Voorbeelden van een goed vakantiebericht.

Vergeet zeker uw telefonische out-of-office niet. Breng uw klanten op de hoogte met een professioneel klinkende telefoonboodschap. Geniet van uw vakantie!
Wij maken mooie telefoonboodschappen, op maat van élk bedrijf en élke telefooncentrale. Sluit uw bedrijf tijdens een zomer- of eindejaarsvakantie? Dan is het belangrijk om uw klanten goed, vriendelijk en helder te informeren over wanneer u terug de deuren opent. Want ook tijdens de vakantieperiode zullen klanten uw bedrijf proberen bellen.

Wat is een vakantiebericht?

Een vakantiebericht is de begroeting die uw bellers horen tijdens een korte of lange vakantie, een verlengd weekend, bouwverlof, zomerverlof, eindejaarsperiode... Uw bedrijf is voor een langere tijd onbereikbaar. Denk aan 'Welkom bij Ons Bedrijf. Wij genieten even van een deugddoende vakantie en zijn terug bereikbaar vanaf maandag 3 augustus'.

Waarom is een vakantiebericht zo belangrijk?

Een out-of-office melding is het eerste (en misschien enige) contactpunt dat uw klant zal hebben tijdens uw afwezigheid. Zorg ervoor dat uw uitstraling aan de telefoon even professioneel is als alle andere touchpoints. Een vakantiebericht informeert uw beller op een vriendelijke en heldere manier over jullie tijdelijke sluiting. De klant krijgt ook te horen wanneer jullie bedrijf terug opent. Indien er een tussentijdse manier is om dringend een medewerker of permanentie-dienst te bereiken, kan dit ook meegedeeld worden in het vakantie-bericht.

Wilt u een out-of-office tijdens de vakantie laten inspreken?

Wilt u onze voorbeeldteksten eenvoudig downloaden?

Ons praktisch e-book bevat de meestgebruikte telefoonboodschappen, inclusief tips voor een klantvriendelijkere telefooncentrale.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Zo eenvoudig kunt u een vakantie begroeting laten inspreken voor uw telefooncentrale.

U schrijft de teksten, kiest de stem en voegt wachtmuziek toe. Uw audio is de volgende werkdag reeds klaar voor gebruik.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.