fbpx

Signup

Wil je deel worden van ons team?

  • Jouw gegevens:

  • Hidden
  • Omschrijf je stem

  • Moedertaal:

  • Extra talen:

  • Levertermijn

  • Upload jouw audio-demo's.

   Upload hier je audio-voorbeelden.
   Drop files here or
   Max. file size: 256 MB.
   • Upload jouw profielfoto

    Van professionele kwaliteit.
    Drop files here or
    Max. file size: 256 MB, Max. files: 5.
    • Upload één corporate en één commerciële demo. En één telefooncentrale demo in alle talen die je spreekt.
     • Begin met "Welkom bij voices.be...".
     • In .wav-formaat (MONO - 48khz 24bit)
     • Zonder achtergrondmuziek, zonder processing.
    • Over onze samenwerking.

   • Hidden

    Over jou

   • Hidden
    Deze talen spreek ik vloeiend
   • Hidden
    Accepted file types: jpg, png, Max. file size: 256 MB.

    Upload jouw profielfoto

    Van professionele kwaliteit.

   Laat jouw teksten vandaag nog inspreken.

   Levering in 1 werkdag

   Spoedbestelling

   Wil je dat jouw bestelling met zekerheid klaar is de volgende werkdag? Dan kan je deze optie aanvinken op de betaalpagina. Jouw bestelling wordt dan eerst afgewerkt.

   Standaard bestelling

   Standaard garanderen we afwerking binnen 3 werkdagen. We werken de bestellingen af in volgorde aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid van de stem.

   Meer dan 200 vijf-sterren op Google!

