2 Tekst schrijven 3 Muziek kiezen 4Betaal
Hoeveel kost het?

Basic

1-20 berichten
22 per bericht, vanaf*
 • Startkost: €71,95
  (eerste 30 woorden gratis)
 • Daarna €1 per woord
 • Kant-en-klare audiofiles
 • Levering in 1 werkdag

More

21-50 berichten
14
85
per bericht, vanaf*
 • Startkost: €241,95
 • Daarna €0,50 per woord
 • Kant-en-klare audiofiles
 • Levering in 3 werkdagen
- 35%

Premium

50+ berichten
Offerte
Vertel ons jouw noden
 • Flexibel bijbestellen
 • Premium support het jaar door
 • Aantrekkelijke korting
 • Belplan & Copywriting & Vertaling

Bereken jouw totaalprijs.

 

 

*Bovengenoemde prijzen zijn een inschatting, gebaseerd op een gemiddelde van 20 woorden per bericht
Prijzen kunnen verschillen bij langere of kortere berichten. Wij zijn 100% transparant: plaats je teksten bij je stem zie je de precieze prijs automatisch.

 

Vragen over onze service?

Tijdens een kort kennismakingsgesprekje krijg je meteen antwoord op ál jouw vragen.

✆ +32 (0) 27 93 1991

Vraag en antwoord.

Je hoeft er geen rekenmachine bij te halen! Bij voices.be willen we dat voor je zo gemakkelijk, helder en transparant mogelijk is. Kopieer en plak je volledige tekst in het tekstvak van je stem, en de correcte prijs verschijnt automatisch.

Wil je toch rekenen? 

Basic – Kleine opnames, tot 400 woorden

Opstartkost: €71,95
Inspreekkost: €1 per woord
(Eerste 30 woorden inbegrepen)

More – Grote opnames, vanaf 400 woorden

Opstartkost: €241,95 

Inspreekkost: €0,50 per woord.

Service inbegrepen.

In ons tarief zit een studiosessie met één stem en nabewerking tot kant-en-klare berichten inbegrepen. Wij staan in voor een correcte opvolging van je bestelling, aanlevering van afgewerkte audiofiles in aparte bestanden en juiste formaten.

Stap 1.

Kies jouw stem uit onze stemmenbank. De meeste stemmen spreken naast hun moedertaal ook een of meerdere extra talen. Je kan op talen en geslacht filteren en zo je perfecte match vinden.

Stap 2.

Schrijf je volledig in te spreken script, dus alle berichten, in het tekstvak van de stem naar keuze. Plaats de teksten in alinea’s. Zo worden ze geëxporteerd in aparte audiofiles. Je kan tussen haakjes (zo bijvoorbeeld) opmerkingen schrijven voor de stemacteur. De woorden tussen de haakjes worden uiteraard niet bij de prijs opgeteld.

Stap 3.

Voeg je teksten toe aan je winkelmandje, kies eventueel passende muziek en betaal via de webshop. Je ontvangt de audio binnen de drie werkdagen in je Klantenzone.

Een spoedbestelling is mogelijk.

We werken de bestellingen af in volgorde aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid van de stem. Je ontvangt je berichten standaard binnen 3 werkdagen.

Wil je dat jouw bestelling met zekerheid klaar is de volgende werkdag? Dan kan je deze optie aanvinken op de afreken-pagina. Jouw bestelling wordt dan eerst afgewerkt. Deze service kost €39 extra. 

Wachtmuziek: € 29

Wil je graag wachtmuziek bij je berichten? Onze muziek is rechtenvrij, dus de prijs die je betaalt is éénmalig. Je kan kiezen uit onze muziekbibliotheek en je favoriete deuntje laten plaatsen onder je berichten of als aparte audiofile ontvangen. 

 

Vanaf 400 woorden: – 50% korting op de inspreekkost.

Vanaf 400 woorden ontvang je 50% korting per woord. Dan kost het nog € 0,50 per extra woord.

Jazeker.

Bij elke bestelling ontvang je automatisch een btw-factuur. Vul op de afrekenpagina je correcte bedrijfsgegevens in. Omdat voices.be een Belgische webshop is, wordt de btw voor Nederlandse bedrijven verlegd. Alle bedragen, vermeld op voices.be zijn exclusief btw.

Retake inbegrepen.

Wij zijn pas tevreden als je zelf tevreden bent. Een retake voor uitspraak (tone-of-voice, tempo, intonatie…) is standaard inbegrepen in je prijs. Mocht je natuurlijk je hele tekst willen veranderen, dan rekenen we wel een nieuw bericht aan. Dat is begrijpelijk.

Kan gebeuren.

In een uitzonderlijk geval zou dit kunnen gebeuren. Je had iets anders in gedachten. Wij willen dat iedereen tevreden is. Dus eventueel kan een andere stem je berichten inspreken. Toch niet tevreden? Dan hebben we een Niet tevreden? Geld terug! policy. Geen probleem.

Onze belofte? 100% tevredenheid, heldere communicatie en transparantie. Van offerte tot oplevering.

Gratis offerte in 1 uur