Hulp nodig? Elke werkdag bereikbaar van 09u30 tot 18u00.

Ticket Team | Voices.nl professionaliseert het rommeltje 

Ticket Team | Voices.nl professionaliseert het rommeltje 

Een professionele stem als ideaal en uniform visitekaartje

Of Bart Cornelisse, operationeel directeur bij Ticket Team tevreden is met de nieuwe voicemail? Wees maar zeker, het rommeltje aan stemmen werd achterlaten en een duidelijke stem gidst de klanten snel en professioneel verder. 

Een uniforme stem als visitekaartje

Een tijdje geleden kwam Bart bij Voices.nl terecht. “Er heerste binnen de organisatie geen eenduidige aanpak op het vlak van telefoonstemmen. We hadden verschillende collega’s ingeschakeld voor het opnemen van de bandjes, maar we vonden dat dat uniformer en beter kon. We gingen dan ook op zoek naar een professionele partner om de mensen die ons contacteerden beter te helpen en meer rust uit te stralen.”

Waarom de ingesproken stemmen niet voldeden? “De ene stem was totaal anders dan de andere qua stemgeluid en volumes. Klanten moesten zelfs schakelen in het belvolume, alles behalve professioneel. Dat visitekaartje kon beter.”

Een groot aanbod aan stemmen, scherp geprijsd

Na een kleine marktanalyse kwam Bart terecht bij Voices.nl. “Ik heb inderdaad niet op één paard gewed. Zo werd ook de huidige leverancier van de telefooncentrale gecontacteerd. Zij hadden slechts twee stemmen en het bleef robotachtig klinken. Een totaal ander verhaal dan bij Voices.nl. De snelle service, uitstekende pricing en het brede aanbod aan stemmen vielen onmiddellijk op en gaven uiteindelijk de doorslag. We kozen voor de stem van Mark, een bekende radiostem. Het duidelijke en rustige stemtimbre wist ons te charmeren.”

De meerwaarde werd al snel duidelijk. “We behandelen elke klant gelijk en kunnen nu ondanks de automatisatie toch persoonlijk elke klant helpen. De processen werden beter ingericht, waardoor klanten altijd snel verder geholpen worden, dit terwijl onze voicemail toch heel menselijk overkomt.”

Zowel Nederlandse als Vlaamse stemmen in het bestand 

Of Bart Voices.nl zou aanraden? “Wees maar zeker. Voices.nl heeft een mooi scala aan stemmen in verschillende dialecten. Zowel Nederlanders als Vlamingen zitten in het bestand. De mensen van Voices.nl schakelen snel en de dienstverlening is scherp geprijsd. Dat weten wij Nederlanders wel te waarderen!” 

Ook nood aan een professioneel voicemail bericht? 

Wil je ook een professionele voicemail zoals Ticket Team? Neem een kijkje op Voices.nl of contacteer ons. Wij helpen je met plezier aan een geweldige voicemail. . 

De 10 mooiste telefoonstemmen van België en Nederland.

Logo
Tempur, Tesla, Trivago
Vlaams
& Engels, Frans
Logo
Canvas, Hema, Radio 1
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Logo
Eén, Ketnet, Radio 1
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Logo
MIVB, Studio Brussel
Vlaams
& Engels, Frans, Spaans
Logo
Pullman, Storytel
Nederlands
Logo
StuBru
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Logo
Vlaamse Overheid
Vlaams
& Engels, Frans
Logo
Blue Band, KPN
Nederlands
& Duits, Engels, Frans
Logo
Goodyear, P&V, Studio100
Vlaams
& Duits, Engels, Frans
Logo
AB, Ketnet, Radio 1
Vlaams
& Engels, Frans
Logo
KPN, Radio 538, Sky Radio
Nederlands
Logo
Miele, NN, Vodafone
Nederlands
& Engels

Even geduld

Uw bestelling wordt toegevoegd aan uw winkelmandje.