Klink warm en toch zakelijk op je voicemail.

Hoe mag het klinken?

Uw zakelijke voicemail mag niet te afstandelijk zijn. Professioneel gezien spreek je met je voicemail waarschijnlijk onbekenden aan. Maar het blijven ook mensen. Zorg ervoor dat je een vriendelijke, warme stem gebruikt die je bedrijf een menselijk karakter geeft.

Dat zorgt voor een positieve eerste indruk. Met iemand waarmee je graag zaken wil doen. Je kunt ervoor kiezen om je voicemail zelf in te spreken. Maar door verschillende omstandigheden (lees), is het vaak beter om dat te laten doen door iemand die met een getrainde stem.

Voorbeeld 1: Persoonlijk

Hoi, dit is de voicemail van Uw Voornaam. Op dit moment kan ik je even niet helpen. Je kunt me terugbellen van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Maar ik bel je met plezier terug als je je naam en nummer inspreekt na de biep. Bedankt.

Voorbeeld 2: Zakelijk

Bedankt voor het bellen met Uw Bedrijf. Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek. Gelieve even aan de lijn te blijven. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Wist u dat u op onze website een antwoord vindt op de meeste van uw vragen? Wilt u blijven wachten om een medewerker te spreken? Druk op 1. Wilt u later teruggebeld worden? Druk op 2.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Als je klanten wil verliezen, dan zijn dit de 7 manieren om het te doen. Nee, serieus. Trap je in één van deze valkuilen? Dan kan het zijn dat jouw klanten je helemaal niet gaan vertrouwen.
Een kwalitatieve klantenservice opzetten is geen raketwetenschap. Wij zetten je alvast goed op weg en geven je onmiddellijk toepasbare best practices mee.
Dit bedrijf heeft de oplossing voor de ellenlange en vervelende wachtmuziek en voorkomt boetes!
Coolblue heeft klantenservice duidelijk in de vingers. Wat jij van een gigant als Coolblue kunt leren als het op klantvriendelijkheid aankomt? We zetten even een aantal zaken op een rijtje.
Zo kun je de voicemail instellen van jouw FreePhone Business abonnement bij Telenet.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.