Logo

Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Professionele telefoonstem gezocht?

Wij zijn het enige stemmenplatform met de beste professionele telefoonstemmen van Europa. Zoek je een stem voor jouw telefooncentrale of keuzemenu? Download hier onze catalogus.

Jouw keuzemenu laten inspreken door één van onze professionele telefoonstemmen?

Je hebt vast zelf al eens een bedrijf met een écht goede klantenservice gebeld? Je merkt het verschil meteen! Je eigen klanten verdienen dit ook.

Journalisten over onze oplossing voor professionele telefoonstemmen.

Voices.be bestaat sinds 2020, maar we hebben al meer dan 1000 tevreden klanten. En elke dag helpen we nieuwe bedrijven. Dat is ook enkele krantenjournalisten niet ontgaan. Heeft jouw keuzemenu ook nood aan een professionele upgrade?

“Het is vandaag nóg belangrijker dan ooit om helder en professioneel te blijven communiceren naar klanten, hoe moeilijk dat ook is. Dat kan per mail en op social media. Maar heel veel klanten grijpen nog sneller naar de telefoon..”

25 oktober, 2020 (artikel lezen)

“Ondernemers beseffen dat de ‘strijd om de consument’ vandaag meer dan ooit draait om klanttevredenheid en een perfecte gebruikerservaring.”

19 juli, 2021 (artikel lezen)

logo

“De Brusselse startup voices.be maakt professioneel telefonische antwoorden, ingesproken door de mooiste bekende stemmen van ons land.”

19 juli, 2021 (artikel lezen)

Download onze gratis stemmencatalogus.

Een compleet kennismakingspakket voor een professioneel klinkend keuzemenu. Nu met 5 gratis telefoonboodschappen.

Peter gebruikt een telefoonstem van Voices.

“Ik vind het telefonisch onthaal super belangrijk. Het is de eerste kennismaking van de klant.  Wanneer ik een bedrijf bel en ik hoor een onprofessioneel keuzemenu, dan huiver ik.

 

Een aantal collega’s hebben wel een mooie stem, maar als ze iets moeten inspreken komt het onprofessioneel over. De stemmen van voices hebben de juiste toon en draagkracht.

Peter Verbrugghe, IT-beheerder onderwijsinstelling CREO

We krijgen meer dan 200 vijf-sterrenbeoordelingen op Google.

Onze aanpak valt erg in de smaak: we maken het toegankelijk om een bekende radio-of tv-stem op je keuzemenu te hebben.

Google
Bistro De Vijvers
Bistro De Vijvers
⭐⭐⭐⭐
Snelle service, goede communicatie!
Snel
Beoordeling door Restaurant Colette op Google
PCB Solutions
PCB Solutions
⭐⭐⭐⭐⭐
Amai wat een service! Zij hebben niet alleen een prima boodschap: ik had mij bovendien ook nog eens vergist in de inhoud en dat is in no time aangepast én afgeleverd! Kwaliteit én service: geen cliché maar een feit bij voices.be! Bedankt!! Jullie hebben mijn eigen firma hierdoor weer een level hoger getild!
Kwaliteit Topservice Correctie inbegrepen
Beoordeling door PCB Solutions op Google
Vous cherchez une voix off en français ?
Ketel Service Noord
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs besloten om ons telefoon menu te updaten. Dit gedaan in samenwerking met voices.be wij kregen netjes een bedrag voor de opnames en binnen 3 dagen waren deze klaar. Na het ontvangen hebben wij gemaild omdat er een aanpassing gedaan moest worden. Dit was geen probleem en was binnen een dag geregeld. top service zal hier zeker weer heen gaan.
Snel Professioneel Topservice Correctie inbegrepen
Beoordeling door Anne op Google
Deutscher Sprecher buchen? Ab 239 €
VRBedding
⭐⭐⭐⭐⭐
Staat nog maar 2 dagen op de telefooncentrale en nu reeds positieve reacties, moesten dit al lang laten doen is nu tenminste professioneel. Bedankt voor de snelle service.
Snel Professioneel
Beoordeling door Kurt Van Robaeys op Google
Wil je je klantenservice verbeteren door een mooie voice-over de tekst van je telefoon voicemail te laten inspreken? Dit is precies wat wij doen. Download nu onze complete voice-over catalogus.
Boekhoudkantoor Dewulf
⭐⭐⭐⭐⭐
"Snel, duidelijk en heel professionele afhandeling"
Snel
Beoordeling door Bart op Google
Wil je je klantenservice verbeteren door een mooie voice-over de tekst van je telefoon voicemail te laten inspreken? Dit is precies wat wij doen. Download nu onze complete voice-over catalogus.
DSM Keukens
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben heel erg tevreden over de diensten die voices.be heeft geleverd voor DSM Keukens! We werden heel goed geholpen van begin tot eind. De service is echt top! Een echte aanrader! Groetjes, Celine - DSM keukens
Beoordeling door DSM Keukens op Google
Een stem gezocht om jouw telefooncentrale in te laten spreken? Onze professionele stemmen bezorgen jouw bedrijf een aangenaam klinkende telefooncentrale.
Wafeltjes.be
⭐⭐⭐⭐⭐
Na een korte google terecht gekomen bij Voices.be voor het inspreken van onze voicemail en het keuzemenu van onze telefooncentrale. Enkele mails op een tweetal dagen en alle warm ingesproken teksten waren er ! Bedankt voor de vlotte service en graag tot een volgende samenwerking !
Beoordeling door Tom De Saeger op Google
Een stem gezocht om jouw telefooncentrale in te laten spreken? Onze professionele stemmen bezorgen jouw bedrijf een aangenaam klinkende telefooncentrale.
Skygge
⭐⭐⭐⭐⭐
Aangename ervaring ! Als zaakvoerder van een bedrijf waarbij kwaliteit en service troeven zijn, is het fijn te kunnen werken met mensen die deze ingesteldheid delen. Vanaf het eerste contact werden wij geïnformeerd over wat we konden verwachten en wanneer. De afspraken werden nagekomen met een resultaat dat voldoet aan de verwachtingen. Wij kijken al uit naar een volgende samenwerking. Bedankt Voices.be.
Beoordeling door Gunter Lories op Google

Onze professionele telefoonstemmen werken op elk systeem.

In slechts enkele klikken heb je jouw professionele telefoonstem besteld en geüpload in jouw telefooncentrale.

 

We bieden ook technische support of werken samen met je IT-afdeling voor de integratie.

Deutscher Sprecher buchen? Ab 239 €

Een verbetering voor élk keuzemenu, groot of klein.

Succcesvolle bedrijven doen ‘alles voor een glimlach‘. Denk maar aan Coolblue, Bol.com of HEMA. Overschot van gelijk. Want frustratie bij je klanten kost tijd én geld. Bovendien is de kans groter dat je klant overstapt naar een concurrent. 

Ilari
Why I think you should have a professional voice on your phone: I keep wondering why a professional company (big and small) would not hire a pro. First impressions do count! So listen to all the wonderful talents from Voices.be and decide which sound - not face - fits as a glove. I’ll never win form Goldilocks anyway 😉
Ilari
uit Nederland
Voicemail laten inspreken door een professionele telefoon voice over
Voicemails inspreken voelt alsof je een levend visitekaartje aan het maken bent voor iemand. Niks vervelender dan een bericht te horen dat nauwelijks verstaanbaar, te snel of te verveeld is ingesproken. En waarbij je je als klant niet aangesproken of niet welkom voelt. Ik vind het een fijne gedachte dat mijn stem nu mensen verwelkomt. En verderhelpt. Voor een bedrijf is het een supersnelle, makkelijke en betaalbare oplossing. Alle tools staan trouwens op het overzichtelijke platform. Easy peasy!
Kirsten
uit België
Laura
Ik doe mee aan voices.be omdat het een toegankelijke manier is voor kleine KMO's om een professionele voice-over in te huren. Het bedrijf is een goede oplossing omdat het een gat opvult in de markt om de stap naar een professionele voice-over kleiner te maken. De site is erg duidelijk en overzichtelijk. Je weet ook exact wat je kan krijgen voor elk budget! En het is gewoon fijn om bedrijven die extra professionaliteit te kunnen aanbieden vanuit mijn home studio 🙂
Laura
uit België
Dorith
Waarom ik vind dat je een professionele stem op je telefoon moet hebben: Een klant die naar een organisatie belt is op zoek naar persoonlijk contact. Soms lukt dit even niet. Een heldere stem die toegankelijk klinkt zorgt er dan voor dat de klant toch een fijn gevoel aan het contact overhoudt!
Dorith
uit Nederland
Ruben
Why I think you should have a professional voice on your phone: A professional voicemail system gives the caller immediate trust and your business a direct boost. I can provide you with a calm or enthusiastic voicemail with a serious tone or a friendly wink ;-).
Ruben
uit Nederland
Stimme für die Warteschleife Ihrer Telefonanlage oder für Ihren Anrufbeantworter.
I think it's important to have a professional voicemail, because it is the first contact you have with a company and if you don’t have it the first impression could be bad.
Sebastian
uit Duitsland

Boost vandaag jouw klantentevredenheid.

We helpen je met ons advies en onze professionele keuzemenu telefoonboodschappen.

Kies uit de mooiste telefoonstemmen.

De stemmen zijn bekend van radio en tv. De beste voice-overs in het vak.

Bestel via onze makkelijke shop.

Bestel in 1-2-3 via ons platform. Het begint vanaf €89.

Ontvang je audio super snel.

Wij werken digitaal. Daardoor kunnen we razendsnel topkwaliteit leveren.

Download onze gratis stemmencatalogus.

Overtuigd? Boost vandaag jouw keuzemenu en maak kennis met onze service via ons gratis kennismakingsaanbod.

Vul nu jouw e-mailadres in.

Meteen na het invullen van je gegevens ontvang je jouw unieke kortingscode

Krijg nu -10% korting op jouw bestelling.

Wij verwelkomen nieuwe klanten graag met een éénmalige kortingscode. Ontvang jouw unieke code nu meteen.