Winkelmand

Voorbeelden van feestdag begroetingen.

U wil een afwezigheidsmelding instellen op een feestdag?

Stel dan een professionele telefoonboodschap in zodat uw bellers op de hoogte zijn.
Vlaamse voorbeelden
Weston
Nederlandse voorbeelden
GoNxxt
Franse voorbeelden
Duitse voorbeelden
Engelse voorbeelden

Een professionele klantenervaring tijdens de feestdagen dankzij een mooie voicemail stem.

Wij maken professionele geluidsopnames voor telefooncentrales en antwoordapparaten. Wij bezorgen uw klanten de perfecte eerste indruk, die aansluit bij uw bedrijfsimago op élk moment van het jaar: van feestdag tot vakantieperiode, binnen én buiten de kantooruren. Neem contact op met ons als u ook uw telefonie-systeem een upgrade wil geven. Wij helpen u van A tot Z: van het schrijven van heldere teksten tot het kiezen van de perfecte stem.

Wat is een feestdag begroeting?

Een feestdag melding is de telefoonboodschap die u instelt op wettelijke feestdagen. Het kan toch gebeuren dat u op die dagen telefoon krijgt, bijvoorbeeld uit het buitenland. U laat uw beller op een profesionele manier weten dat uw bedrijf gesloten is en geeft aan wanneer u terug bereikbaar bent.

Waarom is een professioneel feestdag bericht zo belangrijk?

Net zoals élk ander bericht dat u instelt op uw telefooncentrale, is het van cruciaal belang dat uw bedrijfscommunicatie professioneel is. En dat dit uitstraalt hoe jullie als bedrijf naar buiten willen komen. Op feestdagen kunt u toch nog telefoontjes krijgen, en ook op die dagen is het belangrijk dat een heldere stem de beller informeert met een korte en heldere boodschap. Dit kan ook in meerdere talen, zodat ook buitenlandse bellers weten waarom uw bedrijf vandaag niet bereikbaar is.

Wilt u een begroeting tijdens de feestdagen laten inspreken?

Zo eenvoudig kunt u een begroeting voor een feestdag laten inspreken.

U schrijft de teksten, kiest de stem en voegt wachtmuziek toe. Uw audio is de volgende werkdag reeds klaar voor gebruik.

Number

Inspiratie nodig? Bekijk onze voorbeeldteksten.

Muziek geeft een persoonlijke touch.

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.