doe ondertussen al meer dan 15 jaar stemmenwerk. (Hoe ik het ontdekt heb dat mijn stem goed klinkt door een microfoon? Heel toevallig eigenlijk, op een welsprekendheidstornooi :-). Naar het schijnt klonk mijn stem aangenaam door een microfoon en dat heb ik dan goed in mijn oren geknoopt! Enkele jaren later deed ik een testje om te mogen presenteren op de radio en jawel, ik werd toegelaten. Als snel werd ik gevraagd om af en toe een commercial in te spreken en zo ging ook die bal aan het rollen.) Wat ik het allerleuks vind aan stemmenwerk is het feit dat elke opdracht weer anders is. Alles hangt af van de boodschap die je moet overbrengen en die kan heel uiteenlopend zijn. Ik vind het heerlijk om die boodschap en het publiek voor wie het bestemd is zo goed mogelijk aan te voelen en mijn stem en de manier waarop ik iets inlees eraan aan te passen. Da's een vak apart en ik ben er best wel fier op dat ik dat talent heb. Mij kan je dus de meest uiteenlopende dingen laten inspreken: van heel erg commercieel, tot sprookjesachtig, zakelijk of net met heel veel gevoel.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Een bakker laat zijn brood toch ook niet verkopen door iemand die geen brood lust? Als bedrijf ben je elke dag op een professionele manier bezig met je product of dienst. Wanneer je klanten dan op een antwoordapparaat terecht komen dat ingesproken werd door een professionele stem, krijgen ze meer vertrouwen in jullie als bedrijf.
Voices Demo
Fostplus
Educorner
Klium
Verfkerk
Spectrum
LC Company
Lijnrecht Advocaten

Brecht

De klankkleur van JOE-dj Brecht is warm en wekt vertrouwen. Een stem met persoonlijkheid.

Wie bent u?

Brecht werkte jarenlang bij de VRT radio als nieuwslezer en presentator. Van 2011 tot 2015 was hij de huisstem van VTMKZOOM. Hij was ook spotstem voor onder andere Studio 100. Momenteel presenteert hij bij radiozender JOE en is onder meer jinglestem van MIG. Met die ervaring op zak weet hij als geen ander hoe hij jouw doelpubliek succesvol kan aanspreken. Brecht werkt zowel op verplaatsing als vanuit zijn eigen homestudio. Digitaal aanleveren van professionele audiofiles is dus geen probleem. Brecht behaalde het VRT stemattest als kwaliteitslabel voor perfecte uitspraak en correct taalgebruik en is zelf docent dictie. Hij studeerde af als scenarist aan Sint-Lukas Brussel en is getraind in het overbrengen van een klinkende, kernachtige boodschap in begrijpelijke taal. Brecht is professioneel acteur en heeft een sterke stemtechniek en een rijk palet aan typestemmen voor dubbings en hoorspelen. Zijn warme vertelstem leent zich ook wonderwel voor luisterboeken.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Een professionele voicemail geeft jou en je bedrijf extra klasse. Het is als een visitekaartje, maar dan in audio vorm. Ik kijk ernaar uit om je bedrijf tot een hoger niveau te tillen met mijn stem, waarmee ik je klanten een aangename en stijlvolle eerste kennismaking zal bezorgen. They'll definitely call you back!
Voices Demo
Nexu
Imprenta
De Witte
CarroBel
De Tempelier
Domoflex
Sanseveria

Michèle

Michèle (StuBru) klinkt herkenbaar, jong en toch zakelijk.

Wie bent u?

De stem van Michèle klinkt warm en sympathiek. Michèle presenteert voor radiozender Studio Brussel en heeft een herkenbare, vertrouwde stem.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Ik kan zelf behoorlijk afknappen op een onverzorgde voicemail. Je kan geen tweede indruk maken. Daarom beter om je huidige en toekomstige klanten mooi te begroeten, toch? Mijn stem klinkt warm en jong, vol en energiek. Als je dat soort voicemail zoekt: hier ben ik!
Voices Demo
De Drie Ridders
Mikropakket
ASBL
AZ-Glorieux
Comfort Services Vandevoort
SQVision
Stow Robotics
Van Marcke

Johfrah

Johfrah klinkt erg warm. Een stem vol vertrouwen en geloofwaardigheid.

