Wat is een goede tekst voor uw voicemail?

Goede voicemail-teksten

U wil uw voicemail opnieuw inspreken? Op een zakelijke manier, en dus geen humoristische tekst? Als u regelmatig nieuwe klanten aan de lijn hebt, dan is het een goed idee om uw voicemail teksten zakelijk en vriendelijk te schrijven. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Meer nog. Hoe eenvoudiger, hoe beter.

Bel voor meer informatie of ondersteuning naar +32(0)475263105 of spreek me aan op de chat.

Dit is de voicemail van [voices.be]. Op dit moment ben ik niet bereikbaar. Na de toon kunt u een bericht inspreken. Dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Hallo, dit is de het antwoordapparaat van [voices.be]. Ik kan momenteel uw oproep niet beantwoorden. Laat een boodschap achter na de pieptoon en ik bel u terug.
Hallo, dit is de voicemail van [voices.be], ik ben er even niet maar als je na de piep je naam en telefoonnummer inspreekt, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
U bent verbonden met de voicemail van [voices.be]. Ik ben niet bereikbaar. U kunt een boodschap met uw naam en telefoonnummer achterlaten. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.
Hallo, met [voices.be]! Na de piep!
Het spijt me, ik ben er even niet. Zou u later kunnen terugbellen? Bedankt!
Goedendag, dit is de voicemail van [voices.be], ik ben op dit moment niet bereikbaar. U kunt na de bieptoon uw naam, telefoonnummer en reden van het bellen in spreken of het later nog eens proberen. Ik ben het best bereikbaar na 16 uur.

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.