31 voicemail teksten voor uw zakelijke telefooncentrale

31 voicemail teksten voor uw zakelijke telefooncentrale
  Inhoud

  Teksten voor uw telefooncentrale.

  Ik ben Johfrah, de oprichter van voices.be. Samen met de mooiste stemmen – bekend van radio en tv – bundelen wij de krachten in onze online webshop.

  Voices.be helpt bedrijven die een goede klantenservice belangrijk vinden. We geven tekstadvies op maat en maken prachtig klinkende telefoonboodschappen. Onze missie? De robotstemmen verslaan. En de klantenservice van bedrijven verbeteren! Hoe we dat doen? We geven advies voor goede, klantvriendelijke boodschappen. En we maken het toegankelijk om een professionele telefoonstem te boeken voor jouw perfecte eerste indruk.

  Maar wij zijn niets zonder onze vele tevreden klanten en partners. Al meer dan duizend trotse ambassadeurs. Wij zijn blij dat onze telefoonstemmen hun klanten élke dag opnieuw welkom mogen heten. Dit artikel bevat alvast 33 voorbeeldteksten voor een professionele telefooncentrale. Voorbeelden beluisteren kan op onze website.

  Gesloten

  Laat een professionele telefoonboodschap horen buiten de kantooruren

  Vergeet je openingsuren niet te vermelden.

  1

  1
  Welkom bij [VOICES]. Momenteel is ons kantoor gesloten. We zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00. U kan ons bereiken via e-mail op [E-MAIL] of bezoek onze website. Bedankt voor uw oproep.

  Kies je voor de u- of je-aanspreekvorm? Beiden kunnen, maar blijf consequent.

  2
  Hey welkom bij [VOICES]. Momenteel zijn we gesloten, we zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 17u. Je kan steeds mailen naar [E-MAIL].

  Laat de beller een voicemail inspreken.

  3
  Welkom bij [VOICES]. Helaas zijn we momenteel gesloten. Je kan ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 18:00 of blijf aan de lijn om een voicemail bericht achter te laten. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

  Verwijs naar je website waar meer info te vinden is.

  4
  U bent verbonden met [VOICES]. Op dit moment zijn onze kantoren gesloten. Voor meer informatie en openingstijden verwijzen we u graag door naar de website [VOICES.EU]. We verbreken nu de verbinding.

  In dit voorbeeld zijn de uurnotaties in spreektaal geschreven.

  5
  Welkom bij [VOICES]. Op dit moment zijn wij gesloten. Wij zijn geopend op maandag van één uur tot half zes, op dinsdag tot en met vrijdag van tien uur tot half zes en op zaterdag van tien tot vier uur. Spreek gerust een bericht in na de toon of stuur een e-mail naar [E-MAIL], dan helpen we u zo snel mogelijk.

  Voorzie een aparte boodschap voor uitzonderlijke omstandigheden.

  6
  Welkom bij [VOICES]. Ons kantoor is vandaag uitzonderlijk gesloten. U kan een boodschap achterlaten en dan zullen wij u zo snel mogelijk terug contacteren.

  Vermeld een promotionele boodschap die blijft hangen.

  7
  Welkom bij [VOICES], de specialist in professionele telefoonbegroetingen en mooie voicemail stemmen. Helaas kunnen wij u oproep momenteel niet beantwoorden, spreek uw bericht in na de toon. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Heeft u een noodnummer? Vermeld dit en gebruik dan keuzemenu.

  8
  Welkom bij [VOICES]. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9 en 5. Heeft u een storing, kies 1. Voor alle andere vragen kunt u een voicemail bericht achterlaten. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Gebruikt u geen voicemail? Vermeld dan hoe uw klant het best contact met u opneemt.

  9
  Welkom, u bent verbonden met de voicemail van [VOICES]. Op dit moment konden wij uw oproep helaas niet beantwoorden. Daarom helpen wij u zeer graag verder via e-mail. Alvast bedankt om uw bericht te verzenden aan [EMAIL]. Wij contacteren u zo snel mogelijk terug.

  Voicemail

  Onze vriendelijke spreekstemmen spreken jouw voicemail-boodschap helder en verstaanbaar in.

  Vraag om de contactgegevens van je beller.

  10
  Welkom, je bent verbonden met de voicemail van [VOICES]. We kunnen je oproep even niet beantwoorden. Laat gerust je naam en nummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  Kies je voor de u- of je-aanspreekvorm? Beiden kunnen, maar blijf consequent.

  11
  Welkom, u bent verbonden met de voicemail van [VOICES]. We kunnen uw oproep op dit moment niet beantwoorden. Laat gerust uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

  Wees gerust transparant, vaak tonen klanten daar begrip voor

  12
  U bent verbonden met [VOICES]. Wegens overweldigende drukte kunnen wij u momenteel niet direct te woord staan, laat een bericht achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Onze excuses voor het ongemak - u kunt ook een e-mail sturen naar [EMAIL].

  Neem je gesprekken op? Vermeld dit dan aan je beller.

  13
  Welkom bij [VOICES]. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.

  Welkomstbegroeting

  Wat horen uw bellers als ze bellen naar uw bedrijf? 

  Voor nieuwe klanten is dit het eerste contact met je bedrijf. Die eerste indruk is van cruciaal belang. Wil je vertrouwen uitstralen en frustraties wegnemen? Laat een mooie voices.be-stem de welkomstbegroeting inspreken en vraag je beller om nog even aan de lijn te blijven.

  Hou het kort en bondig.

  14
  Welkom bij [VOICES]. Wij helpen u zo dadelijk verder.

  Zorg gerust voor een persoonlijke toets. Dat schept een band.

  15
  Welkom bij [VOICES], dé specialist in professionele telefoonbegroetingen. Onze project-manager Elias zal u zo snel mogelijk te woord staan.

  Keuzemenu

  Wilt u uw bellers doorschakelen naar de juiste dienst? Dankzij onze voorbeelden en tips doet u dit vanaf nu heerlijk helder.

  Heb je een meertalig keuzemenu? Laat de beller de taal kiezen.

  16
  Welkom bij [VOICES]. Bienvenue chez [VOICES].
  Voor Nederlands, druk 1. Pour le français, appuyez sur 2.

  Verwijs de beller naar de juiste afdeling.

  17
  Welkom bij [VOICES]. Voor helpdesk, druk 1. Voor sales, druk 2. Voor administratie of andere vragen, druk 3.

  Zorg steeds voor een overige vragen-optie.

  18
  Hier volgt een keuze menu: Heb je een storing toets 1. 
  Voor overige vragen toets 2.

  Geef de optie om een langer menu te herhalen.

  19
  Wenst u iemand van de klantendienst te spreken, druk op 1. 
  Voor Aankoop, druk 2. 
  Voor Technische Dienst, druk 3. 
  Voor alle andere vragen, druk 8.
  Druk # (hekje) om dit menu nogmaals te beluisteren.

  Zorg dat de beller eenvoudig terug naar het hoofdmenu kan.

  20
  Om terug te keren naar het hoofdmenu, druk 0.

  Wachtbericht

  Kan je niet meteen aan de lijn komen? Maak het wachten zo aangenaam mogelijk voor je beller. Gebruik eventueel passende wachtmuziek om frustraties weg te nemen.

  Hou het kort.

  21
  Gelieve even aan de lijn te blijven, wij helpen u zo dadelijk

  Vraag even geduld te hebben.

  22
  Momenteel zijn al onze medewerkers in gesprek, een moment geduld alsjeblieft. Je wordt zo snel mogelijk geholpen.

  Vermeld tussentijds een variant op de boodschap.

  23
  Blijft u even aan de lijn a.u.b., wij beantwoorden dadelijk uw oproep.

  Neem het wachten weg door een terugbel-optie te voorzien.

