Artikel: Voicemail in verschillende talen

Welkom. Welcome. Bienvenue.

Je voicemail laten inspreken in het Vlaams, Frans, Engels en Duits? Dat kan door de meertalige stemacteurs van voices.be. In België zijn er drie landstalen, het Nederlands (Vlaams), het Frans (Waals), en het Duits. Tel daar nog Engels bovenop als meest gesproken internationale taal. Het Duits wordt slecht door een zeer kleine groep mensen gesproken. Wil je je als bedrijf internationaal positioneren, en je klanten in hun taal begroeten en verder helpen? Zorg dan voor een meertalig telefoon keuzemenu.

Meertalig telefoonmenu

Kies je voor eenzelfde stem die verschillende talen spreekt? Dat heb je als voordeel dat de tone-of-voice over de keuze-menu’s dezelfde is. Wens je echter een mix van verschillende native stemmen? Dat kan ook. Ik werk vaak samen met anderstalige collega’s, en kan deze andere talen door hen laten inspreken.

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.