Logo

Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Jouw voicemail professioneel laten inspreken, net zoals Proximus ?

We hebben nog geen voorbeelden geüpload.
Onze missie?
Wij willen de klantenservice van bedrijven verbeteren. Wij helpen daarbij door een selectie van de vriendelijkste stemmen aan te bieden die jouw telefooncentrale kunnen inspreken. Vanuit een professionele studio. Afgewerkt met muziek op maat. De juiste boodschap op het juiste moment: dat is wat wij elke dag opnieuw doen.
Nieuwsgierig hoe dit klinkt? Maak dan kennis met een van onze klanten: Proximus.

Ook zij kozen ervoor om hun telefooncentrale te upgraden dankzij de hulp van onze professionele voice-overs. We begeleidden hen van casting tot finale afwerking. Via ons platform stuurden ze hun teksten door een kozen ze een gewenste stem. Wij bezorgden kant-en-klare audiofiles die voldoen aan de normen van een moderne telefooncentrale, die ze binnen drie werkdagen al konden gebruiken. Resultaat: merkbaar minder frustratie door slecht verstaanbare boodschappen, een professionelere indruk bij bestaande en nieuwe bellers en meer tevreden klanten

De teksten werden ingesproken door

Meer voorbeelden?

En Proximus is niet alleen.

Je hoort onze voices op meer dan 1000 telefooncentrales in Europa. Onze klanten zijn het meest tevreden over het professionele resultaat en onze supervriendelijke service. Contacteer ons vandaag voor een betere telefooncentrale.
5.0
5/5

221 beoordelingen

antwoordapparaat teksten
Snelle service, goede communicatie!
Bistro De Vijvers
⭐⭐⭐⭐
Horeca
De mooiste voice-overs voor je telefoon.​
Amai wat een service! Zij hebben niet alleen een prima boodschap: ik had mij bovendien ook nog eens vergist in de inhoud en dat is in no time aangepast én afgeleverd! Kwaliteit én service: geen cliché maar een feit bij voices.be! Bedankt!! Jullie hebben mijn eigen firma hierdoor weer een level hoger getild!
PCB Solutions
⭐⭐⭐⭐⭐
Vous cherchez une voix off en français ?
Onlangs besloten om ons telefoon menu te updaten. Dit gedaan in samenwerking met voices.be wij kregen netjes een bedrag voor de opnames en binnen 3 dagen waren deze klaar. Na het ontvangen hebben wij gemaild omdat er een aanpassing gedaan moest worden. Dit was geen probleem en was binnen een dag geregeld. top service zal hier zeker weer heen gaan.
Ketel Service Noord
⭐⭐⭐⭐⭐
HVAC
Deutscher Sprecher buchen? Ab 239 €
Staat nog maar 2 dagen op de telefooncentrale en nu reeds positieve reacties, moesten dit al lang laten doen is nu tenminste professioneel. Bedankt voor de snelle service.
VRBedding
⭐⭐⭐⭐⭐
Handel
Wil je je klantenservice verbeteren door een mooie voice-over de tekst van je telefoon voicemail te laten inspreken? Dit is precies wat wij doen. Download nu onze complete voice-over catalogus.
“Snel, duidelijk en heel professionele afhandeling”
Boekhoudkantoor Dewulf
⭐⭐⭐⭐⭐
Finance
Wil je je klantenservice verbeteren door een mooie voice-over de tekst van je telefoon voicemail te laten inspreken? Dit is precies wat wij doen. Download nu onze complete voice-over catalogus.
Ik ben heel erg tevreden over de diensten die voices.be heeft geleverd voor DSM Keukens! We werden heel goed geholpen van begin tot eind. De service is echt top! Een echte aanrader! Groetjes, Celine – DSM keukens
DSM Keukens
⭐⭐⭐⭐⭐
Handel
Professionelle Sprecher für Telefonansagen 
Na een korte google terecht gekomen bij Voices.be voor het inspreken van onze voicemail en het keuzemenu van onze telefooncentrale. Enkele mails op een tweetal dagen en alle warm ingesproken teksten waren er ! Bedankt voor de vlotte service en graag tot een volgende samenwerking !
Wafeltjes.be
⭐⭐⭐⭐⭐
Handel
Aangename ervaring ! Als zaakvoerder van een bedrijf waarbij kwaliteit en service troeven zijn, is het fijn te kunnen werken met mensen die deze ingesteldheid delen. Vanaf het eerste contact werden wij geïnformeerd over wat we konden verwachten en wanneer. De afspraken werden nagekomen met een resultaat dat voldoet aan de verwachtingen. Wij kijken al uit naar een volgende samenwerking. Bedankt Voices.be.
Skygge
⭐⭐⭐⭐⭐
HVAC
Een stem gezocht om jouw telefooncentrale in te laten spreken? Onze professionele stemmen bezorgen jouw bedrijf een aangenaam klinkende telefooncentrale.
Top!!! Snelle service. Onze secretariaatmedewerkers zijn dolgelukkig dat ze dit zelf niet meer hoeven te doen en zeker als je het resultaat hoort.
Peter Verbrugghe
⭐⭐⭐⭐⭐
Onderwijs
Professionelle Sprecher für Telefonansagen 
Wij hebben bij Voices.be een aantal telefoonberichten besteld voor onze telefooncentrale. Wat ging dat vlot zeg, aanvinken wat je nodig hebt, beetje aanpassen naar de noden van onze zaak en online doorgegeven en ineens betaald om 14 uur… 23 uur alles in de mailbox. Van een snelle service gesproken. We gaan voices.be nog inschakelen mochten we een stem nodig hebben voor iets…
Roel Van Looveren
⭐⭐⭐⭐⭐
Handel
Professionelle Sprecher für Telefonansagen 
Voices heeft ons enorm geholpen met de voice-over. De communicatie was ook zeer vlot en aangenaam. Het eindresultaat was precies wat we in gedachten hadden. Zeker een aanrader! ??
Lotte Bijlsma
⭐⭐⭐⭐⭐
Marketing & Communicatie
Client
Een leuke stem en hij spreekt voortreffelijk teksten in.
Killian Vermaelen
⭐⭐⭐⭐⭐
Professionelle Sprecher für Telefonansagen 
Top! Super snelle reactie, en onmiddellijk het gewenste resultaat. Dankzij Voices.be heeft Amusivent een frisse en professionele voicemail!
Tom Van der Vennet
⭐⭐⭐⭐⭐
Professionelle Sprecher für Telefonansagen 
Niets dan lof over onze samenwerking! Voices.be communiceerde vlot en helder met ons en begreep waar we naartoe wilden waardoor we snel tot aan de gewenste voice-over kwamen. Zijn stem, gedrevenheid en werking zijn een absolute troef en een plezier om mee samen te werken.
Anthony Magnus
⭐⭐⭐⭐⭐
Professionelle Sprecher für Telefonansagen 
Zeer efficiënte, snelle communicatie. Aanvraag proefstem tot eindresultaat, inclusief aanpassingen, was afgerond binnen 24u. Heel bereikbaar, wat enorm handig is bij deadlines die in je nek ademen. Op Voices kan je rekenen!
Johannes Broux
⭐⭐⭐⭐⭐

Toon meer beoordelingen.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over onze service.

Vul nu jouw e-mailadres in.

Meteen na het invullen van je gegevens ontvang je jouw unieke kortingscode

Krijg nu -10% korting op jouw bestelling.

Wij verwelkomen nieuwe klanten graag met een éénmalige kortingscode. Ontvang jouw unieke code nu meteen.