Wie bent u?

Mijn stem klinkt diep en straalt enerzijds vertrouwen en rust uit. Perfect voor explainers en corporate films. Maar ik kan ook energiek en dynamisch klinken. Van naturel tot over the top. Ideaal voor commercials (web, radio of tv) die eruit moeten springen. En alles daartussenin vind ik ook leuk.

Waarom vindt u een professionele voicemail belangrijk?

Met een warm en professioneel welkom voelen uw klanten zich gewaardeerd. Ik het fijn om mijn stem te lenen aan bedrijven en zo de eerste indruk onvergetelijk te maken.
Voices Demo
Tesla
FAVV
Samsung
Grohe
Drogisterij Schippers
Qteam
Garden Collective
Feestpunt
Asco IT
Gemeente Hoeselt
Mediwet
Swevers

5,0

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
0
snel
0
aanrader
0
professioneel
0
mooie stem
Voices.eu
5.0
Based on 315 reviews
Eva Vereecken
1685537546
De samenwerking met Jofhrah en het niveau van de ingesproken stemmen was zeer kwalitatief. Bovendien is de website zeer gebruiksvriendelijk en de responstijd heel snel. Erg prettig en voor herhaling vatbaar!
Marc Vos
1685532838
Super service!
Nico matthieu
1685531156
mijn voicemail zal nu meer beluisterd worden dan andrs wand ze leggen altijd horen af dan echt bedankt voor mijn nieuwe voicmail in te spreken as proficsonile
Reizen Meyers
1683812791
snelle levering, kwalitatief goede bestanden, goede opvolging...
Els Schellens
1682682829
Duidelijke website en heel snelle aflevering van de ingesproken teksten. Helemaal zoals het wordt aangeboden/voorgesteld op de site.
VPK - Albo | Tanio Van Paemelen
1682495734
Zeer vlotte en goede samenwerking!Top kwaliteit.
Noa Van Treeck
1680079192
Info Puig & Sand
1679906403
Professionele en correcte dienstverlening. Snelle reactie via de live chat alsook op de mails voor een correctie.We zijn super tevreden van de aangeleverde spraakberichten en de afhandeling hiervan.
Maxim Duponselle
1679565106
Goede en snelle service! Een echte aanrader voor een professionele telefooncentrale
Tim Van Hool
1679045532
Snelle en correcte service. Gebruiksvriendelijke website.
Kim De Vrieze
1678100353
Heel tevreden over de service en over de audio, alles is precies verlopen zoals we gehoopt hadden.
Alex Dini
1677837988
Super service et résultat optimum. De plus les fichiers sont réalisés en seulement quelques jours.
Anke Strubbe
1677749953
Zéér snel geholpen op een professionele & duidelijke manier. Niks op aan te merken :-). We gaan zeker nog opnieuw samenwerken.
Sociare vzw
1676546166
De samenwerking verliep prima. Vlot, snel en duidelijk. Met een prima resultaat. We zijn heel tevreden met onze nieuwe voice-prompts!
Foot Care Solutions FCS
1676493962
Goed vindbaar op het www en ook snel een reactie met een zeer snelle service.Wij hebben nu een professionele voicemail met een hele mooie stem !
Ruben Maas
1676405953
Wij waren al een tijdje op zoek naar een professionele stem voor onze telefooncentrale en zo zijn we bij Voices terecht gekomen. We zijn super tevreden van de aangeleverde spraakberichten. Grote keuze, zeer gebruiksvriendelijk portaal en snelle en correcte afhandeling. Zeker een aanrader!
joerivanalsenoy
1676381333
Perfecte service & topkwaliteit !
Tine Moonens
1675353016
Uitermate tevreden met het resultaat. Er moest na de eerste versie nog iets kleins worden aangepast naar uitspraak toe, dit werd meteen aangepast. Goede kwaliteit en klantenservice. Snelle oplevering
Johannes Jodocy
1672302601
zeer goede service en professionele afwerking!
Hong Thi Ha
1671523962
Veel keuze tussen verschillende stemmen. Perfecte opnames. Snelle service. goede prijs.
