Schrijftips

Do's en dont's bij het schrijven van uw welkomstbegroeting, keuzemenu, voicemail of wachtboodschap.
In de nineties speelden mijn zussen ‘Droomtelefoon’. Ken jij het ook? Lachen. Het is het perfecte bruggetje, met Valentijn in aantocht, naar mijn vraag van week: Mag je flirten met je klanten?
Krijg je al hartkloppingen als je nog maar denkt aan het inspreken van je voicemail? Kom even tot rust, haal diep adem en ga verder met onze best practices!
Ben je van plan om een professioneel voicemailbericht te bestellen bij voices.be? Wij geven je een paar handige tips en tricks!
Wij krijgen regelmatig de vraag van onze klanten: “Hoe schrijf je nu een goed keuzemenu?”. We sommen in 5 stappen op hoe je het beste een keuzemenu voor je telefooncentrale kan opstellen.
Vijf stappen voor een telefooncentrale met goeie geluidskwaliteit en een duidelijk schakelmenu.
Meer verkopen door je telefoon keuzemenu, kan dat? Natuurlijk kan dat. Voor veel bedrijven, grote en kleine, spreek ik de teksten van de telefooncentrale in. Bel je als klant na de kantooruren, of moet je even aan de lijn worden gehouden, dan bestaat de kans dat je mijn stem op de voicemail hoort.
Klanten ervaren een niet-getrainde stem vaak als onprofessioneel. Hoort u wel eens dat u een goede telefoonstem hebt? Dan houdt niets u tegen, natuurlijk. Of misschien deze vijf argumenten wel.

Maak uw keuze

Kies eerst de stem. Daarna kunt u de tekst invoeren.

Controleer uw teksten in uw winkelmandje.