Filter op taal:

Filter op soort:

Filter op sector:

Filter op bedrijfsnaam:

Soort bericht:

Sector:

Taal:

Voice-over:

Hallo, welkom, op dit moment zijn wij gesloten. Onze openingstijden tijdens de maanden juli en augustus zijn van maandag tot en met donderdag van 9u tot 16u. Op vrijdag en zaterdag zijn wij gesloten. U kunt eventueel een bericht achterlaten na de toon. De eerstvolgende werkdag nemen wij contact met u op.

Soort bericht:

Sector:

Taal:

Voice-over:

Welkom bij [VOICES]. Momenteel is ons kantoor gesloten. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 en 18:00 uur, op vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 8:00 en 13:00 uur. Stuur ons uw naam en telefoonnummer per e-mail naar [E-MAIL], dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Bedankt voor het bellen.

Soort bericht:

Sector:

Taal:

Voice-over:

⭐⭐⭐⭐⭐
Beoordeling:
De snelle service, scherpe prijs en professionele resultaten hebben ervoor gezorgd dat we voor de berichten van onze telefooncentrale steeds terugkeren naar Johfrah.
Beoordeling door Philipp Baeken op Google
Snel Professioneel Scherpe prijs

Taal:

Voice-over:

Goeiedag, welkom bij [VOICES] Momenteel is ons kantoor gesloten wegens vakantie. U vindt meer informatie op onze website, onder de rubriek contact. Tot binnenkort!

Soort bericht:

Taal:

Voice-over:

Welkom bij [VOICES]. we zijn momenteel gesloten. Indien u belt voor een spoedgeval, gelieve aan de lijn te blijven, u wordt zo dadelijk doorverbonden met onze dierenarts van wacht. Indien u belt voor het maken van een afspraak of voor verdere inlichtingen omtrent een behandeling of laboresultaat van uw dier, vragen wij u om terug te bellen tijdens onze openingsuren van maandag tem vrijdag van 8u30 tot 19u.

Soort bericht:

Sector:

Taal:

Voice-over:

Welkom bij [VOICES], onze kantoren zijn elke werkdag van 08 hr tot 17 hr open. Om u snel van dienst te zijn maak uw keuze via het menu. Voor planning onderhouden , toets 1 Voor planning installatie’s, toets 2 Voor boekhouding, toets 3 Voor Klantenservice, toets 4 U wil een bericht achterlaten,toets 5 Enkel voor dringende noodgevallen na 17 hr en in het weekend , dit enkel bij loeiende sirene’s, toets 6 U wil dit menu opnieuw beluisteren, toets #

Een professionele indruk, ook wanneer je niet bereikbaar bent.

Welkom

Gesloten

Voicemail

In gesprek

Openingsuren

Samsung
VDS
VRM

Laat je voicemail inspreken in 1-2-3.

Kies jouw stem en verstuur ons jouw teksten. Vandaag besteld? Morgen klaar.

Welke telefoonstem verkies je?

Stuur jouw tekst en kies muziek.

Volgende werkdag klaar.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over onze service.

Maak kennis met enkele tevreden klanten.

Je hoort onze voices ondertussen op meer dan 1000 telefooncentrales in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. En daar zijn we trots op. Onze klanten belonen ons met een 5-sterren beoordeling op Google. Ze houden van onze goede communicatie, transparantie en heerlijke vlotte service.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Beoordeling door Bruno Deneyer op Google
Beoordeling door Kurt Van Robaeys op Google
Beoordeling door Steve Van den Broeck op Google
Beoordeling door Ramon op Google
Beoordeling door Eric Van Keimpema op Google
Beoordeling door Stefan op Google

Wij werkten voor deze bedrijven:

Onze audio is geschikt voor alle telefooncentrales: