Buiskoppelingshop

Zo klinken onze professionele telefoonbegroetingen.

Meer Bezet voorbeelden beluisteren?
Buiskoppelingshop

Soort bericht:

Sector:

Taal:

Voice-over:

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Aanrader Communicatie Scherpe prijs Snel Topservice
Beoordeling door Ramon op Google
Wil je jouw telefooncentrale professioneel laten inspreken?

De voordelen? Een professionele indruk bij jouw klanten en meer klanttevredenheid dankzij heldere en goed geschreven boodschappen. Wij zijn de specialist in professionele telefoonbegroetingen en helpen je graag. Het kan al vanaf €89. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Meer voorbeelden ingesproken door Klaas

Go Roadtrip
Welkom bij GoRoadtrip.nl. Op dit moment is onze klantenservice gesloten. Spreek onze voicemail in en we bellen je zo snel mogelijk terug. Of stuur een e-mail met je vraag of opmerking naar info@goroadtrip.nl. Tot ziens. Sta je met pech langs de weg? Dan verwijzen wij je door naar de ANWB alarmcentrale. Te bereiken op +31 88 269 14 64. Ik herhaal +31 88 269 14 64. Voordat je de ANWB alarmcentrale belt dien je na te gaan of jouw pech onder de dekking van de pechhulp valt. Daarvoor verwijzen wij je door naar het infoblad in jouw voertuig.
⭐⭐⭐⭐⭐
Buiskoppelingshop
Geweldige service! 3 teksten aangeleverd en dezelfde dag nog ontvangen. Snelle en correcte communicatie, scherpe prijzen en zeer professionele teksten. Een absolute aanrader!
Wned.nl
Ik heb bij Voices.nl de stem van Klaas gebruikt en ik ben zeer content met de kwaliteit van de opname en geluidskwaliteit. Er komen meer voices voor de nieuwe website en we gaan deze stem alle keren gebruiken waar mogelijk.

Meer Vlaamse demo's beluisteren:

⭐⭐⭐⭐⭐
VRBedding
Staat nog maar 2 dagen op de telefooncentrale en nu reeds positieve reacties, moesten dit al lang laten doen is nu tenminste professioneel. Bedankt voor de snelle service.
Start2solar
Welkom bij start2solar, uw specialist in energie besparen door middel van zonnepanelen , thuisbatterijen en efficiente monitoring. Helaas kunnen wij u oproep momenteel niet beantwoorden, spreek u bericht in na de toon, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Clarcredit
Welkom bij Clarcredit Verzekeringen. Onze kantoren zijn momenteel gesloten. Voor dringende zaken contacteer : 0487/15.87.73. Bezoek onze website voor meer informatie. Clarcredit Assurances Vous souhaite la bienvenue. Nos bureau sont actuellement fermées. En cas d’urgence, contactez 0487/15.87.73. Visitez notre site pour plus d’informations.
Administratiekantoor Van Camp
Hallo, welkom, op dit moment zijn wij gesloten. Onze openingstijden tijdens de maanden juli en augustus zijn van maandag tot en met donderdag van 9u tot 16u. Op vrijdag en zaterdag zijn wij gesloten. U kunt eventueel een bericht achterlaten na de toon. De eerstvolgende werkdag nemen wij contact met u op.
Helder
Welkom bij Helder. Momenteel zijn onze kantoren gesloten wegens vakantie. Neem een kijkje op helemaalhelder.com voor verdere info. Bedankt!
Schilderwerken Plus
Welkom, u bent verbonden met de voicemail van SCHILDERWERKENplus. Op dit moment konden wij uw oproep helaas niet beantwoorden. Daarom helpen wij u zeer graag verder via e-mail. Alvast bedankt om uw bericht te verzenden aan XXX – Wij contacteren u zo snel mogelijk terug

Meer Franse demo's beluisteren:

No data was found

Meer Nederlandse demo's beluisteren:

No data was found

Meer Duitse demo's beluisteren:

No data was found

Meer Engelse demo's beluisteren:

No data was found