  24
  Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek. Wilt u door ons teruggebeld worden, zonder uw plaats in de wachtrij te verliezen? Kies dan 9. Wij bellen u terug zodra u de eerstvolgende in de rij bent. Blijft u toch aan de lijn? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

  Vakantiebericht

  Vergeet je telefonische out-of-office niet. Breng je klanten op de hoogte met een professioneel klinkende boodschap. Geniet van je vakantie!

  Geef de beller ook je andere communicatiekanalen mee.

  25
  Het [VOICES] team zet zich in om uw oproep op te nemen! Een ogenblikje, het is weldra aan u. U kunt ook een mailtje sturen naar [E-MAIL], een bericht sturen via ons online contactformulier of ons aanspreken op Facebook.

  Een generiek bericht blijft langere tijd bruikbaar.

  26
  Goeiedag, welkom bij [VOICES] Momenteel is ons kantoor gesloten wegens vakantie. U vindt meer informatie op onze website, onder de rubriek contact. Tot binnenkort!

  Vermeld wanneer je terug op kantoor bent.

  27
  Welkom bij [VOICES]. Momenteel zijn we gesloten wegens een deugddoende jaarlijkse vakantie. Heb je vragen of wil je een gratis proefopname? Spreek dan een bericht in na de toon of bezoek [SITE]. We zijn terug op 31 augustus en beantwoorden dan alle vragen. Alvast bedankt voor je oproep.

  Verwijs de beller naar je website.

  28
  Ons kantoor is gesloten tot 23 augustus. Voor meer meer informatie kun je in tussentijd ook terecht op [SITE].

  Voorzie een aangepaste boodschap voor alle vakantie-periodes.

  29
  Beste klant. In verband met Kerst en Oud&Nieuw is ons kantoor van 14 december tot en met maandag 4 januari gesloten. Wij wensen je een prettig eindejaar en tot binnenkort.

  Feestdag

  Is uw bedrijf gesloten door een feestdag? Stel dan een telefoonboodschap in zodat je bellers hiervan op de hoogte zijn.

  Een generiek bericht blijft langere tijd bruikbaar.

  30
  U bent verbonden met [VOICES], op dit moment zijn wij gesloten wegens een feestdag. U kunt eventueel een bericht achterlaten via ons contactformulier op onze website. De eerst volgende werkdag nemen wij dan contact met u op.

  Zorg dat buitenlandse bellers (die misschien geen feestdag hebben) je boodschap ook begrijpen.

  31
  Welkom bij [VOICES], op dit moment zijn wij gesloten vanwege een wettelijke feestdag. Bienvenue chez [VOICES], nous sommes actuellement fermés en raison d’un jour férié. Welcome to [VOICES], we are currently closed due to a legal holiday. Wilkommen bei [VOICES], wir sind derzeit wegen eines gesetzlichen Feiertages geschlossen.

