Logo

Winkelmand

Hallo, ik ben Annelies

Word ik de stem van uw telefooncentrale?

Beluister mijn demo's

Meer voorbeelden.

Over Annelies

Annelies is een nieuwe stem bij voices.be. Ze heeft er sinds kort haar ambitie van gemaakt om bedrijven te helpen met haa prachtige stem. Is Annelies dé geschikte stem voor jouw bedrijf?

Waarom ik een professionele voicemail belangrijk vind?

Ik hoorde soms wel eens aan de lijn: "Amai, wat fijn om met jou te praten!" Ik vind het fantastisch als je met iemand belt, waarvan zijn of haar lach doorklinkt. Een warm welkom, dat betekent meteen de start van een goeie klant-relatie. Je voicemail is echt je visitekaartje.

Stem:

Over:

Annelies heeft een zachte vertrouwelijke stem en is daardoor zeer geschikt om uw bellers welkom te heten. Naast telefoonstem, leest Annelies ook luisterboeken in voor mensen met een leesbeperking en voorziet ze webvideo’s en radiocommercials van een mooi stemgeluid.

Land:

België

Taal:

Vlaams
Frans

Werk:

Nieuw
Amplo

Info:

Vanaf €89

Klaar in 72H

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.