Logo

Landing

De telefooncentrale laten inspreken?​

Een stem gezocht om jouw telefooncentrale in te laten spreken? Onze professionele stemmen bezorgen jouw bedrijf een aangenaam klinkende telefooncentrale.

Professionele telefoonstem gezocht?

Wij zijn het enige stemmenplatform met de beste professionele telefoonstemmen van Europa. Zoek je een stem voor jouw telefooncentrale of keuzemenu? Download hier onze catalogus.

De mooiste voice-overs voor je telefoon.​

Wil je je klantenservice verbeteren door een mooie voice-over de tekst van je telefoon voicemail te laten inspreken? Dit is precies wat wij doen. Download nu onze complete voice-over catalogus.

Een professioneel keuzemenu laten maken?​

Wil je een professioneel en vriendelijk keuzemenu met goede zakelijke teksten? Wij hebben de mooiste stemmen en voorbeeldteksten voor je klaarstaan. Download nu onze complete stemmencatalogus & PDF’s.

Uw voicemail laten inspreken?

Wij bezorgen jouw bedrijf een top klantenservice dankzij een professionele voicemail. Laat je voicemail vandaag inspreken door een van onze voicemail stemmen.

Profiteer nu van -10% korting. 

U bent al eventjes bij ons, dus misschien denkt u aan het plaatsen van een eerste bestelling? Fijn! Dat willen wij graag belonen.

Uw naam

Zo werkt het: u maakt een unieke kortingscode aan op basis van uw e-mailadres. Dit aanbod is enkel geldig voor nieuwe klanten, bij een bestelling vanaf €200.

Wilt u onze voorbeeldteksten eenvoudig downloaden?

Ons praktisch e-book bevat de meestgebruikte telefoonboodschappen, inclusief tips voor een klantvriendelijkere telefooncentrale.

Voicemail laten inspreken door een professionele telefoon voice over
Download
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij respecteren uw privacy.

Kies uw taal.

In welke taal wenst u onze website te bezoeken?