Sean trekt de wereld rond als voice-over

Maak kennis met Sean

Maak kennis met Sean, een van onze Engelstalige stemmen! Hij doet al jaren stemmenwerk als voice-over, maar doet dat niet zoals velen vanuit een ‘home studio’. Hij heeft lang in Nederland gewoond, maar nu trekt hij de wereld rond als ‘digital vomad’ en neemt gewoon zijn opnamestudio mee op reis!

In deze video bezoeken we Sean in Berlijn, vanwaar hij perfecte opnames kan doen in zijn compacte opnamestudio.

Wil je dat Sean de stem wordt voor jouw telefooncentrale? Dat kan! Bezorg ons jouw teksten en wij zorgen dat hij – van waar ook ter wereld – jouw voice-over inspreekt!

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.