Winkelmand

Heeft u al een lunch-melding ingesteld?

Bent u niet bereikbaar tijdens de break?

Laat een vriendelijke stem uw klanten hiervan op de hoogte brengen. Smakelijk!
Vlaamse voorbeelden
Nomacool
Beobank Ronse
Ghelamco
Nederlandse voorbeelden
Franse voorbeelden
Duitse voorbeelden
Engelse voorbeelden

Wij maken professionele begroetingen voor telefooncentrales, voor elk moment dat u niet bereikbaar bent. Ook tijdens de lunch wenst u liever niet gestoord te worden? Dat begrijpt iedereen, maar wellicht probeert uw klant u op dit moment toch te bereiken. Een vriendelijk en korte informatieve boodschap - in de stijl van uw bedrijfsimago - helpt uw beller gelukkig verder.

Wat is een lunch-melding?

Een lunch-melding is een zakelijke voicemail bericht dat uw beller te horen krijgt tussen 12u en 13u. Denk aan: "Welkom bij Ons Bedrijf, wij eten even een boterham. Wij zijn terug bereikbaar vanaf 13u.". Deze vriendelijke begroeting laat uw bellers weten dat uw bedrijf even geniet van een middagpauze en laat de mogelijkheid om een bericht in te spreken op het antwoordapparaat.

Waarom is een lunch-melding zo belangrijk?

Het gebeurt al eens dat de melding tijdens de middagpauze over het hoofd gezien wordt. Of dat een collega de telefoon meeneemt naar de kantine, wat voor onnodige stress zorgt. Indien uw bedrijf geen permanente lijn heeft voor bijvoorbeeld noodgevallen, kan in 99% van de gevallen een lunch-melding voor een welverdiende rust zorgen. Wij zorgen er bovendien voor dat deze telefoonboodschap professioneel en vriendelijk klinkt, zodat uw klanten op elk vlak - ook aan de telefoon - een top klantenervaring beleven.

Wilt u een bericht tijdens de lunch laten inspreken?

Zo makkelijk is het om een voicemailbegroeting te laten maken voor tijdens de lunch-break.

U schrijft de teksten, kiest de stem en voegt wachtmuziek toe. Uw audio is de volgende werkdag reeds klaar voor gebruik.

Number

Inspiratie nodig? Bekijk onze voorbeeldteksten.

Muziek geeft een persoonlijke touch.

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.