  5,0

  5 sterren
  4 sterren
  3 sterren
  2 sterren
  1 ster
  0
  snel
  0
  aanrader
  0
  professioneel
  0
  mooie stem
  Voices.eu
  5.0
  Based on 297 reviews
  Johannes Jodocy
  08:30 29 Dec 22
  zeer goede service en professionele afwerking!
  Hong Thi Ha
  08:12 20 Dec 22
  Veel keuze tussen verschillende stemmen. Perfecte opnames. Snelle service. goede prijs.
  Daniël Steffens
  16:52 17 Dec 22
  Vlotte service, transparante prijzen, professioneel resultaat. Alleen maar lof voor dit bedrijf.
  Robby Van Sande
  16:02 14 Dec 22
  Zeer intuïtief systeem van bestellen, snelle aanlevering van de ingesproken tekst en vlotte afhandeling nadien.De teksten zijn zo goed ingesproken dat er nu klanten zijn die boos worden als we de telefoon op tijd oppakken, omdat ze dan de ingesproken stem niet horen.
  Jo Guido
  13:57 14 Dec 22
  Super service, heel snel!
  Laetitia Herckenrath
  13:12 14 Dec 22
  Na 2 jaar heb ik opnieuw gebruik gemaakt van de dienstverlening van Voices voor aanvullende opnames. Nog steeds 200% topservice. Snelle communicatie!
  Bizbike bvba
  11:58 14 Dec 22
  Super goede, snelle, professionele en correcte dienstverlening. De website is echt gebruiksvriendelijk. En via de live chat wordt ik steeds snel geholpen, zelfs bij last minute issues.Niet echt goedkoop, maar zijn centen dubbel en dik waard. Kortom : een echte aanrader!
  Gino Schaekers
  08:28 13 Dec 22
  Zeer professioneel, correct en makkelijk werken!
  Sasha Mure
  18:23 09 Dec 22
  Zeer tevreden over de kwaliteit en zeer duidelijke en vakkundige stem van Johfrah! Een echte aanrader!
  Floris V
  15:28 03 Dec 22
  Heel erg tevreden over de open en vlotte communicatie. In no-time heb je als bedrijf een voice-over om heel erg trots over te zijn.
  Emanuel Hoornaert
  12:54 30 Nov 22
  B-Close B-Close
  12:56 29 Nov 22
  Top service! Snel, gemakkelijk en Kwalitatief aan een mooie prijs.
  Johan Delauw
  09:02 29 Nov 22
  Super ervaring en resultaat, makkelijke en duidelijke website om te bestellen en stip geleverd. Zeer betaalbare en toegankelijk professionaliteit.
  Vivendi Vastgoed Turnhout
  08:38 29 Nov 22
  Top service, zeer professioneel, overzichtelijk en accuraat!
  Mike De Witte
  10:55 20 Nov 22
  Snel en Professioneel
  Dimitri Bryssinck
  11:24 07 Nov 22
  Ik heb voor mijn bedrijf beroep gedaan op deze firma voor onze wachtmuziek, en stemmen voor het keuzemenu.Zeer snelle en correcte afhandeling.Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.Ik zal zeker en vast opnieuw beroep doen op deze firma voor nieuwe stemmen.
  Ju liiee
  08:49 02 Nov 22
  Je travaille pour le compte d'une société française dans le domaine du médical et nous avons fait appel aux services de voice.be pour notre message du répondeur de l'entreprise. Nous sommes ravis du produit, le fichier est de très haute qualité, le service et la communication également. Je recommande vivement ce professionnel et il est certain que nous ferons à nouveau appel à eux pour d'autres besoins.
  Olivier Fabre
  15:24 01 Nov 22
  mooi assortiment stemmenzeer snelle service, top kwaliteit en zeer correcte prijs.Geeft onmiddellijk een zeer professionele indruk voor bellers.
  Matthias Laga
  23:37 31 Oct 22
  Simon Setz
  21:33 31 Oct 22
  Voices is snel in het aanleveren van de opname. De klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel. Ik ontvang positie feedback van klanten op de stem en het professionele karakter er van.
  B2B Wopa
  08:50 25 Oct 22
  Super ervaring met dit bedrijf.Ze zijn enorm flexibel en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
