Logo

Winkelmand

Hallo, ik ben Carolina

Word ik de stem van uw telefooncentrale?

Beluister mijn demo's

Meer voorbeelden.

Over Carolina

Ik ben al meer dan dertig jaar professioneel actrice, zangeres en voice over. U kunt mij kennen als de stem van Vodafone voicemail, de telefoonstem van NN en talloze andere bedrijven, maar ik ben ook te horen in het OV van Den Haag en Rotterdam e.o. en op de metrostations van Amsterdam. Verder heb ik talloze commercials, webvideo’s, animaties, instructiefilms, animaties en audioboeken ingesproken. Ik was de stationvoice van Classic FM en ben nog steeds de stationvoice van Soulradio. U hoort het: ik ben flexibel en multi-inzetbaar!

Waarom ik een professionele voicemail belangrijk vind?

Wat mij betreft is een vriendelijke, uitnodigende professionele stem de rode loper waarop uw klant uw bedrijf binnen loopt!

Stem:

Over:

Carolina is een Nederlandse voice-over stem uit Nederland. Ze is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Carolina klinkt warm, uitnodigend en betrouwbaar en heeft meer dan 25 jaar ervaring.

Land:

Nederland

Taal:

Nederlands
Engels

Werk:

Miele, NN, Vodafone

Info:

Vanaf €89

Klaar in 24H

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.