Uw keuzemenu voor de telefoon laten inspreken?

Het keuzemenu van uw telefooncentrale moet helder klinken. Wij geven tekstadvies én laten uw telefoon keuzemenu inspreken door een prachtige radiostem.

Een professionele eerste indruk dankzij een helder keuzemenu voor de telefoon.

Wij maken professioneel klinkende opnames voor het keuzemenu van uw telefooncentrale. Neem contact met ons op als u ook uw keuzemenu van de telefoon wil laten inspreken. Met andere woorden: een upgrade wil geven. Wij helpen u met het schrijven van heldere teksten en de keuze van de perfecte voice-over.

Wat is een telefoon keuzemenu?

Het telefoon keuzemenu is een opsomming van keuze's die bellers te horen krijgen wanneer ze u bellen. Denk aan: 'Voor de afdeling verkoop, druk 1, voor de administratie, druk 2,' enz. Na de keuze wordt de beller aan de telefoon verbonden met de betreffende afdeling, een extern nummer of voicemail.

Wij helpen bedrijven met een mooi klinkend keuzemenu op de telefoon.

Onze favoriete bezigheid: het verbeteren van het klantencontact door het maken van mooie keuzemenu's voor telefooncentrales van bedrijven. Gedaan met robotstemmen en slecht verstaanbare opties. Onze prachtige radiostemmen kunt u inhuren om uw telefoon keuzemenu te laten inspreken. Ze werken vanuit een geluidsstudio en spreken uw keuzemenu en gesloten-meldingen in. Daardoor ervaart uw klant het eerste contact als prettig, professioneel en persoonlijk.

Waarom is een helder keuzemenu op de telefoon zo belangrijk?

Bij het instellen van een goed keuzemenu op de telefoon is het belangrijk om de beller zo snel mogelijk te woord te staan. U wil de klant zo helder mogelijk de verschillende opties laten horen, en u begint daarbij best met de meestgekozen optie. Een heldere stemopname zorgt ervoor dat de beller in elke omstandigheid de opties goed begrijpt. Een vriendelijke en accentloze stem loodst uw beller zorgeloos en tevreden van de telefooncentrale naar de juiste medewerker.

Wilt u uw telefoon keuzemenu laten inspreken?

Zoekt u een stem om uw keuzemenu op de telefoon te laten inspreken? Wij selecteerden prachtige keuzemenu stemmen die u meteen kunt inboeken via onze handige webshop. Stuur uw keuzemenu teksten in en kies eventueel achtergrondmuziek. U ontvangt mooi ingesproken audiobestanden die u meteen kunt instellen als keuzemenu op uw voicemail.

Wilt u onze voorbeeldteksten eenvoudig downloaden?

Ons praktisch e-book bevat de meestgebruikte telefoonboodschappen, inclusief tips voor een klantvriendelijkere telefooncentrale.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Zo eenvoudig kunt u het keuzemenu van uw telefoon laten inspreken.

U schrijft de teksten, kiest de stem en voegt wachtmuziek toe. Uw audio is de volgende werkdag reeds klaar voor gebruik.

Zo maakt u een goed keuzemenu voor de telefoon

Enkele vuistregels bij het maken van een goed keuzemenu voor uw telefooncentrale.

  1. Begroet de beller met een een vriendelijke welkom en vermeld uw bedrijfsnaam.
  2. Vermeld dat er een keuzemenu zal volgen, waaruit de beller zal kunnen kiezen.
  3. Vermeld eerst de meestgekozen keuze, vervolg daarna in volgorde van prioriteit de volgende keuzes in het keuzemenu.
  4. Vermeld steeds éérst de afdeling, en pas daarna het keuzemenu-nummer.
  5. U kunt kiezen tussen: "Toets 1" of "Druk op 1". Blijf echter wel consistent dezelfde benaming aanhouden voor deze call to action.
  6. Hou het keuzemenu beperkt: maximum 5 keuzes is een goede vuistregel.
  7. Vergeet op het einde geen "Druk op hekje om dit menu te herhalen" toe te voegen.
  8. Voeg de optie toe: "Om direct met een medewerker te spreken, druk op 0". U zal merken dat niet iedereen graag lang in een keuzemenu blijft hangen, soms wil uw klant gewoon direct een medewerker spreken. Zorg dat dit kan.

Voorbeelden van teksten voor uw telefoon keuzemenu.

Welkom bij [VOICES]. Om verder te gaan in het Nederlands, kies 1. Pour continuer en Français, appuyez sur deux. To continue in English, press three. Um auf Deutsch fortzufahren, drücken Sie vier.
Welkom bij [VOICES]. Voor informatie en het plaatsen van een bestelling: druk 1 Voor B2B, druk 2 Voor de boekhouding, druk 3 Alle andere vragen druk 4.
Welkom bij [VOICES] . Om u optimaal van dienst te kunnen zijn kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden. Toets 1 voor Receptie, werkplaats en Magazijn Toets 2 voor Verkoop Nieuw en gebruikt Toets 3 voor Administratie Maak nu een keuze.
Hallo, welkom bij [VOICES]. Voor vragen over uw bestelling, druk 1. Heeft u een technische vraag over een product? Druk 2. Voor grasmatten, druk 3. Voor tuinplanten, druk 4. Voor openingsuren van ons lokaal tuincentrum en afhaalpunt, druk 5. Voor andere vragen, druk 6.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.