  Sven Gerets
  08:31 25 Oct 22
  De garage waar ik werk als marketingverantwoordelijke. investeerde in een nieuwe telefooncentrale en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe voicemail bij. Voices.be was me op LinkedIn al eens opgevallen, dus daar maar eens gaan kijken.Aangezien het over een heel aantal tekstboodschappen ging met doorschakelmenu's heb ik eerst even telefonisch contact opgenomen met Johfrah. Dit contact was heel duidelijk en aangenaam. Binnen no-time wist ik precies hoe ik de boodschappen moest doorgeven.Ook de offerte was zeer interessant in vergelijking met andere bureau's waar we vroeger mee gewerkt hebben.Als kers op de taart wilden we een speciale intro met een autotoeter, hetgeen Johfrah zonder aarzelen heeft geïmplementeerd in onze geluidsfragmenten.Uitlevering van de boodschappen gebeurde binnen de 3 dagen, zoals beloofd. Een kleine misser (van ons zelf) werd ook heel snel rechtgezet door Johfrah.Met andere woorden: Topservice! Zeker een aanrader!
  Xavier Schuermans
  20:23 12 Oct 22
  Binnen de dag alles beschikbaar! Gewoon top!
  Frank Deboutte
  14:10 23 Sep 22
  Perfecte samenwerking, en een professionele voicemail voor een heel aanvaardbare prijs. Heel tevreden!
  jcaest
  12:30 07 Sep 22
  J'ai du trouver très rapidement une voix off dans le cadre de la réalisation d'un court metrage pour la société où je travaille. J'avais déjà fait appel à voices pour renouveller le message d'une messagerie centrale et j'en avais été satisfait.Pour ma voix off, ils ont répondu très rapidement en fournissant une offre adaptée et abordable. La voix était conforme aux attentes et la personne a même proposé plusieurs prononciations ou manière de s'exprimer à certains moments afin de laisser l'embarras du choix.A conseiller donc, sans aucun doute.
  Ramon de Pauw
  08:48 07 Sep 22
  Zeer tevreden over de diensten. Het bestel proces verliep heel soepel en binnen een dag hadden we de audio files al ontvangen. De bandjes zijn professioneel en zijn we dan ook zeer tevreden mee!
  Ans V.
  07:43 07 Sep 22
  Snel geholpen en goede service om professionele voice-mails op te maken voor ons bedrijf. Een aanrader!
  CJT Merelbeke
  07:32 07 Sep 22
  Voices heeft een aangename en vlotte manier van werken. Ze volgen alles goed op en werken zeer snel. Alles ging dus perfect en Michèle verwelkomt nu met de glimlach onze klanten.
  Districos NV Districos SA
  18:55 06 Sep 22
  Doet exact wat beloofd, ga zeker in de toekomst nog gebruik maken van hun diensten.
  Arno Sonderfeld
  13:47 06 Sep 22
  Schneller, kompetenter und super Service. Hat alles wie gewünscht zuverlässig funktioniert. Wird nicht das letzte Mal gewesen sein
  Hinnens Verzekeringen
  12:54 06 Sep 22
  Zeer tevreden van de snelle verwerking & professionele kwaliteit. Bedankt!
  arnoud van mancius
  12:49 06 Sep 22
  HKliving
  12:32 06 Sep 22
  Zeer tevreden over Voices. Snel, goede communicatie en follow up. Uitstekende service en zeer tevreden met het resultaat. Aanbevolen!
  Friso Mosselmans
  12:01 02 Jul 22
  Lightning fast, super friendly, very professional. I highly recommend!
  Crimilex Strafrechtadvocaten
  12:39 01 Jul 22
  Zeer gebruiksvriendelijk platform waar je bestellingen ook bewaard worden zodat ze altijd te vinden zijn. Daarnaast zijn de gevraagde opnames zeer snel beschikbaar (de dag na de bestelling) en is de kwaliteit van de opnames top en tegen een betaalbare prijs. Absolute aanrader !
  Peter Volders
  07:37 30 Jun 22
  Onze boodschappen klinken allemaal heel professioneel, het is het effect dat we zochten en we zijn er heel blij mee !We hebben ook al leuke reacties van de patiënten gekregen.
