Logo

Winkelmand

Wie is de stem van Siri?

Susan Bennett is de voice-over stem die Siri ingesproken heeft!

Susan Bennett is de Engelse stem voor Siri. In het echt herkennen de mensen haar stem niet, omdat Siri wat lager ingesproken is. In dit filmpje deelt ze enkele enkele inzichten over het voice-over vak.

Pitch

Voor commercials waar de focus op jongeren ligt gaat ze de pitch of toonhoogte wat hoger leggen. Ze zoekt haar eigen pitch door enkele noten te zingen en te zien hoe hoog ze kan gaan. Waar ze haar grens van haar stem ontdekt, gaat ze spelen met haar stemgebruik om zo te spreken. Maar ze speelt ook met haar stem langs de lage kant. Ze spreekt ook voice-over’s in voor serieuze aankondigingen.

Edge

Ze omschrijft zichzelf soms ook als het monster als ze teksten inspreekt of voice-acting doet. Soms mag het wat speelser en gewaagder.

Tot slot

Het voice-over vak is uitdagender dan veel mensen denken. Je moet denken over wie je doelgroep is, wat je tone-of-voice moet zijn. Bekijk zeker het filmpje.

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Veelgestelde vragen.

Wij helpen u met professioneel advies.

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.