Daniël Steffens
1671295977
Vlotte service, transparante prijzen, professioneel resultaat. Alleen maar lof voor dit bedrijf.
Robby Van Sande
1671033763
Zeer intuïtief systeem van bestellen, snelle aanlevering van de ingesproken tekst en vlotte afhandeling nadien.De teksten zijn zo goed ingesproken dat er nu klanten zijn die boos worden als we de telefoon op tijd oppakken, omdat ze dan de ingesproken stem niet horen.
Jo Guido
1671026255
Super service, heel snel!
Laetitia Herckenrath
1671023574
Na 2 jaar heb ik opnieuw gebruik gemaakt van de dienstverlening van Voices voor aanvullende opnames. Nog steeds 200% topservice. Snelle communicatie!
Bizbike bvba
1671019085
Super goede, snelle, professionele en correcte dienstverlening. De website is echt gebruiksvriendelijk. En via de live chat wordt ik steeds snel geholpen, zelfs bij last minute issues.Niet echt goedkoop, maar zijn centen dubbel en dik waard. Kortom : een echte aanrader!
Gino Schaekers
1670920098
Zeer professioneel, correct en makkelijk werken!
Sasha Mure
1670610237
Zeer tevreden over de kwaliteit en zeer duidelijke en vakkundige stem van Johfrah! Een echte aanrader!
Floris V
1670081287
Heel erg tevreden over de open en vlotte communicatie. In no-time heb je als bedrijf een voice-over om heel erg trots over te zijn.
Emanuel Hoornaert
1669812868
B-Close B-Close
1669726568
Top service! Snel, gemakkelijk en Kwalitatief aan een mooie prijs.
Johan Delauw
1669712562
Super ervaring en resultaat, makkelijke en duidelijke website om te bestellen en stip geleverd. Zeer betaalbare en toegankelijk professionaliteit.
Vivendi Vastgoed Turnhout
1669711124
Top service, zeer professioneel, overzichtelijk en accuraat!
Mike De Witte
1668941735
Snel en Professioneel
Dimitri Bryssinck
1667820254
Ik heb voor mijn bedrijf beroep gedaan op deze firma voor onze wachtmuziek, en stemmen voor het keuzemenu.Zeer snelle en correcte afhandeling.Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.Ik zal zeker en vast opnieuw beroep doen op deze firma voor nieuwe stemmen.
Ju liiee
1667378962
Je travaille pour le compte d'une société française dans le domaine du médical et nous avons fait appel aux services de voice.be pour notre message du répondeur de l'entreprise. Nous sommes ravis du produit, le fichier est de très haute qualité, le service et la communication également. Je recommande vivement ce professionnel et il est certain que nous ferons à nouveau appel à eux pour d'autres besoins.
Olivier Fabre
1667316271
mooi assortiment stemmenzeer snelle service, top kwaliteit en zeer correcte prijs.Geeft onmiddellijk een zeer professionele indruk voor bellers.
Matthias Laga
1667259474
Simon Setz
1667251992
Voices is snel in het aanleveren van de opname. De klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel. Ik ontvang positie feedback van klanten op de stem en het professionele karakter er van.
B2B Wopa
1666687818
Super ervaring met dit bedrijf.Ze zijn enorm flexibel en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
Sven Gerets
1666686682