  NedZink
  07:43 29 Jun 22
  We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices.be en super geholpen door Johfrah.Het doorlopen van het hele proces van bestelling tot aan levering ging eenvoudig, duidelijk en werd compleet naar wens afgeleverd.Voices.be is een aanrader!
  Samuel Algoet
  07:33 29 Jun 22
  Broodbode Nederland
  06:26 29 Jun 22
  Snelle service, genoeg keuze aan stemmen!
  Philippe Trouillard
  12:33 22 Jun 22
  Hannibal Advertising
  10:25 21 Jun 22
  Vlotte service en zeer professionele opnamestudio.Een echte aanrader!Liesbet - Hannibal
  julie dekker
  07:01 17 Jun 22
  We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices. Bestellen ging heel eenvoudig, alles was duidelijk. We hebben een kwalitatief en professioneel product ontvangen. Zeer aangenaam om mee samen te werken! Snel, flexibel en kwaliteit!
  Senne Diels
  22:28 15 Jun 22
  Zeer professioneel en ontzettende snel!
  Koos Huizing
  09:05 14 Jun 22
  Super geregeld en prima service.
  # Urmek
  16:44 13 Jun 22
  Rudy V
  10:56 13 Jun 22
  Goede en duidelijke website. Wij hadden onze ingesproken bestanden al in een paar uur ontvangen! Super service!
  Kevin delache
  10:26 13 Jun 22
  Pro, rapide et flexible, merci !
  Brigitta De Raes
  06:45 13 Jun 22
  We are very satisfied with the work done.You can select a voice quickly and easily. The quote is competitive and the working method is very efficient. Moreover, the company is quick in answering questions.
  Marc Christiaens
  17:39 10 Jun 22
  Prima service !Wij zijn uitermate tevreden over de professionaliteit van Voices.eu en in het bijzonder over de snelheid waarmee wij de ingesproken tekst hebben ontvangen.Wij durven Voices.eu ten zeerste aanraden.
  Nachtrust Beuningen
  13:32 10 Jun 22
  Ons keuzemenu is zeer professioneel en snel ingesproken. Goede service en absoluut een aanrader.
  Steine Eyssen
  08:10 10 Jun 22
  leuke stemmen voor onze IVR centrale, een aanrader
  Olivier Levrouw
  08:08 10 Jun 22
  Professional, fast and friendly service. Very communicative and fast response on e-mail. Audio files are top quality and immediately useable in the telephone exchange. Top service!
  Sofie Timmermans
  08:00 10 Jun 22
  Zeer gebruiksvriendelijk website om teksten op te laden en voldoende keuze in verschillende stemmen. Zeer professionele en snelle service. Zeker een aanrader!
  Dimitri van Schendel
  07:41 10 Jun 22
  Snel en professioneel een stem laten inspreken voor onze telefooncentrale. Makkelijke site en alles keurig geregeld.
  Fine Dining And Living NV
  07:33 10 Jun 22
  Friendly & Fast service!
  Lieve Schellekens
  07:29 10 Jun 22
  Kwalitatieve dienstverlening met een heel fijne en persoonlijke opvolging! Geeft veel vertrouwen en je voelt je als klant geen nummer.
  Steven Roziers
  07:01 10 Jun 22
  De samenwerking met Voices.be was erg aangenaam. Naast de ruime keuze aan stemacteurs konden we rekenen op snelle, vriendelijke en professionele service. Een aanrader.
  Dries Vandenbruwaene
  15:29 09 Jun 22
  Professioneel geholpen door Johfrah. Goede tekst, aangenaam muziekstukje en vooral onze klanten worden meteen verwelkomt door een aangename stem. We zullen in de toekomst zeker en vast terug beroep doen op de diensten van Voices.
  Hugues Périmony Nestenn
  15:17 09 Jun 22
  Très bon service, réactif, rapide, pro, qualitatif, et de bon conseil, aucunes hésitations à avoir, ce sera définitivement mon opérateur Voices
  Glenn Verdickt
  09:28 25 May 22
