Professioneel ingesproken Voys meldingen bestellen

De mooiste voicemail stemmen spreken jouw Voys telefooncentrale in.

Klant bij Voys?

Als je klant bent bij Voys, dan heb je een professionele telefooncentrale. Het voordeel hiervan is dat je meldingen kan instellen. Deze geluidsmeldingen kan je zelf opnemen en in je belplan plaatsen. Maar bij velen is dit waar het lastig wordt. Begrijpelijk: dit is niet eenvoudig als je dit nog niet gedaan hebt.

 • Het klinkt niet zo professioneel of komt wat geforceerd over.
 • Je hebt een dialect dat je moeilijk kan verbergen.
 • Je microfoon of ruimte bezorgt je een slechte opnamekwaliteit.
 • Je spreekt geen meerdere talen foutloos.
 • Je weet niet goed wàt je moet zeggen.

Herkenbaar? Via Voices.be kun je kiezen uit meer dan 50 meertalige stemmen (Nederlands, Vlaams, Frans, Engels en Duits) en dankzij onze expertise uit meer dan 100 voorbeeldmeldingen die je kunnen inspireren voor elke situatie.

Professionele meldingen voor Voys laten inspreken

De meldingen die je bij Voices.be bestelt zijn op maat gemaakt voor jouw telefooncentrale bij Voys. De audiofiles hebben dus het goeie formaat en zijn luid en professioneel opgenomen en afgemixt. Zo zijn ze optimaal verstaanbaar voor je klant. En laat je een zeer professionele indruk na.

Hoeveel kost het om je Voys telefooncentrale meldingen te laten inspreken?

Onze prijzen zijn helder en transparant, voor elke stemacteur. Je betaalt €89 inspreek-fee. Daarin zitten de eerste 20 woorden van je melding voor Voys inbegrepen. Daarna kost het €1 per extra woord. Ook meertalige berichten zijn mogelijk.

Voordelen

 • Levertijd: kan binnen 1 werkdag.
 • Niet tevreden? Geld terug.
 • Veilig online afrekenen.
 • 100+ 5-sterren reviews van vorige klanten

4 voorbeelden van ingesproken geluidsbestanden voor je Voys meldingen

 1. Welkomstmelding. Goeiedag, u bent verbonden met [bedrijf].
 2. Wachtrij. Al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Uw oproep wordt zo snel mogelijk beantwoord. Bedankt voor uw geduld.
 3. Keuzemenu. Voor het plaatsen van uw bestelling, druk 1. Voor technische ondersteuning, druk 2. Om een afspraak te maken, druk 3.
 4. Voicemail. Ons kantoor is momenteel gesloten. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8u tot 17u. Laat gerust uw naam en bericht achter na de toon, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Bedankt voor uw oproep.

Hoe kan je Voys meldingen installeren?

De geluidsbestanden die je van ons ontvangt zijn gemaakt voor je Voys telefooncentrale. De bestanden hebben het juiste bestandsformaat en zijn perfect afgemixt (eventueel met muziek) om zo verstaanbaar mogelijk te klinken. Deze meldingen kun je eenvoudig aan je belplan toevoegen. Hoe je dat doet kan je in deze video van Voys zien.

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.