   Snelle en correcte service! Bij een extra vraag ook onmiddellijk antwoord. Professioneel, net zoals ons antwoordapparaat nu ;)!
   Tartiste BVBA
   12:01 03 Jun 21
   Vrijdagmorgen 3 teksten ingegeven via de website en vrijdagmiddag had ik de opnames al reeds beschikbaar. Zeer makkelijk platform, professioneel en snelle service! Indien ik 10 Sterren kon geven, kregen jullie die van mij!
   Steve Van den Broeck
   19:20 21 May 21
   Maandagnamiddag vraag voor inspreken 8 boodschappen gesteld en dinsdagnamiddag reeds ingesproken bestanden ontvangen. Super vlotte en goede service. Ook splitsing van een tweetalige boodschap in 2 afzonderlijke boodschappen werd supersnel uitgevoerd. Een heel tevreden klant dus.
   Katy Joly
   11:37 12 May 21
   Deze service is een top aanbeveling voor bedrijven die een “stem” zoeken om een telefooncentrale in te spreken of een voice mail. Erg snelle en vriendelijke met name pro/actieve houding.
   eric van keimpema
   17:32 30 Apr 21
   Super vriendelijk, professioneel en correct bedrijf. Zeer snelle service, "u vraagt wij draaien" is hier zeker van toepassing. Vriendelijke groeten, Mickel Schepens ceo iDriveU
   Mickel Schepens
   10:23 15 Apr 21
   Zeer vlotte communicatie, zeer snelle levering en supersnelle bijsturing. Ik ben bijzonder tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en de snelheid. We LOVE voices.be !
   Kevin Bauwens
   12:53 11 Apr 21
   Die spraakberichten die je vaak bij grotere bedrijven hoort komen altijd professioneel en sympathiek over, maar hoe begin je hieraan? Wel, via voices.be ging dit dus echt heel simpel en vlot. De teksten schrijf je volledig zelf, er is een uitgebreide keuze aan professionele stemmen en achtergrondmuziek. Amper 1 dag later stonden de audiofiles al klaar om te downloaden. Kwaliteit is subliem, en is het echt leuk als zo’n professionele stem de naam van je bedrijf uitspreekt. Persoonlijk vond ik dat de prijs heel goed meeviel, ik had dit toch wel duurder verwacht. Heel goede service na verkoop trouwens, er was nog een kleine wijziging aan de audiofile, en dit was geen enkel probleem. Topbedrijf met topservice, zeker aan te raden!
   Bruno Deneyer
   11:40 02 Apr 21
   Via Fbook kwam ik met Voices in contact. Als tuinbedrijf ben ik niet goed bereikbaar en was mijn eigen voicemail niet echt professioneel. Mijn keuze voor de stem van Jofrah bleek een treffer. Ik bel soms gewoon naar mezelf :-)
   Theo van Gelooven
   14:01 28 Feb 21
   Een zeer vriendelijke en behulpzame man. Hij heeft voor ons de promo voor het SamsonWeb Fanforum ingesproken, dit heeft hij op een fantastische wijze gedaan! Wij kunnen hem aan iedereen aanbevelen!!!
   Samson Web
   18:10 10 Feb 21
   Wij hadden een voicemail nodig, via de website konden wij heel makkelijk en snel een keuze maken. Super snel zaken doen! Binnen nog geen 24 uur hadden we onze voicemail al binnen. Top!
   De Limiet Airco
   14:23 04 Feb 21
   Voices.be heeft een heel ruim en divers aanbod aan kwalitatieve stemmen. De webshop is eenvoudig te gebruiken en werkt zeer vlot. Maar vooral de persoonlijke aanpak en de goede opvolging van Johfrah zorgen ervoor dat ik steeds opnieuw voor Voices.be kies. Goed bezig!
   Jasper Heldenbergh
   16:47 01 Feb 21
   Klantvriendelijk, Professioneel, Razendsnel. Deze mensen hebben hun zaakjes goed op orde! Ik word als voice-over geboekt (om bijvoorbeeld jóuw voicemail in te spreken!) en hun werkwijze werkt top. Klant boekt mij, ik word gemaild met alle info en teksten, spreek het in, upload het via het platform, klant keurt goed! Hoppa! Als er iets is dan kun je altijd snel contact krijgen dus al met al is de looptijd van opdracht naar eindresultaat echt superkort!
   Lonneke Scholten
   07:10 27 Jan 21
   Een voicemail kleurt vaak het eerste contact tussen een bedrijf en zijn klanten. Een aantrekkelijke en professionele voicemail is dus een must voor een goede klantenbinding! Op voices.be kun je je voicemail heel eenvoudig bestellen, zelfs in meerdere talen. Kies de stem en het muziekje en hoppa! Johfrah zorgt voor een transparante communicatie en een vlotte afwerking. Jij tevreden, je klanten tevreden!
   Gitta Van Reeth
   13:17 25 Jan 21
