Voice-over Serge
(608)

Serge

Axe Domino's Q-Music
België
Vlaams
DuitsEngelsFrans
Klaar in 3 werkdagen
Serge’s stem klinkt zelfverzekerd en vriendelijk. Hij spreekt ook vloeiend Engels.
Corporate
Commercial
Telefonie

Over Serge

“Maak een professionele indruk op uw klanten en leveranciers met de zelfverzekerde en vriendelijke stem van Serge. Als stemacteur en voice-over met meer dan 20 jaar ervaring spreekt Serge vloeiend Engels en Vlaams. Zijn moderne en wereldse stemgeluid trekt de aandacht van doelgroepen over de hele wereld. Of het nu gaat om een voicemail of telefooncentrale, Serge’s stem voegt een vleugje frisheid, vrolijkheid en betrouwbaarheid toe aan uw bedrijfscommunicatie. Kies voor Serge en maak een blijvende indruk met zijn internationale invloeden.”

Modern. Werelds. Tweetalig. Serge is een stemacteur en voice-over die zowel vloeiend Engels als Vlaams spreekt, met meer dan 20 jaar ervaring. Als je een professionele indruk wil maken op je klanten en leveranciers, dan zit je goed met Serge.

Zijn hedendaagse, heldere stemgeluid met internationale invloeden weet doelgroepen van over de hele wereld aan te spreken. Denk fris, vlot, vrolijk, betrouwbaar, jeugdig. Serge is een bekende en bekroonde stem in België en Nederland met zowel zijn Engelse als Vlaamse werk. Met zijn unieke internationale accent is hij ook in de rest van de wereld aan een opmars bezig. Hij woonde al in Antwerpen, Washington DC, Houston, Los Angeles, Dallas en Boedapest. Zijn ruime ervaring met verschillende culturen en gewoontes hoor je dan ook terug in zijn wereldse stemgeluid. Hij werkte al voor grote namen als Domino's Pizza, Axe, Google, Disney, Audi, Exxon Mobil, LG, Mentos, Pringles, Danone, Knex, Qatar Airways en Siemens.