Artikel: Ga je op vakantie? Zo stel je je voicemail in.

Tips voor je vakantie voicemail.

Op vakantie! Je hebt een out-of-office ingesteld op je mailbox. Je klanten en partners weten dat je even niet bereikbaar bent. Maar heb je ook gedacht aan je voicemail? Als je klanten een aangepaste boodschap te horen krijgen, weten ze meteen dat ze je nu beter even niet kunnen storen. En wanneer later terug contact met je kunnen opnemen. 

 

PS: En waarom laat je de vakantieboodschap niet eens inspreken door één van onze prachtige telefoonstemmen? Bekende radiostemmen doen dit elke dag voor onze klanten. En het kan voor slechts €89, opname in een professionele studio en afwerking tot telefoon-audio inbegrepen. Tijdens de maanden juli en augustus 2021 is er trouwens een leuke zomer-korting: gebruik SUMMER21 bij het afrekenen en ontvang tijdelijk € -10 korting. Welke stem kies jij?

 

No data was found
No data was found
No data was found
No data was found
No data was found

6 schrijftips voor een efficiënt afwezigheidsbericht

 

  1. Begroet de beller op een vriendelijke manier.
  2. Vermeld dat je tijdelijk gesloten bent én wanneer het bedrijf terug open is.
  3. Verwijs eventueel naar de website, waar klanten met algemene vragen terecht kunnen.
  4. Vraag om een boodschap achter te laten.
  5. Beloof dat je de vragen zult beantwoorden van zodra je terug bent.
  6. Bedank voor het begrip en hun interesse in het bedrijf

Vakantie

Hier vind je enkele vakantie berichten. Maar we zitten ook elke werkdag tussen 09u30 en 18u00 op de LiveChat en denken met plezier mee over jouw ideale vakantie-melding. Zodat je straks zorgeloos op vakantie kan :-).

No data was found

Gesloten

No data was found

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.