   Een professionele stem die jouw bellers vriendelijk begroet en informeert? Die kan je vinden bij voices.be! Voor elk wat wils tussen alle verschillende kleuren van stemmen ... je wordt vriendelijk geholpen en het eindresultaat wordt vlot geleverd. Voor elk bedrijf groot of klein, een absolute aanrader.
   Catrysse Charline
   22:23 22 Jan 21
   Een professionele stem je telefoonsysteem laten inspreken is geen overbodige luxe, het is een goede investering. De eerste stem die een beller hoort is je visitekaartje, bij voice.be heb je ruime keuze in stemmen én talen! One stop shop om makkelijk en snel je telefoonsysteem professioneel te laten inspreken! (en er werken alleen maar aardige mensen!)
   Machteld van der Gaag
   19:37 22 Jan 21
   Als producent van AV-programma's werk ik graag met Voices.be. Fijn is dat veel zaken snel online kunnen maar er is ook ruimte voor direct persoonlijk contact. Voor mij een aanwinst in Voiceover-land.
   Bart Nelissen
   18:51 22 Jan 21
   Zeer tevreden over de snelle, vriendelijke en kundige service. Dezelfde dag hadden we de voicemail al in huis (veel dank ook aan Petra). Gemakkelijk bestelproces. Echt een aanrader!
   José van Merkestijn
   17:26 22 Jan 21
   Heel tevreden van de samenwerking! Simpel, betaalbaar, professioneel en enorm snel. 8 uur later had ik mijn ingesproken teksten al in de mailbox... How did they do it? Kan ze alleen maar aanbevelen. Ook de begeleiding die we kregen bij de opmaak van de teksten heeft ons goed geholpen. Dikke pluim Christophe Declerck Spectrum NV
   Spectrum By Goethals
   11:59 16 Dec 20
   We zijn super tevreden over het resultaat van de opnames met Kristien. Op voorhand heb je een zeker resultaat in je hoofd. Hoe de boodschap moet klinken en met welke intonatie. Als het resultaat dan overeenkomt met de verwachting kan je alleen maar tevreden zijn. Voices.be werkt bovendien snel en correct. Toekomstige opdrachten gaan daarom dus zeker de kant van voices.be. Bedankt ook Johfrah voor de vlotte afwerking van deze opdracht.
   Klium De webshop voor de professional & doe-het-zelver
   07:09 16 Dec 20
   Super vriendelijke service en alles geleverd zoals het gevraagd werd. We vroegen een welkomstboodschap in 2 talen met muziek en deze hebben we ook gekregen. Na het beluisteren van de opname hadden we de vraag of de tijdspanne tussen de spraakberichten kon aangepast worden en ook dit was geen enkel probleem en vooral... Ze pasten dit geheel gratis aan! Kortom; heb je een boodschap die je telefonisch wil gebruiken? Neem contact op met Voices.be en je zal er geen spijt van hebben.
   emergency medical response
   17:19 13 Dec 20
   Enorm tevreden met de opgenomen geluidsfragmenten voor onze Fonzer telefooncentrale. Top service van begin tot eind; een overzichtelijke website met een duidelijke bestelprocedure. De dag na mijn bestelling kon ik alle bestanden netjes downloaden vanop de website. De kwaliteit van de audiobestanden is fantastisch. Ik raad iedereen aan om zijn meldteksten hier te bestellen.
   glenn popelier
   14:33 19 Nov 20
   Net onze derde bestelling bij Voices.be afgerond. Super snelle en heel kwaliteitsvolle service met een uitgebreid gamma aan stemacteurs. Wij zullen ongetwijfeld nog vaak gebruikmaken van de diensten van Johfrah en zijn team. Een absolute aanrader!
   War De Pauw
   11:17 12 Oct 20
   Uitstekend werk geleverd! De communicatie verliep soepel en de oplevering van de spraakberichten was ontzettend snel. Absolute aanrader.
   Luke
   07:37 12 Sep 20
   Correcte en snelle service. Aanrader voor ieder bedrijf, klein of groot...
   Fatih Dogru
   17:00 10 Sep 20
   200% topservice. Snel, perfect qua uitvoering, makkelijke website, mailtje nadien om te polsen naar tevredenheid,... niets negatiefs op aan te merken. Als er morgen aanvullende spraakopnames nodig zijn ben ik blij te weten hier opnieuw terecht te kunnen.
   Laetitia Herckenrath
   12:51 10 Sep 20
   Perfect en vlot afgehandeld. Bedankt!
   Gadget Store
   14:57 09 Sep 20
