De mooiste stemmen voor uw telefooncentrale. keuzemenu. voicemail.
Professional voice-overs for phone system messages. on hold messages. greetings. voice-prompts.
Les plus belles voix pour votre messagerie vocale. répondeur professionel. message d'attente.
Die beliebtesten Sprecher für Ihre Anrufbeantworter. Telefonzentralen. Voicemail.

Kies eerst de stem die het best past bij jouw bedrijf! Wil je de berichten in meerdere talen laten inspreken? Dat kan. Veel van onze stemmen zijn meertalig.

Je krijgt onze voorbeeldteksten in drie talen. Je kan ze aanpassen naar wens. Of je kan ook je eigen teksten schrijven.

Voeg daarna eventueel wachtmuziek toe uit onze rechtenvrije bibliotheek. Je kan ook je eigen deuntje uploaden.

Klaar.

Bestelling geplaatst? Van zodra je tekst ingesproken is, wordt het bij ons verder afgewerkt naar wens, zodat het straks optimaal zal klinken op je telefoon.

Perfecte opnames.

Je opname is van hoge kwaliteit en gebeurt in een professioneel ingerichte studio. Dat bespaart de kosten van een externe studio. En zorgt voor een zeer snelle levering.

Razendsnelle levering.

Je audio is klaar binnen de 3 werkdagen. Levering binnen 1 werkdag is ook mogelijk. Deze optie kost € 39 en kan je kiezen op de afrekenpagina. Transparantie van offerte tot aflevering.

Het werkt op elke telefooncentrale.

De audio wordt in onze studio afgemixt en klaargemaakt voor jouw telefooncentrale systeem. Zo klinkt je telefooncentrale – al dan niet met muziek – helder, verstaanbaar én super professioneel.

Aparte audiobestanden.

Het opknippen van de audio is mogelijk in elk audio-formaat. Meestal leveren we .wav 48kHz 24bit. Toch een ander formaat nodig? Inbegrepen.

Bekijk onze video.

Johfrah neemt je in deze video stap voor stap mee door onze webshop. Hij toont precies hoe je jouw begroetingen kan bestellen.