Professioneel ingesproken Voys meldingen bestellen

De mooiste voicemail stemmen spreken jouw Voys telefooncentrale in.

Klant bij Voys?

Als je klant bent bij Voys, dan heb je een professionele telefooncentrale. Het voordeel hiervan is dat je meldingen kan instellen. Deze geluidsmeldingen kan je zelf opnemen en in je belplan plaatsen. Maar bij velen is dit waar het lastig wordt. Begrijpelijk: dit is niet eenvoudig als je dit nog niet gedaan hebt.

 • Het klinkt niet zo professioneel of komt wat geforceerd over.
 • Je hebt een dialect dat je moeilijk kan verbergen.
 • Je microfoon of ruimte bezorgt je een slechte opnamekwaliteit.
 • Je spreekt geen meerdere talen foutloos.
 • Je weet niet goed wàt je moet zeggen.

Herkenbaar? Via Voices.be kun je kiezen uit meer dan 50 meertalige stemmen (Nederlands, Vlaams, Frans, Engels en Duits) en dankzij onze expertise uit meer dan 100 voorbeeldmeldingen die je kunnen inspireren voor elke situatie.

Professionele meldingen voor Voys laten inspreken

De meldingen die je bij Voices.be bestelt zijn op maat gemaakt voor jouw telefooncentrale bij Voys. De audiofiles hebben dus het goeie formaat en zijn luid en professioneel opgenomen en afgemixt. Zo zijn ze optimaal verstaanbaar voor je klant. En laat je een zeer professionele indruk na.

Hoeveel kost het om je Voys telefooncentrale meldingen te laten inspreken?

Onze prijzen zijn helder en transparant, voor elke stemacteur. Je betaalt €89 inspreek-fee. Daarin zitten de eerste 20 woorden van je melding voor Voys inbegrepen. Daarna kost het €1 per extra woord. Ook meertalige berichten zijn mogelijk.

Voordelen

 • Levertijd: kan binnen 1 werkdag.
 • Niet tevreden? Geld terug.
 • Veilig online afrekenen.
 • 100+ 5-sterren reviews van vorige klanten

4 voorbeelden van ingesproken geluidsbestanden voor je Voys meldingen

 1. Welkomstmelding. Goeiedag, u bent verbonden met [bedrijf].
 2. Wachtrij. Al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Uw oproep wordt zo snel mogelijk beantwoord. Bedankt voor uw geduld.
 3. Keuzemenu. Voor het plaatsen van uw bestelling, druk 1. Voor technische ondersteuning, druk 2. Om een afspraak te maken, druk 3.
 4. Voicemail. Ons kantoor is momenteel gesloten. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8u tot 17u. Laat gerust uw naam en bericht achter na de toon, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Bedankt voor uw oproep.

Hoe kan je Voys meldingen installeren?

De geluidsbestanden die je van ons ontvangt zijn gemaakt voor je Voys telefooncentrale. De bestanden hebben het juiste bestandsformaat en zijn perfect afgemixt (eventueel met muziek) om zo verstaanbaar mogelijk te klinken. Deze meldingen kun je eenvoudig aan je belplan toevoegen. Hoe je dat doet kan je in deze video van Voys zien.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Als je klanten wil verliezen, dan zijn dit de 7 manieren om het te doen. Nee, serieus. Trap je in één van deze valkuilen? Dan kan het zijn dat jouw klanten je helemaal niet gaan vertrouwen.
Een kwalitatieve klantenservice opzetten is geen raketwetenschap. Wij zetten je alvast goed op weg en geven je onmiddellijk toepasbare best practices mee.
Dit bedrijf heeft de oplossing voor de ellenlange en vervelende wachtmuziek en voorkomt boetes!
Coolblue heeft klantenservice duidelijk in de vingers. Wat jij van een gigant als Coolblue kunt leren als het op klantvriendelijkheid aankomt? We zetten even een aantal zaken op een rijtje.
Zo kun je de voicemail instellen van jouw FreePhone Business abonnement bij Telenet.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.