De garage waar ik werk als marketingverantwoordelijke. investeerde in een nieuwe telefooncentrale en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe voicemail bij. Voices.be was me op LinkedIn al eens opgevallen, dus daar maar eens gaan kijken.Aangezien het over een heel aantal tekstboodschappen ging met doorschakelmenu's heb ik eerst even telefonisch contact opgenomen met Johfrah. Dit contact was heel duidelijk en aangenaam. Binnen no-time wist ik precies hoe ik de boodschappen moest doorgeven.Ook de offerte was zeer interessant in vergelijking met andere bureau's waar we vroeger mee gewerkt hebben.Als kers op de taart wilden we een speciale intro met een autotoeter, hetgeen Johfrah zonder aarzelen heeft geïmplementeerd in onze geluidsfragmenten.Uitlevering van de boodschappen gebeurde binnen de 3 dagen, zoals beloofd. Een kleine misser (van ons zelf) werd ook heel snel rechtgezet door Johfrah.Met andere woorden: Topservice! Zeker een aanrader!
Xavier Schuermans
1665606193
Binnen de dag alles beschikbaar! Gewoon top!
Frank Deboutte
1663942227
Perfecte samenwerking, en een professionele voicemail voor een heel aanvaardbare prijs. Heel tevreden!
jcaest
1662553810
J'ai du trouver très rapidement une voix off dans le cadre de la réalisation d'un court metrage pour la société où je travaille. J'avais déjà fait appel à voices pour renouveller le message d'une messagerie centrale et j'en avais été satisfait.Pour ma voix off, ils ont répondu très rapidement en fournissant une offre adaptée et abordable. La voix était conforme aux attentes et la personne a même proposé plusieurs prononciations ou manière de s'exprimer à certains moments afin de laisser l'embarras du choix.A conseiller donc, sans aucun doute.
Ramon de Pauw
1662540533
Zeer tevreden over de diensten. Het bestel proces verliep heel soepel en binnen een dag hadden we de audio files al ontvangen. De bandjes zijn professioneel en zijn we dan ook zeer tevreden mee!
Ans V.
1662536604
Snel geholpen en goede service om professionele voice-mails op te maken voor ons bedrijf. Een aanrader!
CJT Merelbeke
1662535921
Voices heeft een aangename en vlotte manier van werken. Ze volgen alles goed op en werken zeer snel. Alles ging dus perfect en Michèle verwelkomt nu met de glimlach onze klanten.
Districos NV Districos SA
1662490526
Doet exact wat beloofd, ga zeker in de toekomst nog gebruik maken van hun diensten.
Arno Sonderfeld
1662472027
Schneller, kompetenter und super Service. Hat alles wie gewünscht zuverlässig funktioniert. Wird nicht das letzte Mal gewesen sein
Hinnens Verzekeringen
1662468872
Zeer tevreden van de snelle verwerking & professionele kwaliteit. Bedankt!
arnoud van mancius
1662468596
HKliving
1662467551
Zeer tevreden over Voices. Snel, goede communicatie en follow up. Uitstekende service en zeer tevreden met het resultaat. Aanbevolen!
Friso Mosselmans
1656763293
Lightning fast, super friendly, very professional. I highly recommend!
Crimilex Strafrechtadvocaten
1656679177
Zeer gebruiksvriendelijk platform waar je bestellingen ook bewaard worden zodat ze altijd te vinden zijn. Daarnaast zijn de gevraagde opnames zeer snel beschikbaar (de dag na de bestelling) en is de kwaliteit van de opnames top en tegen een betaalbare prijs. Absolute aanrader !
Peter Volders
1656574663
Onze boodschappen klinken allemaal heel professioneel, het is het effect dat we zochten en we zijn er heel blij mee !We hebben ook al leuke reacties van de patiënten gekregen.
NedZink
1656488622
We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices.be en super geholpen door Johfrah.Het doorlopen van het hele proces van bestelling tot aan levering ging eenvoudig, duidelijk en werd compleet naar wens afgeleverd.Voices.be is een aanrader!
Samuel Algoet
1656487982
Broodbode Nederland
1656484002
Snelle service, genoeg keuze aan stemmen!
Philippe Trouillard
1655901210
Hannibal Advertising
1655807146
Vlotte service en zeer professionele opnamestudio.Een echte aanrader!Liesbet - Hannibal
