U zoekt een professionele boodschap wanneer uw bedrijf gesloten is?

Laat een professionele telefoonboodschap horen wanneer uw bedrijf gesloten is of klanten buiten de kantooruren bellen.

Een professionele eerste indruk aan de telefoon na de kantooruren dankzij een mooie voicemail stem.

Wij maken professionele telefoonbegroetingen voor uw voicemail of telefooncentrale. Neem contact met ons op als u graag een professionele stem uw gesloten-melding wil laten inspreken. Wij helpen u met het schrijven van een vriendelijke en informatieve korte boodschap. Bovendien werken we enkel met de mooiste stemmen van het land, die uw bedrijf een perfecte eerste indruk bezorgen.

Wat is een gesloten-melding?

Een gesloten-melding is een zakelijk voicemail bericht dat u instelt buiten de openingsuren. Denk aan: 'Welkom bij Ons Bedrijf. Helaas is ons kantoor gesloten.' Of: 'U belt ons buiten onze openingsuren'. Na de begroeting kunt u de klanten laten weten wanneer ze terug kunnen bellen, of ze een bericht laten inspreken op het antwoordapparaat.

Waarom is een heldere gesloten-melding zo belangrijk?

Bij het kiezen van een goede gesloten-melding zijn twee zaken erg belangrijk: presentatie en informatie. Uw beller moet meteen te horen krijgen dat ze bij de juiste firma zijn. Dit moet professioneel, uitnodigend en vriendelijk klinken. Het kan het eerste touchpoint zijn met een nieuwe klant. Wij zorgen dat de sound bij uw bedrijfsimago past. Bovendien moet de boodschap de beller duidelijk informeren over wanneer en hoe jullie het best te bereiken zijn. Zo bent u zeker dat uw klanten goed geholpen zijn - ook wanneer uw bedrijf gesloten is.

Wilt u uw begroeting na de kantooruren laten inspreken?

Wilt u onze voorbeeldteksten eenvoudig downloaden?

Ons praktisch e-book bevat de meestgebruikte telefoonboodschappen, inclusief tips voor een klantvriendelijkere telefooncentrale.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Zo eenvoudig kunt u uw voicemail laten inspreken.

U schrijft de teksten, kiest de stem en voegt wachtmuziek toe. Uw audio is de volgende werkdag reeds klaar voor gebruik.

Maak uw keuze

Kies eerst de stem. Daarna kunt u de tekst invoeren.

Controleer uw teksten in uw winkelmandje.