  Ongelooflijk kwalitatieve, snelle en betaalbare service. Het is steeds een plezier met hen te werken: ze bieden snel respons en denken ook actief mee aan VO suggesties die zich het beste bij jouw project lenen. Simpelweg nr. 1!
  Steven Vollebergh
  09:26 13 Apr 22
  Hartelijk dank voor de zeer vlotte, snelle en fijne samenwerking! We zijn zeer tevreden met het resultaat, alles staat al in onze telefooncentrale ondertussen!
  daniel VANWETSWINKEL
  06:07 05 Apr 22
  Zeer tevreden over de snelle en accurate service. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Vragen worden super snel beantwoord.Kan niet meer zeggen dan dikke proficiat.
  Nicolas Vandenbussche
  17:36 21 Mar 22
  Zeer vlotte communicatie, service top!
  Patrick De Latter
  13:07 21 Mar 22
  supersnel, zeer professioneel en vooral meedenkend.
  Dirk Stevens
  10:51 14 Mar 22
  Een aangename/professionele stem op uw telefooncentrale? Eén adres = Voices.be Zeer interactieve website met veel keuze en een snelle oplevering (1 werkdag). Top service ...Afval Alternatief NV
  Mca Vlaanderen
  13:54 03 Mar 22
  Marijke Migom
  15:53 25 Feb 22
  Deze firma is een absolute aanrader!Geen geknoei met zelf inspreken etc. Ik heb het jaren zelf gedaan voor ons bedrijf met elke keer opnieuw de nodige frustraties...Uiteindelijk hebben wij de beslissing genomen met een professionele stem te gaan werken van Voices.be.De website van Voices.be is rechttoe rechtaan en wijst zichzelf uit. Na de betaling kan je rekenen op een vlotte communicatie van Johfrah van Voices.be, factuur wordt onmiddellijk toegestuurd en nadat door jou gekozen stem alles heeft opgenomen ontvang je netjes de bestanden in je mailbox.Correcte samenwerking van begin tot het eind!
  Geert Briers
  12:01 24 Feb 22
  We waren met Delta Healthcare Consulting op zoek naar leuke stemmen voor onze telefooncentrale. De bestelling ging erg vlot en we kregen zeer snel een offerte. Eén werkdag na de goedkeuring van de offerte waren onze opnames al klaar! Zeer vlotte service en... leuke stemmen voor onze telefooncentrale :-)
  Arnold Pronk
  19:40 23 Feb 22
  Gisteren tekstberichten aangeleverd voor het inspreken van onze telefooncentrale en vandaag al de geluidsbestanden in huis. Echter was de uitspraak van onze bedrijfsnaam niet correct, dit was ik vergeten goed aan te geven. Na melding hiervan kreeg ik binnen een uur de bestanden opnieuw aangeleverd met de juiste uitspraak. Super blij ben ik met deze snelle en professionele service! Voices.be is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel en betaalbaar ingesproken bedrijfscentrale!
  Kristof Vandecasteele
  12:49 14 Feb 22
  Zoek niet verder. Super professionele mensen die meedenken met je bedrijf.Snelle reactie en vlotte en correcte levering van de digitale bestanden.Aanrader!
  Céline NOUZILLE
  10:47 14 Feb 22
  Un service très professionnel : rapide et qualitatif !Merci à l'équipe !
  Martine Verhoeven
  07:55 04 Feb 22
  Snelle service, professioneel resultaat. Tevreden!
  Sèmir Mabrouk
  12:41 03 Feb 22
  We waren voor onze business op zoek naar stemmen voor onze automatische antwoordapparaten. Aangezien dit in alle landstalen moest + nog bijkomende talen, was het niet evident om snel iemand te vinden die dit met het juiste timbre kon inspreken. Via via terecht gekomen bij voices.be, keuze aan stemmen van sympathieke bekende Vlamingen, persoonlijke service, het contact verloopt heel vlot en vriendelijk, kortom, zonder twijfel, een aanrader!
  David Pauwelyn
  15:35 02 Feb 22
  Snel, efficiënt en erg klantvriendelijk! Bedankt Johfrah
  Sebastien Engels
  11:02 27 Jan 22