   We zochten een duidelijk stem die ons wachtboodschap voor onze telefooncentrale kon leveren, met een achtergrondmuziekje, en dit in beide landstalen. Op de website van Voices.be hebben we via het eenvoudige stappenplan onze stem en achtergrond gekozen. Daarna onze tekst toegevoegd en besteld. Twee dagen later hadden we de audiobestanden. De kwaliteit is uitstekend. Professioneel en vlot, een aanrader!
   Bernard Van Wonterghem
   14:26 09 Sep 20
   Heel snel geholpen!
   YuTube R
   14:24 09 Sep 20
   Snelle service. Perfecte kwaliteit. Wat wenst een klant nog meer....
   Patrick Verbaeys
   13:16 09 Sep 20
   Super tevreden over de diensten van Voices.be Ze zijn snel en komen hun afspraken na.
   Robert van Ommen
   08:51 08 Sep 20
   Zéér professionele aanpak van a tot z én een supersnelle service! Stem nodig? Check dan zeker Voices.be!
   Yves Nijs
   09:20 16 Aug 20
   Op zaterdag een geluidsfragment besteld en diezelfde dag nog ontvangen. Daarna nog een aanpassing gevraagd en daags nadien aangepast.... Zeer geslaagd resultaat! Toppers om mee samen te werken.
   Roel Geusens
   12:32 05 Jul 20
   Goede en nette afhandeling van onze stem voor de telefooncentrale! Een kleine aanpassing was inbegrepen en werd snel afgehandeld!!!
   EQ Group
   18:56 29 Jun 20
   We zijn zeer tevreden van het resultaat. En zullen jullie zeker aanraden. Bedankt voor de snelle service👌😁
   demis tang
   08:29 17 Jun 20
   Zeer snelle en professionele service! Johfrah belde/mailde zeer snel terug. Alles werd perfect opgevolgd.
   Sofie Allaert
   09:56 04 Jun 20
   Super snelle en professionele service! Johfrah is zeer sympathiek en hulpvaardig. Gitta sprak mijn boodschap perfect in. Er werd ook even nagevraagd hoe de uitspraak van een bepaald woord klonk zodat het zeker goed zou zijn, ik ben echt super tevreden. TOP!
   Yora Vandenhaute
   19:55 27 May 20
   TOP, hele snelle service. Goed ingesproken, zeker voor herhaling vatbaar!
   DRC
   14:53 20 May 20
   De snelste en meest professionele service die ik ooit zag. Super sympathiek, communicatief en een radiostem waarop ik jaloers ben :-). Bedankt voor alles.
   Raf Schippers
   15:34 07 May 20
   Via voices.be hebben we voor onze telefooncentrale van virtualconcept.nl voor een professioneel stemgeluid gekozen. Als nederlandse onderneming wilde we graag een fijne vrouwelijke stem met een dromerig achtergrond muziekje. Machteld heeft dit voor ons in gesproken en we zijn enorm verbluft door het resultaat. Johfrah was in alles heel keurig en netjes en reageerde op alles heel snel. Achteraf wat kleine aanpassingen laten doen was geen enkel probleem. Johfrah en Machteld bedankt. Echt een top service voor een hele mooie prijs!
   Michel Jongbloets
   15:04 05 May 20
   Ik heb bij Voices.be de stem van Klaas gebruikt en ik ben zeer content met de kwaliteit van de opname en geluidskwaliteit. Er komen meer voices voor de nieuwe website en we gaan deze stem alle keren gebruiken waar mogelijk.
   Wned V.O.F. Roden
   09:51 18 Apr 20
   Ik ben heel tevreden over de stemmen en de service bij Voices.be! Heel vriendelijk en snelle levering. TOP!
   Gert Moors
   11:44 20 Mar 20
   Een professionele voicemail voor ons Kasteel van Ordingen was een absolute must. Eveline en Johfrah hebben dit snel en perfect voor ons in orde gebracht!
   Kasteel Ordingen
   09:25 28 Feb 20
   Geweldige service! 3 teksten aangeleverd en dezelfde dag nog ontvangen. Snelle en correcte communicatie, scherpe prijzen en zeer professionele teksten. Een absolute aanrader!
   Ramon Kweekel
   07:28 14 Jan 20
   Ik heb een zeer professionele en vriendelijke aanpak ervaren. Bovendien kreeg ik ook een snelle service tegen een uiterst faire prijs. Als je zelf niet zo goed bent in het inspreken van je voicemail of als ondernemer 'pro' wil overkomen: zeker doen!
   Davy Vermeire
   12:41 13 Nov 19
   Voor onze nieuwe telefooncentrale waren wij op zoek naar een warme aangename stem om onze teksten in te spreken… en die hebben wij gevonden bij Johfrah. Het was een fijne professionele samenwerking en heb je opmerkingen dan doet hij gewoon nog eens een keertje opnieuw … totdat het helemaal goed is en zo hoort het ook. Top !
   Annicq Neuts
   15:57 01 Oct 19
   zeer fijne service, er wordt ook nagevraagd of je tevreden bent van de geluidsbestanden en of er iets moet geoptimaliseerd worden. Zeker een aanrader!
   Ellen Lemahieu
