Professionele voicemail begroeting

Uw voicemail begroeting klinkt niet zo goed? Geen nood! Onze vriendelijke voicemail stemmen spreken uw voicemail begroeting helder en verstaanbaar in. Een professionele indruk voor uw klanten.

Een beter imago dankzij een mooie voicemail begroeting.

Wij maken professionele voicemail begroetingen voor bedrijven. Dit kan zowel op een professionele telefooncentrale gebruikt worden, maar ook op een GSM. Kunt u dus even niet aan de lijn komen en wilt u dat uw klanten een bericht inspreken op de voicemail? Zorg dan dat de begroeting die uw bellers te horen krijgen professioneel, vriendelijk en zakelij klinkt. Passend zoals uw bedrijfsimago.

Wat is een voicemail?

Een voicemail, of ook wel antwoordapparaat, is wat uw beller te horen krijgt wanneer u niet aan de lijn kan komen. Dit is in veel slechte gevallen een robot-stem die het telefoonnummer voorleest, gevolgd door een pieptoon. Maar dit kan uiteraard veel beter en professioneler. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtig klinkende voicemail opnames voor bedrijven. Wij helpen u met een heldere, korte boodschap en bovendien kunt u een prachtige stem uitkiezen die deze tekst voor u inspreekt.

Wij helpen bedrijven met een mooie voicemail begroeting.

Onze specialiteit is het verbeteren van het imago van bedrijven aan de telefoon. Onze prachtige radiostemmen spreken in een geluidsdichte studio uw voicemail begroeting in. Kraakhelder en dialectloos. Daardoor ervaren uw bellers het eerste contact als prettig én professioneel.

Waarom is een voicemail begroeting zo belangrijk?

U bent ondernemer en u heeft het druk. U bent vaak bij klanten of onderweg en daarom kan u niet altij daan de lijn komen. Klanten die u opbellen, komen dus op uw voicemail terecht. Maar hoe die klinkt is van cruciaal belang. Zorg ervoor dat uw voicemail een mooie uitstraling is van hoe u als bedrijf werkt: professioneel, warm en vriendelijk. Een goed geschreven voicemail zorgt ook voor een duidelijke 'call-to-action'. Wat wilt u dat uw beller doet? Terugbellen? Mailen? Surfen naar de website? Of iets inspreken? Moet de beller ook zijn of haar telefoonnummer en naam inspreken? Naar welk e-mailadres kan er gemaild worden? Wij zorgen ervoor dat de opname helder klinkt en alles meteen duidelijk is voor uw beller.

Wilt u uw voicemail begroeting in laten spreken?

Zoekt u een stem om uw voicemail begroeting te laten inspreken? Wij selecteerden prachtige voicemail stemmen die u meteen kunt inboeken via onze handige webshop. Stuur uw welkomstboodschap tekst in en kies eventueel achtergrondmuziek. U ontvangt mooi ingesproken audiobestanden die u meteen kunt instellen als voicemail begroeting

Wilt u onze voorbeeldteksten eenvoudig downloaden?

Ons praktisch e-book bevat de meestgebruikte telefoonboodschappen, inclusief tips voor een klantvriendelijkere telefooncentrale.

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Zo eenvoudig kunt u uw voicemail laten inspreken.

U schrijft de teksten, kiest de stem en voegt wachtmuziek toe. Uw audio is de volgende werkdag reeds klaar voor gebruik.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.