Kan ik ook een voicemailbericht kopen voor mijn gsm?

Hallo, ik ben Elias van voices.be! Ik zie wekelijks vragen binnenkomen in onze chat, via telefoon en via mail. Ik behandel alle vragen uiteraard met de grootste zorg en met veel plezier! Maar sommige vragen zie ik vaak terugkeren. Daarom lanceren we een blogberichtenreeks genaamd ‘Veelgestelde vragen aan voices.be’. En ik geef je in deze berichten het antwoord op die vragen!

De vraag van deze week luidt als volgt:

Kan ik bij voices.be een voicemailbericht kopen voor mijn gsm?

Of anders gezegd: Hoe upload ik een audiofile naar de voicemail op mijn gsm?

 

Heb je het vaak veel te druk om de telefoon te beantwoorden? Of wil je gewoon een professioneel klinkende voicemail? Dan kan je een aangepaste persoonlijke begroeting instellen via de voicemail van je gsm. Zo kan je aan bellers duidelijk laten weten dat je niet beschikbaar bent om de telefoon te beantwoorden. Niemand luistert ten slotte graag naar de automatische (robotachtige) stem die eerst je volledige nummer dicteert, waarna je het met een luide pieptoon moet doen.

Wil je dat die begroeting net zo professioneel klinkt zoals wij ze aanbieden? Dat kan! Maar er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden.

Welk abonnement biedt je provider aan?

Dat is de eerste vraag die je je moet stellen. Er zijn hierbij twee mogelijkheden.
 

Optie 1: Dit is de meest gebruikelijke: je bent particuliere klant bij een van de gekende telecomproviders en je kan een persoonlijke begroeting instellen in je voicemail.

Optie 2: Deze biedt wat meer mogelijkheden: je bent ondernemer en hebt een business-abonnement of beschikt over een (virtuele) telefooncentrale.

Optie 1: Ik heb géén professioneel abonnement of virtuele telefooncentrale.

Dan kan je naar je voicemail bellen en ons handige stappenplan volgen om je audiofile op je gsm of iPhone in te stellen.

Kies je stem naar keuze en schrijf jouw gewenste tekst. Je ontvangt jouw ingesproken tekst als professionele audio.

Orange 5555

Proximus 1969

Telenet 5555

MobileVikings 1933

Scarlet 1991

Base 1933

Het moment dat je je persoonlijke boodschap kan inspreken, speel je ons audiobestand af.

Stop en bevestig de opname (druk op hekje of sterretje).

Herbeluister je opname om te controleren of het goed is.

*Onderstaande zijn Belgische providers. Voor het voicemailnummer in uw land, raadpleeg de website van uw provider.

Optie 2: Ik ben ondernemer en heb een (virtuele) telefooncentrale.

 

Als je een business-abonnement of een (virtuele) telefooncentrale ter beschikking hebt, dan kan je heel eenvoudig audiobestanden via een webplatform in je voicemailsysteem invoegen. Dit zit standaard inbegrepen in de dienst van je telefooncentrale. Omdat deze verbinding via VOIP (voice over internet protocol), of gemakkelijker gezegd: via internet, verloopt kan je hier wél muziek gebruiken bij je bericht.

Het juiste voicemailbericht kiezen

Wil je je voicemail bij voices.be laten inspreken?  Dat kan al vanaf 89 euro! In die startkost zit een bericht van 20 woorden. Daarna betaal je 1 euro per extra woord.

Het spreekt voor zich dat je goed moet nadenken over welk bericht je als begroeting op je voicemail wil instellen. Maak je geen zorgen, wij hebben al enkele tips voor je gebundeld in een vorig blogbericht!

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Elias
Hey, ik ben Elias van Voices.be! 👋 Ik ben 22 en ik ben opgegroeid in Oudenaarde, in het hart van de Vlaamse Ardennen. Ik ben journalist en podcastmaker, maar bovenal een echte audionerd. Mijn guilty pleasure? Dat is de internethype ‘ASMR’!