Logo

Winkelmand

Hallo, ik ben Birgit

Word ik de stem van uw telefooncentrale?

Beluister mijn demo's

Meer voorbeelden.

Over Birgit

Ik doe al 25 jaar stemmenwerk. Eerst bij Radio Donna als presentatrice en nieuwslezeres, nadien ook bij Canvas als netstem voor trailers en hosting, ik heb documentaires ingesproken voor Vitaya, Vijf en Eén, en verder word ik geregeld gevraagd voor het inspreken van reclamebillboards, bedrijfsfilms, infomercials, enz… en nu dus ook voicemails! Ik haal er erg veel voldoening uit om een (soms droge) tekst zo in te spreken dat de luisteraar hem begrijpt en geboeid blijft. Zo vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om een documentaire vol moeilijke medische termen in te lezen!

Waarom ik een professionele voicemail belangrijk vind?

Voicemails zijn veel korter en minder ingewikkeld, maar ook heel fijn om te doen. En ik ben ervan overtuigd dat je met een goed ingesproken voicemail extra professioneel overkomt bij je klanten. Zo voelen ze zich ook welkom vanaf het eerste contact.

Stem:

Over:

Birgit is een Vlaamse voice-over stem uit België. Ze is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Birgit deed off-screen omroepwerk voor o.a. Canvas, Eén, Vijf en Vitaya op de Belgische tv.

Land:

België

Taal:

Vlaams
Duits, Engels, Frans

Werk:

Canvas, Vijf, Vitaya

Info:

Vanaf €89

Klaar in 24H

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.