Bereken eenvoudig jouw prijs.

Vraag en antwoord.

Gebruik de schuifregelaar aan de linkerkant om een schatting te krijgen van het totale bedrag en de prijs per boodschap.

Opmerking: Dit is een schatting gebaseerd op gemiddelden. Wanneer je je eigen tekst ingeeft bij de stem zie je de precieze prijs automatisch.

Op het aantal woorden.

De prijs wordt bij voices berekend op basis van het aantal woorden dat je een stemacteur laat inspreken. Ongeacht het aantal berichten of talen.

Basistarief: €59

De gekozen stemacteur rekent  een basistarief van €59. Daarin zitten reeds 30 woorden inbegrepen. Is je tekst langer? Dan kost het €1 per extra woord. Simpel. Helder.

Servicekost: €12,95

Eénmalig per bestelling, dus onafhankelijk van het aantal stemacteurs is er een servicekost van €12,95. De servicekost bevat de correcte opvolging, aanlevering en technische support bij je bestelling. 
Perfect afgewerkte audiofiles, als aparte bestanden afgeleverd in de juiste bestandsformaten.

Stap 1.

Kies jouw stem uit onze stemmenbank. De meeste stemmen spreken naast hun moedertaal ook een of meerdere extra talen. Je kan op talen en geslacht filteren en zo je perfecte match vinden.

Stap 2.

Schrijf je volledig in te spreken script, dus alle berichten, in het tekstvak van de stem naar keuze. Plaats de teksten in alinea’s. Zo worden ze geëxporteerd in aparte audiofiles. Je kan tussen haakjes (zo bijvoorbeeld) opmerkingen schrijven voor de stemacteur. De woorden tussen de haakjes worden uiteraard niet bij de prijs opgeteld.

Stap 3.

Voeg je teksten toe aan je winkelmandje, kies eventueel passende muziek en betaal via de webshop. Je ontvangt de audio binnen de drie werkdagen in je Klantenzone.

Een spoedbestelling is mogelijk.

We werken de bestellingen af in volgorde aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid van de stem. Je ontvangt je berichten standaard binnen 3 werkdagen.

Wil je dat jouw bestelling met zekerheid klaar is de volgende werkdag? Dan kan je deze optie aanvinken op de afreken-pagina. Jouw bestelling wordt dan eerst afgewerkt. Deze service kost €39 extra. 

Wachtmuziek: € 29

Wil je graag wachtmuziek bij je berichten? Onze muziek is rechtenvrij, dus de prijs die je betaalt is éénmalig. Je kan kiezen uit onze muziekbibliotheek en je favoriete deuntje laten plaatsen onder je berichten of als aparte audiofile ontvangen. 

 

Meer dan 300 woorden: – 10% korting

Vanaf 300 woorden ontvang je 10% korting per woord. Dan kost het nog € 0,90 per extra woord.

Jazeker.

Bij elke bestelling ontvang je automatisch een btw-factuur. Vul op de afrekenpagina je correcte bedrijfsgegevens in. Omdat voices.be een Belgische webshop is, wordt de btw voor Nederlandse bedrijven verlegd. Alle bedragen, vermeld op voices.be zijn exclusief btw.

In een uitzonderlijk geval zou dit kunnen gebeuren. Je had iets anders in gedachten. Wij willen dat iedereen tevreden is. Dus eventueel kan een andere stem je berichten inspreken. Toch niet tevreden? Dan hebben we een Niet tevreden? Geld terug! policy. Geen probleem.

Uiteraard. Wij zijn pas tevreden als je zelf tevreden bent. Een retake voor uitspraak (tone-of-voice, tempo, intonatie…) is standaard inbegrepen in je prijs. Mocht je natuurlijk je hele tekst willen veranderen, dan rekenen we wel een nieuw bericht aan. Dat is begrijpelijk.

nl_NL_formal
nl_BE en_GB fr_FR de_DE nl_NL_formal
Scroll naar boven