Zakelijke welkomstboodschap voor uw voicemail

De welkomstboodschap is van cruciaal belang. Onze vriendelijke en professionele telefoonstemmen zorgen voor de perfecte eerste indruk. Laat een mooie stem uw bedrijfsnaam uitspreken en vraag uw beller om nog even aan de lijn te blijven.

Een professionele eerste indruk dankzij een mooie welkomstboodschap op uw voicemail.

Wij maken professioneel klinkende opnames voor uw telefooncentrale. Niet alleen de welkomstbegroeting kan u door ons laten inspreken, maar het gehele systeem. Neem contact met ons op als u uw antwoordapparaat wil professionaliseren. Wij helpen u met het uitdenken van een logische call-flow, het schrijven van heldere teksten en de keuze van de perfecte telefoonstem.

Wat is een welkomstboodschap voor uw voicemail?

De welkomstboodschap is het eerste bericht dat uw beller te horen krijgt. Als een klant uw bedrijf belt, worden ze automatisch in de wachtrij geplaatst en welkom geheten. Denk aan: 'Hallo, u bent verbonden met Bedrijf X, de nummer één in ons vakgebied." Dit klinkt fris, professioneel, hartelijk en kan afgewerkt zijn met een leuk achtergrondmuziekje.

Wij helpen bedrijven met een mooie welkomstboodschap op hun voicemail.

Onze specialiteit: het verbeteren van het klantencontact door het maken van mooie welkomstboodschappen voor de voicemail. Heldere radiostemmen spreken in een geluidsstudio uw keuzemenu en gesloten-meldingen in. Daardoor ervaart uw klant het eerste contact als prettig, professioneel en persoonlijk.

Waarom is een professionele welkomstboodschap voor uw voicemail zo belangrijk?

Bij het instellen van een welkomstboodschap is het cruciaal dat de beller een professionele indruk ervaart. U steekt veel tijd, moeite en energie in uw image-building. Van professionele etalage, productfoto's tot website. Omdat elk touchpoint met uw bedrijf een positieve ervaring moet zijn. Wel, de welkomstboodschap is de eerste indruk die nieuwe klanten van uw bedrijf krijgen. Dit is dus van cruciaal belang. Wij helpen uw bedrijf aan een auditief visitekaartje dat zorgt voor meer klanttevredenheid.

Wilt u uw welkomstboodschap laten inspreken?

Zoekt u een stem om uw voicemail of welkomstboodschap te laten inspreken? Wij selecteerden prachtige voicemail stemmen die u meteen kunt inboeken via onze handige webshop. Stuur uw welkomstboodschap tekst in en kies eventueel achtergrondmuziek. U ontvangt mooi ingesproken audiobestanden die u meteen kunt instellen als welkomstboodschap op uw voicemail.

Wilt u onze voorbeeldteksten eenvoudig downloaden?

Ons praktisch e-book bevat de meestgebruikte telefoonboodschappen, inclusief tips voor een klantvriendelijkere telefooncentrale.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Zo kunt u uw welkomstboodschap laten inspreken.

U schrijft de teksten, kiest de stem en voegt wachtmuziek toe. Uw audio is de volgende werkdag reeds klaar voor gebruik.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.