   10:53 19 Sep 19
   zeer fijne service, er wordt ook nagevraagd of je tevreden bent van de geluidsbestanden en of er iets moet geoptimaliseerd worden. Zeker een aanrader!
   Ellen Lemahieu
   10:52 19 Sep 19
   Netjes afgeleverd, en bovendien met de nodige aanpassingen. Prima teamwerk!
   Joeri Van den Bosch
   18:30 18 Aug 19
   Zeer vlotte en professionele samenwerking! Zeker aan te raden!
   Maarten H.
   18:35 10 Aug 19
   De snelle service, scherpe prijs en professionele resultaten hebben ervoor gezorgd dat we voor de berichten van onze telefooncentrale steeds terugkeren naar Johfrah.
   Philipp Baeken
   06:51 25 Jul 19
   Vlotte en correcte communicatie, kwalitatieve bandjes voor een correcte prijs.
   Nathan Kestier
   12:15 11 Jul 19
   Vlotte en correcte communicatie, kwalitatieve bandjes voor een correcte prijs.
   Nathan Kestier
   12:15 11 Jul 19
   Online aanvraag indienen & 1 dag later een perfect afwerkt audiobestand ontvangen...zeer vlotte & fijne samenwerking!
   Pieter Van Mechgelen
   11:22 06 Jul 19
   Online aanvraag indienen & 1 dag later een perfect afwerkt audiobestand ontvangen...zeer vlotte & fijne samenwerking!
   Pieter Van Mechgelen
   11:22 06 Jul 19
   Heel professioneel ingesproken, zeer vlot aangeleverd tegen een correcte prijs!
   Nicolas Vandekerckhove
   19:18 26 May 19
   Alles is supervlot verlopen en ik ben heel tevreden met de kwaliteit!
   Michiel Ginneberge
   10:37 04 May 19
   Snelle, vlotte en correcte service. Prachtige audio afgeleverd voor een betaalbare prijs. Ik had na de proefversie om enkele wijzigingen gevraagd, hier werd onmiddellijk rekening mee gehouden en in no time kreeg ik de versie waarvan ik hoopte dat hij zo zou worden. Als mijn voicemail ooit gewijzigd moet worden kies ik onmiddellijk terug voor dit bedrijf!
   Niels Hemmeryckx
   10:40 21 Feb 19
   Zeer vlotte service. Gisteren besteld, vandaag al in huis! Top!
   Cindy Penders
   14:16 24 Jan 19
   Wanneer je een hele tijd aan het zoeken bent achter een betaalbare voicemail stem en dan deze website vindt met hun mooie prijzen is dat zeer leuk. Heb onmifonmidde contact opgenomen en spraakberichten laten maken. Ze zijn zeer kwaliteitsvol en bezorgden deze opnames in minder dan 12u.
   Maxime Mensaert
   14:51 18 Jan 19
   Zeer snelle en vlotte service. Duidelijke stem met professioneel karakter!
   Ruben Wynants
   12:01 28 Dec 18
   Goede service, snel en professioneel! Zeker een aanrader.
   Office Nederland Isoleert
   11:05 17 Dec 18
   Snelle service en volledig naar wens. Bedankt voor de samenwerking en op naar de volgende.
   Tom Hoogewijs
   09:33 15 Nov 18
   Een dikke dank je wel .... Gewoon super en heel snel en vlotjes geleverd. Beter kan gewoonweg niet !! TOF
   Marnick Bogaert
   12:57 11 Nov 18
   Zeer snelle en vlotte samenwerking. Top resultaat.
   dennisloquet
   09:19 26 Sep 18
   super snelle en professionele service! uitspraak wordt aangepast naar eigen noden. Zeer betrouwbaar en vlot bereikbaar.
   dimitrystaeren
   06:58 25 Sep 18
   Erg vlot, persoonlijk en professioneel! Bedankt!
   Frederick Scraeyen
   18:55 05 Sep 18
   Snelle service, een gratis proefopname en een professioneel ingesproken voicemail bericht. Zeer tevreden en warm aanbevolen!
   Patrick van der Schaaf
   08:55 14 Aug 18
   Johfrah heeft me zonder problemen geholpen bij mijn eindwerk. Voor een filmpje was ik opzoek naar een goeie voice-over en Johfrah leverde die niet alleen snel maar ook zuiver en perfect ingesproken.
   mathias van sele
   15:57 10 Aug 18
   Voor onze nieuwe telefooncentrale zochten wij naar een partner dat onze bandjes professioneel zou kunnen inspreken. Zo kwam ik uit bij Johfrah en Eveline. 1 woord TOP! Zelden zo een vlotte afhandeling en communicatie meegemaakt. Prijzen zijn zeer scherp en de kwaliteit is over de gehele lijn subliem. Bedankt Johfrah en Eveline! Keep up the good work.
   Nick Daems
   07:29 19 Jul 18
   Als collega maar ook als vriend kan ik Johfrah zeer aanbevelen! Altijd zeer professioneel en bedreven in wat hij doet.
   Wouter Massink
   09:26 13 Jul 18
   Johfrah leverde op slechts enkele uren tijd een helder voicemail bericht af. Prima service! Bedankt Johfrah en nog veel succes!
