Klink warm en toch zakelijk op je voicemail.

Hoe mag het klinken?

Uw zakelijke voicemail mag niet te afstandelijk zijn. Professioneel gezien spreek je met je voicemail waarschijnlijk onbekenden aan. Maar het blijven ook mensen. Zorg ervoor dat je een vriendelijke, warme stem gebruikt die je bedrijf een menselijk karakter geeft.

Dat zorgt voor een positieve eerste indruk. Met iemand waarmee je graag zaken wil doen. Je kunt ervoor kiezen om je voicemail zelf in te spreken. Maar door verschillende omstandigheden (lees), is het vaak beter om dat te laten doen door iemand die met een getrainde stem.

Voorbeeld 1: Persoonlijk

Hoi, dit is de voicemail van Uw Voornaam. Op dit moment kan ik je even niet helpen. Je kunt me terugbellen van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Maar ik bel je met plezier terug als je je naam en nummer inspreekt na de biep. Bedankt.

Voorbeeld 2: Zakelijk

Bedankt voor het bellen met Uw Bedrijf. Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek. Gelieve even aan de lijn te blijven. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Wist u dat u op onze website een antwoord vindt op de meeste van uw vragen? Wilt u blijven wachten om een medewerker te spreken? Druk op 1. Wilt u later teruggebeld worden? Druk op 2.

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.