Winkelmand

Maak kennis met onze klanten.

U heeft onze voicemail stemmen waarschijnlijk al eens gehoord op de telefooncentrale van één van onze klanten.

ICT

U werkt in de ict-wereld?
Dan weet u dat communicatie erg belangrijk is. Een menselijke stem werkt verbindend. Een robotstem doet uw klant afhaken. Heeft u zelf al eens gebeld naar een bedrijf en daar een robotstem gehoord? U voelt zich een nummer en geen gewaardeerde klant. Wij zorgen steeds voor een professionele indruk. U zal stiekem af en toe uw eigen bedrijf opbellen!
Zins Experte
NTS

Beveiliging

U bent een installateur van beveiligingssystemen?
Dan weet u dat uw klanten u op elk moment van de dag (of nacht) willen bereiken. Met een goede telefooncentrale helpt u uw klanten op élk uur van de dag. Laat een mooie telefoonstem uw openingsuren inspreken, of uw bellers doorverbinden naar de permanantiedienst. Helder en professioneel.
Vekmo
APS Beveiliging

Handel

Bent u een handelaar?
Van chocolatier, koffiebrouwer, decoratiewinkel of keukenbouwer. U krijgt allerhande telefoontjes: zijn jullie open, hoelang duurt een levering, wat is het terugstuurbeleid? Om uw klanten vriendelijk en efficiënt te helpen gebruikt u reeds een telefooncentrale. Zorg vandaag nog voor de perfecte eerste indruk en laat de telefoonboodschappen inspreken door een professionele voice-over. Wij helpen u van a tot z, zodat u terug kan focussen op uw bloeiende zaak.
Andes Chocolatier
VRBedding

HVAC

U bent installateur van zonwering, airco of verwarming?
Het kunnen drukke dagen zijn voor wie in de heating-en cooling industrie werkt. En dan is er ook nog de bouwvakantie. Uw wil uw klanten goed en efficiënt helpen, maar u bent vaak onderweg? U wil telefoontjes van leveranciers buiten de kantooruren doorschakelen? Kies vandaag nog de meertalige stem die bij uw bedrijf past. En zorg voor een schitterende eerste indruk.
Ketel Service Noord
ASBL BV

Industrie & Productie

U bent een producent?
Van verf tot bouwstaal en industriële machines. Uw klanten verwachten perfectie. Ook in de dienstverlening. Wij produceren uw telefoonboodschappen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Stel uw begroetingen samen via onze eenvoudige webshop. U kiest eerst de stem die past bij uw bedrijf. U schrijft uw teksten en plaats er muziek onder. Binnen drie werkdagen werken wij uw professionele telefoonbegroetingen af. Succes gegarandeerd.
FPE Seals
Woody And Co

Automotive

U bent garagehouder, autodealer of bandenspecialist?
Werkt u in de automotive-sector? Dan weet u hoe belangrijk klantenservice is. U spendeert dan ook veel tijd bij uw klanten in de zaak. Of u bent vaak onderweg. Als u de telefoon niet meteen kan beantwoorden, wilt u natuurlijk wel dat uw klanten dezelfde hoffelijke service krijgen die ze van u gewoon zijn. Onze telefoonstemmen zorgen voor uw schitterende eerste indruk.
Bizbike
Sengers Boats & Trailers

Juridisch

Werkt u als jurist of advocaat?
Dan weet u hoe belangrijk het is om uw klanten op een professionele en zakelijke manier verder te helpen. Onze stemmen zijn echte professionals. Ze klinken vriendelijk en neutraal. Laat ons de telefoonbegroetingen van uw bedrijf produceren. Onze bekende radiostemmen zorgen voor een onberispelijke eerste indruk bij uw bellers.
Buyle Legal
Lextone

Bouw

U bent werkzaam in de bouwsector?
Dan kunt u uw klanten niet altijd meteen te woord staan. De kans is ook groot dat u internationaal zaken doet. Ook tijdens het bouwverlof blijven uw klanten bellen. Dankzij onze professionele meertalige telefoonstemmen zorgt u voor een perfecte eerste indruk, elk moment van de dag.
GoNxxt
FRP Europe

Non-profit

Werkt u in een non-profit organisatie?
Als organisatie is het belangrijk om uw bellers vriendelijk te woord te staan. Gebruik professionele telefoonboodschappen voor uw callcenter. Onze stemmen laten een onberispelijke en professionele eerste eerste indruk na.
Camps For Friends
Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

E-commerce

U heeft een webshop?
Van groot assortiment tot niche... U weet dat uw klanten op élk moment van de dag (ja, ook 's nachts) uw webwinkel bezoeken. Van overal ter wereld. Met een doordacht telefoonmenu schakelt u bellers met productvragen, factuurvragen of leveringsvragen door naar de juiste afdeling. Of u vermeldt uw openingsuren wanneer u gesloten bent. Het kan het vertrouwen scheppen dat uw beller nodig heeft om klant te worden én te blijven.
Buiskoppelingshop
Holland Bike Shop

Dieren & verzorging

U ziet uw klanten even graag als uw dieren?
Dat is logisch. U vindt vriendelijkheid erg belangrijk. Kan u de telefoon niet meteen beantwoorden? Zorg dan voor een vriendelijke en professionele begroeting. Zo weet uw klant dat u zo snel mogelijk aan de lijn zal komen.
Vadigran
Dierenarts Malpertuus