   Matts Devriendt
   12:08 01 Jul 18
   Geweldige services! Ontzettend bedankt voor de prachtige opname!
   Jamie Van Camp
   11:29 26 Jun 18
   Altijd heel goede ervaringen, werkende met Johfrah. Supergoede service en heel professionele aanpak!
   Pieter-Jan Gheysen
   07:33 21 Jun 18
   Snelle service! Perfect resultaat!
   Jannick Hindrick
   15:50 19 Jun 18
   Zeer efficiënte, snelle communicatie. Aanvraag proefstem tot eindresultaat, inclusief aanpassingen, was afgerond binnen 24u. Heel bereikbaar, wat enorm handig is bij deadlines die in je nek ademen. Op Johfrah kan je rekenen!
   Johannes Broux
   12:02 31 Mar 18
   Niets dan lof over onze samenwerking! Johfrah communiceerde vlot en helder met ons en begreep waar we naartoe wilden waardoor we snel tot aan de gewenste voice-over kwamen. Zijn stem, gedrevenheid en werking zijn een absolute troef en een plezier om mee samen te werken.
   Anthony Magnus
   15:44 23 Mar 18
   Top! Super snelle reactie, en onmiddellijk het gewenste resultaat. Dankzij Johfrah heeft Amusivent een frisse en professionele voicemail!
   Tom Van der Vennet
   17:01 21 Mar 18
   Een leuke stem en hij spreekt voortreffelijk teksten in.
   Kilian Vermaelen
   16:14 15 Mar 18
   Goede communicatie , vlotte afwerking , geweldig resultaat.
   Carlo Hellemons
   12:23 22 Feb 18
   Zeer aangename samenwerking en een vlotte service. Johfrah was de ideale aanvulling als voice-over bij onze case-movie! Warme en duidelijke stem.
   Nele De Bruycker
   15:59 08 Feb 18
   Johfrah heeft ons enorm geholpen met de voice-over. De communicatie was ook zeer vlot en aangenaam. Het eindresultaat was precies wat we in gedachten hadden. Zeker een aanrader! ??
   Lotte Bijlsma
   15:59 08 Feb 18
   Wij hebben bij Johfrah een aantal telefoonberichten besteld voor onze telefooncentrale. Wat ging dat vlot zeg, aanvinken wat je nodig hebt, beetje aanpassen naar de noden van onze zaak en online doorgegeven en ineens betaald om 14 uur... 23 uur alles in de mailbox. Van een snelle service gesproken. We gaan hem nog inschakelen mochten we een stem nodig hebben voor iets...
   Roel Van Looveren
   18:47 20 Dec 17
   Johfrah is een betrouwbare leverancier. Hij is communicatief en helder in zijn informatie. Alle info is transparant en eerlijk. Hij denkt mee in het proces, waardoor wij op een fijne samenwerking terugkijken. Heel leuke eerste kennismaking.
   Ines Peeters
   13:28 20 Oct 17
   Johfrah is very reliable and did a quick and professional recording for one of our explanation videos. Everything worked out fine and I am looking forward to working with him again!
   Anna Sophie Santner
   07:24 13 Sep 17
   Johfrah is een zeer professionele stemacteur. Werkt heel vlot samen met regisseur en techniek. Communiceert heel duidelijk. Is op korte termijn inzetbaar wat heel belangrijk is in de wereld van reclame. Aanrader!
   Sara krieckemans
   15:19 08 Sep 17
   Top!!! Snelle service. Onze secretariaatmedewerkers zijn dolgelukkig dat ze dit zelf niet meer hoeven te doen en zeker als je het resultaat hoort. ;-)
   Peter Verbrugghe
   11:59 02 Sep 17
   Erg tevreden over de service. Aangename kerel om mee samen te werken.
   Aarnaa Productions
   18:02 11 Aug 17
   Aangename ervaring ! Als zaakvoerder van een bedrijf waarbij kwaliteit en service troeven zijn, is het fijn te kunnen werken met mensen die deze ingesteldheid delen. Vanaf het eerste contact werden wij geïnformeerd over wat we konden verwachten en wanneer. De afspraken werden nagekomen met een resultaat dat voldoet aan de verwachtingen. Wij kijken al uit naar een volgende samenwerking. Bedankt Johfrah.
   Gunter Lories
   10:10 11 Aug 17
   Great voice. Personal approach. Very fast (online) service.
   Jasper Heldenbergh
   09:18 02 Jun 17
   Na een korte google terecht gekomen bij Johfrah Levebre voor het inspreken van onze voicemail en het keuzemenu van onze telefooncentrale. Enkele mails op een tweetal dagen en alle warm ingesproken teksten waren er ! Bedankt voor de vlotte service en graag tot een volgende samenwerking !
   Tom De Saeger
   16:19 24 Jan 17
   Johfrah: someone you can count on. Thumbs up!
   David Dalemans
   09:29 02 Jul 15

