Logo

Beoordeling van onze klant: Dimitri Staeren.

⭐⭐⭐⭐⭐
super snelle en professionele service! uitspraak wordt aangepast naar eigen noden. Zeer betrouwbaar en vlot bereikbaar.
Dimitri Staeren,
Dimitri Staeren

En Dimitri Staeren is niet alleen.

Je hoort onze voices op meer dan 1000 telefooncentrales in Europa. Onze klanten zijn het meest tevreden over het professionele resultaat en onze supervriendelijke service. Contacteer ons vandaag voor een betere telefooncentrale.
5.0
5/5

221 beoordelingen

antwoordapparaat teksten
Snel
⭐⭐⭐⭐
Snelle service, goede communicatie!
Restaurant Colette,
Bistro De Vijvers
De mooiste voice-overs voor je telefoon.​
Kwaliteit & Topservice
⭐⭐⭐⭐⭐
Amai wat een service! Zij hebben niet alleen een prima boodschap: ik had mij bovendien ook nog eens vergist in de inhoud en dat is in no time aangepast én afgeleverd! Kwaliteit én service: geen cliché maar een feit bij voices.be! Bedankt!! Jullie hebben mijn eigen firma hierdoor weer een level hoger getild!
PCB Solutions,
PCB Solutions
Vous cherchez une voix off en français ?
Snel & Professioneel
⭐⭐⭐⭐⭐
Onlangs besloten om ons telefoon menu te updaten. Dit gedaan in samenwerking met voices.be wij kregen netjes een bedrag voor de opnames en binnen 3 dagen waren deze klaar. Na het ontvangen hebben wij gemaild omdat er een aanpassing gedaan moest worden. Dit was geen probleem en was binnen een dag geregeld. top service zal hier zeker weer heen gaan.
Anne,
Ketel Service Noord
Deutscher Sprecher buchen? Ab 239 €
Snel & Professioneel
⭐⭐⭐⭐⭐
Staat nog maar 2 dagen op de telefooncentrale en nu reeds positieve reacties, moesten dit al lang laten doen is nu tenminste professioneel. Bedankt voor de snelle service.
Kurt Van Robaeys,
VRBedding
Wil je je klantenservice verbeteren door een mooie voice-over de tekst van je telefoon voicemail te laten inspreken? Dit is precies wat wij doen. Download nu onze complete voice-over catalogus.
Snel
⭐⭐⭐⭐⭐
“Snel, duidelijk en heel professionele afhandeling”
Bart,
Boekhoudkantoor Dewulf
Wil je je klantenservice verbeteren door een mooie voice-over de tekst van je telefoon voicemail te laten inspreken? Dit is precies wat wij doen. Download nu onze complete voice-over catalogus.
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben heel erg tevreden over de diensten die voices.be heeft geleverd voor DSM Keukens! We werden heel goed geholpen van begin tot eind. De service is echt top! Een echte aanrader! Groetjes, Celine – DSM keukens
DSM Keukens,
DSM Keukens

Toon meer beoordelingen.

Stap 1: Voer uw teksten in.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over onze service.

Profiteer nu van -10% korting. 

U bent al eventjes bij ons, dus misschien denkt u aan het plaatsen van een eerste bestelling? Fijn! Dat willen wij graag belonen.

Uw naam

Zo werkt het: u maakt een unieke kortingscode aan op basis van uw e-mailadres. Dit aanbod is enkel geldig voor nieuwe klanten, bij een bestelling vanaf €200.

Wilt u onze voorbeeldteksten eenvoudig downloaden?

Ons praktisch e-book bevat de meestgebruikte telefoonboodschappen, inclusief tips voor een klantvriendelijkere telefooncentrale.

Voicemail laten inspreken door een professionele telefoon voice over
Download
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij respecteren uw privacy.

Kies uw taal.

In welke taal wenst u onze website te bezoeken?