  Zeer duidelijke en efficiënte service! Een aanrader!
  Antonino Barbetta
  21:44 23 Jan 22
  Very professional studio. Staff really nice and helpful, punctual payments and fast!
  Davy Lannoo
  13:38 17 Jan 22
  In letterlijk 1 uur was mijn bestelling al klaar. Wat een service!10 op 10
  Jarne
  14:57 31 Dec 21
  Top team, zéér snelle reactie.Wij hebben gevraagd om enkel berichten in te spreken voor onze telefooncentrale, de klank is 100% zuiver, en duidelijk verstaanbaar.Ook een zéér snelle & goede service.Zeker aan te raden, prijs kwaliteit TOP!
  #James the BnB Butler
  14:01 22 Dec 21
  professioneel, snelle oplevering, top kwaliteit
  Multiline Services
  13:16 22 Dec 21
  zeer professionele service en klantvriendelijk
  Tony Brugge
  12:29 22 Dec 21
  TOP Service.Dag na bestelling de perfecte files ontvangen.Zeer duidelijke site met groot aanbod van stemmen.Sterk aan te raden.
  Arjan de Jong
  07:41 21 Dec 21
  Uitstekende kwaliteit en service.
  Dave van Wijngaarden
  07:42 15 Dec 21
  Supersnelle service en slim meedenken over de teksten en aantal woorden. Fijn en snel contact per e-mail. Kwaliteit van de opnames is prima en voices is flexibel als er nog iets aangepast moet worden! Top!Trivision Automatisering & ICT Services
  Alex Casteels
  14:24 14 Dec 21
  Leuke service en snelle levering. Professionele voice-over aan een correcte prijs. Bedankt hiervoor!
  André van Offeren
  14:16 14 Dec 21
  Snelle levering. Super kwaliteit! Nette afhandeling. Kortom, ik ben helemaal tevreden en kan Voices zeker aanbevelen!!!
  Xavier Detaille
  13:26 09 Dec 21
  Professioneel, bestand snel ontvangen, zeer goede customer service
  Deutz Benelux
  08:54 02 Dec 21
  Perfecte service en erg Klantvriendelijk!Binnen één dag meer dan 50 audio opnames in drie verschillende talen ontvangen. Petje af!
  Bombaerts Fany
  08:49 01 Dec 21
  Très bonne expérience! Bonne communication, rapide et effice, je recommande les yeux fermés!
  Mourade Djaouti
  11:49 25 Nov 21
  Stijn Derison
  14:45 20 Nov 21
  Vlot proces. Verlopen zoals afgesproken. Goede kwaliteit. Aanrader!
  Jan Joostens
  16:59 19 Nov 21
  Zeer aangename ervaring om met deze professionele firma samen te werken. Snel, kwalitatief werk, correct en betaalbaar. Een aanrader!
  Nora Haddouche
  10:27 19 Nov 21
  Voices est une entreprise très à l'écoute de ses clients, et souple pour répondre à nos demandes. Je la conseille vivement !!
  Manu Drieghe
  09:52 19 Nov 21
  Benjamin Hertoghs
  09:31 19 Nov 21
  Ik zocht héél last minute iemand voor een voice over. Een mailtje naar Johfrah gestuurd en nog geen 2u later had ik alle files in m'n mail.Vlotste samenwerking tot op heden en zeer professionele opname.
  Nadège Lemaire
  11:39 18 Nov 21
  Nous avons fait appel à une voix française sur Voices pour nos répondeurs et menus téléphoniques. Super, très rapide et qualitatif. Passer commande sur leur site est aussi très simple. Nous recommandons !
  Ki mua
  16:03 15 Oct 21
  Equipe très professionnelle, à l'écoute et les délais de livraison sont extrêmement court. Je recommande vraiment
  Bram Gooris
  15:34 05 Oct 21
  Professioneel, goed en zeer snel! Aanrader.
  Mattias Rommens
  08:10 24 Sep 21
  Uiterst snelle, professionele service.
  Restaurant Colette
  12:29 07 Sep 21
  Snelle service, goede communicatie!
  DSM Keukens
  14:28 06 Aug 21
  Ik ben heel erg tevreden over de diensten die voices.be heeft geleverd voor DSM Keukens! We werden heel goed geholpen van begin tot eind. De service is echt top! Een echte aanrader! Groetjes, Celine - DSM keukens
  js_loader