Laat klanten makkelijk reserveren bij jouw restaurant

We mogen weer op café of restaurant met zijn allen!

Dat is geweldig nieuws voor wanneer je zelf een café of restaurant runt – maar dan moet je wel rekening houden met een aantal verplichte maatregelen. Tafels moeten minstens anderhalve meter uit elkaar staan en de deuren moeten om middernacht sluiten. Daarnaast moeten mensen reserveren voor ze een tafel in je restaurant mogen bemachtigen, in een café moet je reserveren of toch zeker je contactgegevens achterlaten. Hoe kun je dat eenvoudig aansturen en snel regelen? 

Informeren via je voicemail

Allereerst is het slim om je bezoekers te informeren. Bellen ze voor een reservering? Geef alle benodigde informatie al in de welkomsttekst: over de getroffen maatregelen, de manier van bestellen en het aantal beschikbare tafels. Je kunt doorverwijzen naar een online reserveringssysteem, maar ook doorschakelen naar de voicemail wanneer er niemand kan opnemen. Voor cafés is het inspreken van een voicemail een praktische oplossing voor het opslaan van de bezoekers. Op een rustig tijdstip kunnen de namen en adresgegevens opgeschreven worden in een logboek.

Keuzemenu inspreken

Wil je goed voor de dag komen met een gedegen, goed verstaanbare welkomsttekst? Ons team staat voor je klaar! We hebben verschillende stem-acteurs ter beschikking die jouw welkomstboodschap op een professionele manier kunnen inspreken, zodat de beller de juiste informatie ter gehore krijgt.

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.