Voordelen van een professionele voicemail

De 5 voordelen voor uw bedrijf.

Heeft u een telefooncentrale? Waarom neemt u genoegen met een robotstem? Installeer onze mooie telefoonstemmen op uw antwoordapparaat. Uw klanten zullen onder de indruk zijn van uw professionele uitstraling.

Number

Uw klanten krijgen een professionele eerste indruk.

Heeft u zich al eens slecht behandeld gevoeld door een bedrijf? Doe dit uw klanten niet aan! Onze stemmen maken een vriendelijke indruk op uw bellers.

Number

U zorgt voor een betere merkbeleving.

Benut elke kans op positieve communicatie met uw klanten. Val op met een positieve boodschap. Misschien kan u tijdens het wachten een marketingboodschap meegeven? Een quizje doen over uw bedrijf? Verwijzen naar uw sociale media? Versterk de band met uw klant.

U straalt meer vertrouwen uit.

Als u een robot-stem gebruikt of een slechte voicemail hebt, bestaat de kans dat uw klanten u onbetrouwbaar vinden.

Uw team werkt efficiënter.

Hoe krijgt u de beller zo vlot mogelijk bij de juiste afdeling op een zo aangenaam mogelijke manier? Met een doordacht keuzemenu dat slim is geschreven en glashelder is ingesproken.

U ontvangt meer omzet.

Succcesvolle bedrijven zoals Coolblue, Bol.com of HEMA doen ‘alles voor een glimlach. Ze weten waarom!

Made In
"Het is vandaag nóg belangrijker dan ooit om helder en professioneel te blijven communiceren naar klanten, hoe moeilijk dat ook is. Dat kan per mail en op social media. Maar heel veel klanten grijpen nog sneller naar de telefoon.."
Emerce
"Ondernemers beseffen dat de ‘strijd om de consument’ vandaag meer dan ooit draait om klanttevredenheid en een perfecte gebruikerservaring."
Trends
"De Brusselse startup voices.be maakt professioneel telefonische antwoorden, ingesproken door de mooiste bekende stemmen van ons land."
Apache
"Bedrijven willen dat de telefooncentrales goed klinken. Je hoort de stemmen van Voices zelfs bij de overheid en Tesla."

Dit schrijft de media over ons.

Wij de expert binnen ons vakgebied. U hoort onze stemmen op ontelbare telefooncentrales. En dat is ook enkele krantenjournalisten niet ontgaan.

logo

Maak uw keuze

Kies eerst de stem. Daarna kunt u de tekst invoeren.

Controleer uw teksten in uw winkelmandje.