   Gratis retake

   Een retake voor tone-of-voice is inbegrepen.

   Wij zijn pas tevreden als je zelf tevreden bent. Een retake voor uitspraak (tone-of-voice, tempo, intonatie…) is standaard inbegrepen in je prijs.

   Toch nog niet tevreden?

   Dan hebben we een Niet tevreden? Geld terug! garantie. Geen probleem.

   Hoeveel kost het?

   Telefoonie

   € 89
   Eerste 20 woorden inbegrepen,
   daarna €1 per woord.

   Webvideo

   € 219
   Eerste 200 woorden inbegrepen,
   daarna €0,20 per woord.

   Muziek

   € 59

   Voeg rechtenvrije (wacht-) muziek uit onze bibliotheek toe.

   De kost voor het afwerken van de audio wordt berekend bij het invoeren van de tekst.

   We antwoorden razendsnel.

   Kies eerst de stem.

   Kies eerst de stem die het best past bij jouw bedrijf! Wil je de berichten in meerdere talen laten inspreken? Dat kan. Veel van onze stemmen zijn meertalig.

   Je krijgt onze voorbeeldteksten in drie talen. Je kan ze aanpassen naar wens. Of je kan ook je eigen teksten schrijven.

   Voeg daarna eventueel wachtmuziek toe uit onze rechtenvrije bibliotheek. Je kan ook je eigen deuntje uploaden.

   Ontvang 5 Gratis Demo's

   Ontvang nu gratis deze 5 audiobestanden voor jouw centrale.

   Goed ontvangen

   We hebben jouw vraag goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.