julie dekker
1655449277
We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices. Bestellen ging heel eenvoudig, alles was duidelijk. We hebben een kwalitatief en professioneel product ontvangen. Zeer aangenaam om mee samen te werken! Snel, flexibel en kwaliteit!
Senne Diels
1655332091
Zeer professioneel en ontzettende snel!
Koos Huizing
1655197531
Super geregeld en prima service.
# Urmek
1655138699
Rudy V
1655117778
Goede en duidelijke website. Wij hadden onze ingesproken bestanden al in een paar uur ontvangen! Super service!
Kevin delache
1655115980
Pro, rapide et flexible, merci !
Brigitta De Raes
1655102706
We are very satisfied with the work done.You can select a voice quickly and easily. The quote is competitive and the working method is very efficient. Moreover, the company is quick in answering questions.
Marc Christiaens
1654882794
Prima service !Wij zijn uitermate tevreden over de professionaliteit van Voices.eu en in het bijzonder over de snelheid waarmee wij de ingesproken tekst hebben ontvangen.Wij durven Voices.eu ten zeerste aanraden.
Nachtrust Beuningen
1654867948
Ons keuzemenu is zeer professioneel en snel ingesproken. Goede service en absoluut een aanrader.
Steine Eyssen
1654848614
leuke stemmen voor onze IVR centrale, een aanrader
Olivier Levrouw
1654848493
Professional, fast and friendly service. Very communicative and fast response on e-mail. Audio files are top quality and immediately useable in the telephone exchange. Top service!
Sofie Timmermans
1654848004
Zeer gebruiksvriendelijk website om teksten op te laden en voldoende keuze in verschillende stemmen. Zeer professionele en snelle service. Zeker een aanrader!
Dimitri van Schendel
1654846916
Snel en professioneel een stem laten inspreken voor onze telefooncentrale. Makkelijke site en alles keurig geregeld.
Fine Dining And Living NV
1654846391
Friendly & Fast service!
Lieve Schellekens
1654846166
Kwalitatieve dienstverlening met een heel fijne en persoonlijke opvolging! Geeft veel vertrouwen en je voelt je als klant geen nummer.
Steven Roziers
1654844501
De samenwerking met Voices.be was erg aangenaam. Naast de ruime keuze aan stemacteurs konden we rekenen op snelle, vriendelijke en professionele service. Een aanrader.
Dries Vandenbruwaene
1654788585
Professioneel geholpen door Johfrah. Goede tekst, aangenaam muziekstukje en vooral onze klanten worden meteen verwelkomt door een aangename stem. We zullen in de toekomst zeker en vast terug beroep doen op de diensten van Voices.
Hugues Périmony
1654787821
Très bon service, réactif, rapide, pro, qualitatif, et de bon conseil, aucunes hésitations à avoir, ce sera définitivement mon opérateur Voices
Glenn Verdickt
1653470922
Ongelooflijk kwalitatieve, snelle en betaalbare service. Het is steeds een plezier met hen te werken: ze bieden snel respons en denken ook actief mee aan VO suggesties die zich het beste bij jouw project lenen. Simpelweg nr. 1!
Steven Vollebergh
1649841989
Hartelijk dank voor de zeer vlotte, snelle en fijne samenwerking! We zijn zeer tevreden met het resultaat, alles staat al in onze telefooncentrale ondertussen!
daniel VANWETSWINKEL
1649138868
Zeer tevreden over de snelle en accurate service. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Vragen worden super snel beantwoord.Kan niet meer zeggen dan dikke proficiat.
Nicolas Vandenbussche
1647884172
Zeer vlotte communicatie, service top!
Patrick De Latter
1647868058
supersnel, zeer professioneel en vooral meedenkend.
Dirk Stevens
1647255098
