Een professionelere klantenservice voor bedrijven met een VOIP-telefooncentrale.

Voices.be is een snelgroeiende startup, ondersteund door Startit @KBC en Bryo van Voka. Wij helpen bedrijven aan mooie stemopnames voor hun voicemail of keuzemenu.

Fijn dat u even doorklikt!

Uw tijd is kostbaar – dat begrijpen we. We willen u allereerst bedanken voor het klikken op onze advertentie! 🙂  Klinkt ons aanbod als een waardevolle aanvulling op jullie diensten? Contacteer ons voor een partnership.

Waarom doen we wat we doen?

Wij willen ‘alle robotstemmen verslaan’. Onze missie klinkt grappig maar ons doel is duidelijk. Wij haten het namelijk om als klant behandeld te worden door een onpersoonlijke robotstem. Dat geeft niet alleen een amateuristische indruk. Het is ook erg onpersoonlijk en toont weinig waardering voor de beller.

Om in 2022 het verschil te maken als bedrijf, moet je echt gaan inzetten op customer experience. Geef je bedrijf zoveel mogelijk een identiteit. Ga met je klanten op een menselijke manier in interactie. Op elk touchpoint. De telefooncentrale is – en dat vergeten velen nogal eens – nog steeds voor heel veel klanten een van de eerste contactpunten. Die eerste indruk is goud waard.

Hoe lossen wij dit op?

“Een mooie stem op de telefoon. Is dat wel makkelijk te vinden? En hoe klinkt een professionele boodschap? En krijg ik wel de juiste audioformaten?” Help! Op het wereldwijde internet zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Daarom bundelden we met enkele telecom-providers en Europese stemacteurs de krachten. We bouwden een duidelijk, toegankelijk, eerlijk én transparant platform waar je voorgeselecteerde (bekende) radiostemmen kunt inboeken voor de telefooncentrale. In elke taal verzamelden we de beste native speakers aan dezelfde transparante voorwaarden en levertermijnen. 

Wat mag een klant verwachten?

Dankzij voices wordt een telefoonstem bestellen kinderspel. Je kiest een mooie stem, voert de tekst in en kiest passende wachtmuziek. Bij elke stap krijgen je praktijkvoorbeelden te horen of te lezen die als inspiratie kunnen dienen. Enkele klikken later betaal je de bestelling veilig via de webshop. Bovendien is de prijs erg betaalbaar: vanaf slechts €89 voor kant-en-klare audio-bestanden op maat.

We willen het namelijk niet alleen voor multinationals toegankelijk maken, maar echt voor élk bedrijf. Groot of klein. Dankzij onze unieke digitale en kostenefficiënte aanpak krijgt de klant de telefoon-meldingen bovendien binnen de 24 uur al in de mailbox.

Hé, zullen we samenwerken?

Geloof jij ook dat er nog veel verbetering mogelijk is? Wil jij samen met ons de robots verslaan en meer menselijkheid brengen binnen onze Belgische bedrijven? Zullen we de handen in elkaar slaan? Contacteer ons om een samenwerking te bespreken. Wij bezorgen uw klanten graag een echte meerwaarde op hun telefooncentrale.

Een stem gezocht om jouw telefooncentrale in te laten spreken? Onze professionele stemmen bezorgen jouw bedrijf een aangenaam klinkende telefooncentrale.
Hallo, ik ben Johfrah, zaakvoerder van Voices.be. Voeg me gerust toe op Linkedin . Mailen kan ook via johfrah@voices.be.

In deze video leg ik kort uit wat voices.be doet.

Enkele klanten aan het woord

Wil u weten hoe onze klanten erover denken? We vroegen waarom ze Voices.be inschakelden om hun telefooncentrale naar een hoger niveau te tillen.

Tom van Droogenbroeck, ALCVB

Wij hebben honderdduizend bellers per jaar met gevoelige vragen.

René Norbart, NKC

Het scala aan stemmen is zo uitgebreid. Voices.nl is de topper in dit gebied.

Bart Cornelisse, Ticketteam

Zonder Voices.nl was onze telefooncentrale een rommeltje.

Roel van Looveren, Jokershop

Een goede voicemail is een vorm van image-building.

Valerie, Fostplus

Wij vinden de telefoontjes van onze bellers belangrijk.

Steve Van den Broeck, ASBL

Het leuke is dat je bekende stemmen kan kiezen.

Jan Joostens, SLV

Wij werken B2B, dus wij willen een professionele indruk.

Maak uw keuze

Kies eerst de stem. Daarna kunt u de tekst invoeren.

Controleer uw teksten in uw winkelmandje.