Logo

Winkelmand

Hallo, ik ben Gitta

Word ik de stem van uw telefooncentrale?

Beluister mijn demo's

Meer voorbeelden.

Over Gitta

Aangenaam, ik ben Gitta! Op school kreeg ik vroeger weleens de opmerking dat ik een radiostem heb. Het duurde echter tot 2013 vooraleer ik startte met het inlezen van kinderverhalen en instructievideo’s voor een educatieve uitgeverij. Ik voelde me meteen thuis achter de microfoon. Nadat ik enkele workshops volgde bij een internationaal stemmenbureau, bouwde ik in 2019 mijn eigen thuisstudio in Averbode. Ik spreek er heel uiteenlopende dingen in: radiospots, jingles, informatieve filmpjes, reportages, dubbingopdrachten en uiteraard ook voicemails. Ik vind het heel boeiend om een project naar een hoger niveau te tillen met de juiste tone of voice. Een stem kan een project immers maken of kraken. Graag tot hoors!

Waarom ik een professionele voicemail belangrijk vind?

Een voicemail moet bijvoorbeeld informatie bieden op een duidelijke, heldere en aangename manier. Anders haakt de klant af. Een voicemail is daardoor vaak het visitekaartje van een bedrijf. En daar help ik graag aan mee, zowel in het Nederlands, Brits-Engels of Frans! (Mijn roots liggen trouwens in de Kempen, dus ik spreek ook een aardig mondje Kempisch – al lijkt me dat voor een voicemail net iets minder interessant ;-)).

Stem:

Over:

Gitta is een Vlaamse voice-over stem uit België. Ze is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Gitta heeft een warme stem en een duidelijke uitspraak.

Land:

België

Taal:

Vlaams
Engels, Frans

Werk:

Populair
Vlaamse Overheid

Info:

Vanaf €89

Klaar in 24H

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.