Logo

Winkelmand

Hallo, ik ben Goedele

Word ik de stem van uw telefooncentrale?

Beluister mijn demo's

Meer voorbeelden.

Over Goedele

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als voice-over, voornamelijk voor VRT. Ik bespeel een heel breed pallet aan stijlen: commercieel, kunstzinnig, zakelijk, vertellend of speels... Ik duik er graag in, laat me makkelijk regisseren en ben heel professioneel. Warme, vriendelijke stem die betrouwbaar klinkt. Past goed bij ondernemingen die rust en degelijkheid willen uitstralen. Al is mijn stem zeker veelzijdig genoeg om ook avontuurlijk en fris te klinken. Uitstekende dictie.

Waarom ik een professionele voicemail belangrijk vind?

Een professionele voicemail zet de juiste toon voor jouw organisatie. Ik help graag om die te laten klinken zoals de waarden waar jullie voor staan.

Stem:

Over:

Goedele is een Vlaamse voice-over stem uit België. Ze is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Goedele heeft een warme, vriendelijke stem die betrouwbaar klinkt. Past goed bij ondernemingen die rust en degelijkheid willen uitstralen. Al is haar stem zeker veelzijdig genoeg om ook avontuurlijk en fris te klinken. Uitstekende dictie.

Land:

Taal:

Vlaams
Engels, Frans

Werk:

Bekend van Radio
Canvas, Ketnet, MNM

Info:

Vanaf €89

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.