Chemie, Olie & Energie

Staat uw telefooncentrale soms ook onder hoogspanning?
U krijgt veel vragen: over facturatie, een afspraak, herstellingswerken. Waarschijnlijk heeft u klanten in verschillende talen. Een professioneel telefonisch onthaal mag niet ontbreken in uw klantenservice. Onze mooie telefoonstemmen hebben ervaring met het inspreken van welkomstbegroetingen en wachtmeldingen. Uw klanten zullen u dankbaar zijn.
Start2solar
Belloy Elektrotechniek

Vastgoed

U bent vastgoedmakelaar?
Alles staat of valt met een betrouwbare eerste indruk. Uw kopers en verkopers doen straks misschien de grootste aankoop van hun leven. En daar komen veel vragen en onzekerheden bij. U vindt persoonlijk contact daarom erg belangrijk. Gevolg: u bent vaak onderweg of bij de klant. Zorg voor een perfecte eerste indruk wanneer u de telefoon niet kan beantwoorden.
Empire-Estates
NB Projects

Onderwijs

U werkt in het onderwijs?
"Onze secretariaatsmedewerkers zijn blij dat ze dit niet meer zelf moeten doen." Het is een uitspraak van een schooldirecteur, nadat wij hun telefoonboodschappen professioneel hebben ingesproken. Het onthaal is super belangrijk. En dat begint vaak bij de telefooncentrale.
Ziggurat Taaltrainingen
AMW Noorderkempen

Reizen & Recreatie

U werkt in de reisbranche?
Dan wilt u dat alles zorgeloos verloopt? Ook het klantencontact! Als uitbater van een reisbureau krijgt u veel vragen. Onze mooie telefoonstemmen kunnen uw bellers begroeten in alle talen. Wij zorgen voor de perfecte eerste indruk. Zodat u zich kan focussen op uw klanten.
Promhotel Travel Services

Uitzendbureaus & Werving

Werkt u in de uitzendsector?
Dan is communicatie van cruciaal belang. Welke eerste indruk maakt uw bedrijf vandaag? Kies op onze website de stem die het best uw imago past, schrijf uw teksten en kies een wachtmuziekje. De volgende werkdag ontvangt u op-maat-afgewerkte telefoonboodschappen. Een perfecte eerste indruk gegarandeerd!
ASAP
Flexworkcentre

Facilitaire Diensten

Bent u eigenaar van een facilitair bedrijf?
Dan staat vriendelijkheid bovenaan uw prioriteitenlijstje. Klantentevredenheid en mond-aan-mondreclame zijn uw drijfveer. Uw klanten zijn blij dat ze elke dag op uw diensten kunnen rekenen. Maar u bent vaak onderweg of aan het werk. Dan zorgt een professioneel telefonisch onthaal voor jouw perfecte eerste indruk. Een "afgeborstelde telefooncentrale", dat is toch waar iedereen van droomt?
Roboclean BeNeLux
Helder

Gezondheidszorg & Farmacie

U werkt in de gezondheidssector?
Van dokterspraktijk tot ambulance. De telefoon is vandaag nog steeds de eerste keuze om een afspraak in te plannen of een vraag te stellen. Onze heldere, vriendelijke stemmen spreken uw keuzemenuboodschappen duidelijk en professioneel in. U kan de voice-over briefen zoals jij wil. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen om wat trager te spreken of telefoonnummers te herhalen...
Dokterspraktijk Vercaeren
Dokterspraktijk Biebuyck

Fashion & Styling

U werkt in de modewereld?
Pimp vandaag nog de 'looks' van uw telefooncentrale of voicemail. Kies de stem die perfect bij uw merk past en schitter met professioneel ingesproken telefoonboodschappen. Want uw eerste indruk is goud waard.
En Vogue Paris
Total Beauty Shop

Finance

U werkt in de financiële sector?
Een bank, verzekeringsmaatschappij, accountantkantoor of consultant moet vertrouwen uitstralen. Onze vriendelijke en zakelijke telefoonstemmen weten dit. Ze spreken uw teksten helder en nauwkeurig in, zodat uw klanten een professionele indruk ervaren. Het wordt een plezier om te bellen naar uw kantoor.
Zins Experte
Asset Partners

Overheid

U werkt bij de overheid?
Van vaccinatiecentra tot justitiehuizen, maar ook de telefooncentrale van de Kanselier van de Eerste Minister. Wij zijn leverancier van de telefonie-boodschappen. Een overheidsinstelling krijgt vragen. Verwijs ze helder door naar de juiste afdeling, dankzij onze vriendelijke stemmen. In verschillende talen. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Betaling kan op factuur of via Peppol.
Vlaamse Justitiehuizen
Vlaamse Regulator voor de Media

Architectuur & Design

U bent een tekenaar, designer of tuinarchitect?
Als architect of designer weet u hoe belangrijk de vorm is. U streeft bij elk project perfectie na. En uw klanten verwachten dat alles piekfijn afgewerkt is. Zorgt u ook voor een professionele indruk als u de telefoon niet kunt beantwoorden?
Hofstede Raanhuis
Bouman Vloerservice

Marketing & Communicatie

Ben jij een marketeer?
Dan weet u hoe belangrijk communicatie is. Wij ook. De manier waarop u uw bellers te woord staat, laat een onvergetelijke eerste indruk na. U kan ook promotionele boodschappen laten horen tijdens de wachtmuziek.
Canon Business Center Brussels
Sava

Transport & Logistiek

U werkt in de transportsector?
Een boeking? Een administratieve vraag? Een annulering? Een vraag van een leverancier? U maakt vast al gebruik van een telefooncentrale. Wij zorgen voor de professionele afwerking. Mooie telefoonstemmen spreken uw telefoonbegroetingen in. Wedden dat uw internationale klanten met plezier naar uw dispatch gaan bellen?
Nordfriesland Logistik GmbH
Wagro