Een aangename/professionele stem op uw telefooncentrale? Eén adres = Voices.be Zeer interactieve website met veel keuze en een snelle oplevering (1 werkdag). Top service ...Afval Alternatief NV
Mca Vlaanderen
1646315645
Marijke Migom
1645804421
Deze firma is een absolute aanrader!Geen geknoei met zelf inspreken etc. Ik heb het jaren zelf gedaan voor ons bedrijf met elke keer opnieuw de nodige frustraties...Uiteindelijk hebben wij de beslissing genomen met een professionele stem te gaan werken van Voices.be.De website van Voices.be is rechttoe rechtaan en wijst zichzelf uit. Na de betaling kan je rekenen op een vlotte communicatie van Johfrah van Voices.be, factuur wordt onmiddellijk toegestuurd en nadat door jou gekozen stem alles heeft opgenomen ontvang je netjes de bestanden in je mailbox.Correcte samenwerking van begin tot het eind!
Geert Briers
1645704062
We waren met Delta Healthcare Consulting op zoek naar leuke stemmen voor onze telefooncentrale. De bestelling ging erg vlot en we kregen zeer snel een offerte. Eén werkdag na de goedkeuring van de offerte waren onze opnames al klaar! Zeer vlotte service en... leuke stemmen voor onze telefooncentrale :-)
Arnold Pronk
1645645209
Gisteren tekstberichten aangeleverd voor het inspreken van onze telefooncentrale en vandaag al de geluidsbestanden in huis. Echter was de uitspraak van onze bedrijfsnaam niet correct, dit was ik vergeten goed aan te geven. Na melding hiervan kreeg ik binnen een uur de bestanden opnieuw aangeleverd met de juiste uitspraak. Super blij ben ik met deze snelle en professionele service! Voices.be is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel en betaalbaar ingesproken bedrijfscentrale!
Kristof Vandecasteele
1644842953
Zoek niet verder. Super professionele mensen die meedenken met je bedrijf.Snelle reactie en vlotte en correcte levering van de digitale bestanden.Aanrader!
Céline NOUZILLE
1644835679
Un service très professionnel : rapide et qualitatif !Merci à l'équipe !
Martine Verhoeven
1643961306
Snelle service, professioneel resultaat. Tevreden!
Sèmir Mabrouk
1643892065
We waren voor onze business op zoek naar stemmen voor onze automatische antwoordapparaten. Aangezien dit in alle landstalen moest + nog bijkomende talen, was het niet evident om snel iemand te vinden die dit met het juiste timbre kon inspreken. Via via terecht gekomen bij voices.be, keuze aan stemmen van sympathieke bekende Vlamingen, persoonlijke service, het contact verloopt heel vlot en vriendelijk, kortom, zonder twijfel, een aanrader!
David Pauwelyn
1643816106
Snel, efficiënt en erg klantvriendelijk! Bedankt Johfrah
Sebastien Engels
1643281322
Zeer duidelijke en efficiënte service! Een aanrader!
Antonino Barbetta
1642974290
Very professional studio. Staff really nice and helpful, punctual payments and fast!
Davy Lannoo
1642426688
In letterlijk 1 uur was mijn bestelling al klaar. Wat een service!10 op 10
Jarne
1640962641
Top team, zéér snelle reactie.Wij hebben gevraagd om enkel berichten in te spreken voor onze telefooncentrale, de klank is 100% zuiver, en duidelijk verstaanbaar.Ook een zéér snelle & goede service.Zeker aan te raden, prijs kwaliteit TOP!
#James the BnB Butler
1640181678
professioneel, snelle oplevering, top kwaliteit
Multiline Services
1640179015
zeer professionele service en klantvriendelijk
Tony Brugge
1640176150
TOP Service.Dag na bestelling de perfecte files ontvangen.Zeer duidelijke site met groot aanbod van stemmen.Sterk aan te raden.
Arjan de Jong
1640072516
Uitstekende kwaliteit en service.
js_loader