Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Nederlandse telefoonboodschappen laten opnemen?

Wij zijn de specialist in het inspreken van telefooncentrales. Beluister onze voorbeelden en regel de geluidsopnames makkelijk online.

Filter op soort:

Soort bericht:

Sector:

Taal:

Voice-over:

Welkom bij [VOICES]. Momenteel is ons kantoor gesloten. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 en 18:00 uur, op vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 8:00 en 13:00 uur. Stuur ons uw naam en telefoonnummer per e-mail naar [E-MAIL], dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Bedankt voor het bellen.

Soort bericht:

Sector:

Taal:

Voice-over:

Welkom bij [VOICES]. Momenteel zijn wij gesloten. voor spoedgevallen kan Je ons ook een e-mail sturen naar [EMAIL]. Bedankt voor uw oproep.

Soort bericht:

Sector:

Taal:

Voice-over:

Welkom bij [VOICES]. Helaas zijn we momenteel gesloten. Je kan ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 18:00 of blijf aan de lijn om een voicemail bericht achter te laten. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Soort bericht:

Taal:

Voice-over:

Welkom bij [VOICES]. Op dit moment zijn wij gesloten. Wij zijn geopend op maandag van één uur tot half zes, op dinsdag tot en met vrijdag van tien uur tot half zes en op zaterdag van tien tot vier uur. Spreek gerust een bericht in na de toon of stuur een e-mail naar [E-MAIL], dan helpen we u zo snel mogelijk.

Soort bericht:

Taal:

Voice-over:

U bent verbonden met [VOICES]. Wegens overweldigende drukte kunnen wij u momenteel niet direct te woord staan, laat een bericht achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. - onze excuses voor het ongemak - u kunt ook een e-mail sturen naar [EMAIL].

Taal:

Voice-over:

Welcome to [VOICES]. Voor Nederlandse informatie, kies 1. Für Deutsche Information wählen Sie 2. For English information, please dial 3.

Laat je voicemail inspreken in 1-2-3.

Kies jouw stem en verstuur ons jouw teksten. Vandaag besteld? Morgen klaar.

Welke telefoonstem verkies je?

Stuur jouw tekst en kies muziek.

Volgende werkdag klaar.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over onze service.

Maak kennis met enkele tevreden klanten.

Je hoort onze voices ondertussen op meer dan 1000 telefooncentrales in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. En daar zijn we trots op. Onze klanten belonen ons met een 5-sterren beoordeling op Google. Ze houden van onze goede communicatie, transparantie en heerlijke vlotte service.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Beoordeling door Christophe op Google
Beoordeling door Kurt Van Robaeys op Google
Beoordeling door Bruno Deneyer op Google
Beoordeling door Ramon op Google
Beoordeling door Eric Van Keimpema op Google
Beoordeling door Stefan op Google

Wij werkten voor deze bedrijven:

Onze audio is geschikt voor alle telefooncentrales: